agalind 07.11.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 noooo przy dziesiątej bedzie 14.000. a potem już tylko taniej No ba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 07.11.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 witam się i ja. ożywiło się dziś towarzystwo. a już myślałam, że powoli w sen zimowy zapadacie. Jest i Luka, no nic muszę kuchnię teraz pokazać, najpierwej ją tylko sprzątnę. trzymam Cie za słowo. Mniej więcej już wszystko wiem, co się u Nelki stało i tak w ogóle Wielkie jesteście z ta akcją!! Normalnie nienormalnie wielkie no też jestem pod wrażeniem tego, co wyczyniała Malka. normalnie takie akcje przywracają wiarę w ludzi. A jeszcze mi się przypomniało: dostałam drugą wycenę na kuchnię - 14 800 przy takich samych parametrach* - czyli co? Mam się na taką kwotę szykować a jaki budżet zaplanowałaś? rozbieżności w cenach są ogromne. czekasz jeszcze na jakieś oferty? może trafi się coś rozsądniejszego. ps. też tak dziś u Was pi... ?znaczy się wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.11.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 a jaki budżet zaplanowałaś? rozbieżności w cenach są ogromne. czekasz jeszcze na jakieś oferty? może trafi się coś rozsądniejszego. [/size] Ogromne? Ogromne (tak sądzę) to byly u mnie: rozpiętość od 12 do 28tys. za te same rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 07.11.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 nie chodziło mi o wyceny Luki, tylko ogólnie. tak właśnie, jak w Twoim przypadku. najdrożej jest chyba w salonach typu wfm szynaka, czy nobillia, czy inne rust'y. trzeba by rzeczywiście wygrać w lotto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2012 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Luka, spoko, coraz tańsze te oferty;) Taaa, jedna od drugiej o 200 zł Bez szału jak to mówi moje nastolatka;) noooo przy dziesiątej bedzie 14.000. a potem już tylko taniej no coś Ty, 14000 to będzie przy piatej;D witam się i ja. ożywiło się dziś towarzystwo. a już myślałam, że powoli w sen zimowy zapadacie. trzymam Cie za słowo. no też jestem pod wrażeniem tego, co wyczyniała Malka. normalnie takie akcje przywracają wiarę w ludzi. a jaki budżet zaplanowałaś? rozbieżności w cenach są ogromne. czekasz jeszcze na jakieś oferty? może trafi się coś rozsądniejszego. ps. też tak dziś u Was pi... ?znaczy się wieje Cześć Kasia:) Jaki sen zimowy, no coś Ty:) Tu życie wre na okrąglo caly rok:) reszta za chwilę, znacz cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2012 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Wróciłam:) a jaki budżet zaplanowałaś? rozbieżności w cenach są ogromne. czekasz jeszcze na jakieś oferty? może trafi się coś rozsądniejszego. Planowałam max 12 tysięcy. Ale to rok temu było to kwotę trochę podnieść mogę nie?? Liczę też na to że jak już wybiorę jakiegoś to się trochę "dogadamy" z ceną aby wilk był syty i owca cała:) Czekam jeszcze na 1 ofertę, może dziś do Pana podjadę jak będę służbowo po mieście jeździć... A w ogóle to witam się z wszystkimi razem i z każdym z osobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.11.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Witam się, w końcu się wyspałam, pizga na dworze to i odgłosów duchów w domu nie słyszałam :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2012 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 E tam, przyzwyczaiłas się po prostu:) Myślałąm że się wyspałaś bo urlop albo co:) Ja dziś też wyspana: poszłam dzieciom książkę poczytać wieczorem i zasnęłam z nimi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 E tam, przyzwyczaiłas się po prostu:) Myślałąm że się wyspałaś bo urlop albo co:) Ja dziś też wyspana: poszłam dzieciom książkę poczytać wieczorem i zasnęłam z nimi;) Wyspać to też się wyspalam. Budzik zadzwonił 6.15, ja go walnęłam i wstałam o 7:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2012 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Dlaczego stosujesz MOJE metody?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Witam się, w końcu się wyspałam, pizga na dworze to i odgłosów duchów w domu nie słyszałam :cool: U Ciebie też tak wieje? Myslałam, ze chałupę nam dziś porwie. Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Dlaczego stosujesz MOJE metody?? Rzadko bo rzadko, ale czasem mi sie zdarza;_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Luka, zajrzyj do MSU, bo warto:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 08.11.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 witam się. u nas dalej piździawa i cały czas pada. mieszkające bardziej na zachód: widać jakieś przejaśnienia? a co tam u MSU jakaś nowa odsłona? czyżby kuchnia? lecę też zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.11.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 U Ciebie też tak wieje? Myslałam, ze chałupę nam dziś porwie. Masakra. Mi sie nallepiej spi jak pizga za oknem, leje, wali, grzmoci i te sprawy, spie wtedy a co tam u MSU jakaś nowa odsłona? czyżby kuchnia? lecę też zobaczyć. No pacz, jak poleciała szalona.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2012 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Luka, zajrzyj do MSU, bo warto:yes: Zajrzę zajrzę tylko na spokojnie a teraz na szybko uruchomcie wyobraźnię: gabinet szefa na poddaszu ceglana ściana 3,5m, na środku niej 3 zamykane szafki na dokumenty, szerokości 80cm, wysokości 100-120cm, nad nimi zawieszony TV?? okna białe, drzwi wewnętrzne ciemno-szare, wykładzina dywanowa szara muszę w to wkomponować jeszcze: - biurko - rozkładany fotel (na małą drzemkę, nie zwykły klasyczny do spania;)) - stół z 6 krzesłami:/ czy w ogóle brnąć w tym kierunku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Zajrzę zajrzę tylko na spokojnie a teraz na szybko uruchomcie wyobraźnię: gabinet szefa na poddaszu ceglana ściana 3,5m, na środku niej 3 zamykane szafki na dokumenty, szerokości 80cm, wysokości 100-120cm, nad nimi zawieszony TV?? okna białe, drzwi wewnętrzne ciemno-szare, wykładzina dywanowa szara muszę w to wkomponować jeszcze: - biurko - rozkładany fotel (na małą drzemkę, nie zwykły klasyczny do spania;)) - stół z 6 krzesłami:/ czy w ogóle brnąć w tym kierunku?? A ten gabinet ma jeszcze jakies sciany? Podaj wymiary, bo tyle chcesz zmiescic:eek: PS. Tej leżanki to bym się z deczko obawiała. Chyba sie filmow naogladalam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Aga, weź mnie tu nie stresuj....drugą rzeczą jaką mój ślubny do biura sobie kupił,był leżanka ....pierwszą był czajnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.11.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Aga, weź mnie tu nie stresuj....drugą rzeczą jaką mój ślubny do biura sobie kupił,był leżanka ....pierwszą był czajnik A czesto go odwiedzasz w biurze? rozkładany fotel (na małą drzemkę, nie zwykły klasyczny do spania Jaaasne Wrzuc rzut pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 A czesto go odwiedzasz w biurze? noooo kawę zaparzyć w rzeczy samej -po to czajnik jest, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts