MusiSieUdac 08.11.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 noooo kawę zaparzyć w rzeczy samej -po to czajnik jest, nie ? a lezanka, ze tak sie zapytam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 ostatnio jak byłam to jeszcze stała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2012 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Nie mam pojęcia o co Wam chodzi:):) Rzut http://img507.imageshack.us/img507/5353/scanimage002.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Aga, weź mnie tu nie stresuj....drugą rzeczą jaką mój ślubny do biura sobie kupił,był leżanka ....pierwszą był czajnik I pewnie tylko na niej leży;) noooo kawę zaparzyć w rzeczy samej -po to czajnik jest, nie ? a lezanka, ze tak sie zapytam ? I tu i tu może być gorąco:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2012 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Cholera, kiepsko widać:/:/ Jak się kliknie na zdjęcie to wtedy trochę się powiększa ale niewiele. Ten prostokąt z małymi prostokątami to stół. Tam gdzie czerwone prostokąciki to własnie ceglana ściana. W rogu pod skosem fotel (nie leżanka:P:P) 20,3 to powierzchnia pokoju, nad powierzchnią biurko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.11.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 To biurko na jakiejs antresoli- skoro "nad powierzchnia"? bo chyba nie zrozumiałam.Primo - potrzebuje taki duzy stol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.11.2012 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 To biurko na jakiejs antresoli- skoro "nad powierzchnia"? bo chyba nie zrozumiałam. Primo - potrzebuje taki duzy stol? ten kwadracik narysowany tuz nad cyfrą 20,3 to biurko Ps. no chyba, że ja źle zrozumiałam Ps. Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2012 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 To biurko na jakiejs antresoli- skoro "nad powierzchnia"? bo chyba nie zrozumiałam. Primo - potrzebuje taki duzy stol? ten kwadracik narysowany tuz nad cyfrą 20,3 to biurko Ps. no chyba, że ja źle zrozumiałam Ps. Cześć Oczywiście mało precyzyjnie się wyraziłam:) Pinocolada doskonale to wytłumaczyła:) MSU tak sobie szef wymyślił że przydałby mu się stół taki żeby można z gośćmi usiąść i spokojnie porozmawiać. W pierwszej wersji była tam kanapa ale zmienił zdanie i chce stół. Stół myślałam taki 1,60 x 80... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 09.11.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 ten kwadracik narysowany tuz nad cyfrą 20,3 to biurko Ps. no chyba, że ja źle zrozumiałam Ps. Cześć No tak, ale ja guuupia jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 09.11.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 (edytowane) MSU[/b] tak sobie szef wymyślił że przydałby mu się stół taki żeby można z gośćmi usiąść i spokojnie porozmawiać. W pierwszej wersji była tam kanapa ale zmienił zdanie i chce stół. Stół myślałam taki 1,60 x 80... Jesli szef chcial, miec te wszystkie sprzety w jednym pokoju ( biurko, fotel, stol, szafki, tv) to chyba bardzo dobrze wymyśliłas, ja tez nie widze innych mozliwosci - ale ja czasem z deka jestem ograniczona. Dalabym do tej cegły, białe sciany i czarne lampy, stol i biurko w jasnym drewnie. Jaką kolorystyke w ogóle wymysliłas? Edytowane 9 Listopada 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.11.2012 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Cegłę mu pokazałam i się zakochał więc być musi.Ściany myslałam że białe ale nie oczojebne białe tylko złamane takie. Meble on chce drewniane, znaczy w kolorze drewnianym - może tak być?Dzisiaj go przycisnę żeby pokazał jakie mu się podobają. Ale coś czuję że po "dyktowych" jakie miał teraz będzie chciał jakieś drewniane, cięzkawe takie.Ma być tylko biurko i te szafki/komoda na dokumenty. Jak tylko będe miałą jakiś wzór to wrzucę do oceny.Boję się że nie dam rady zrobić wszytskiego tak, żeby miało ręce i nogi:(A łazienka będzie Esiakowa;) Noce na podłodze i białe na ścianach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 09.11.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Boję się że nie dam rady zrobić wszytskiego tak, żeby miało ręce i nogi:( Oj tam, oj tam - pewnie bedzie zajebiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.11.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Boję się że nie dam rady zrobić wszytskiego tak, żeby miało ręce i nogi:( Luka, spójrz na to z drugiej strony. Masz próbę generalną przed urządzaniem swojego domu. Ale z tego co piszesz to nie przedobrzysz. Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.11.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Luczka, fajna taka próba generalna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 09.11.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ekipy sprawdzisz I jakby coś, nie daj Boże, nie poszło, nie Ty za to zapłacisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.11.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ekipy sprawdzisz I jakby coś, nie daj Boże, nie poszło, nie Ty za to zapłacisz ale zadowalanie innych jest o wiele trudniejsze;) Brzmi niesamowicie kusząco - cegła, biel i czerń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.11.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Jak ja bym chciała mieć szefa, który zakochuje się w cegłach.... choć miałam kiedyś takiego, co był zakochany w pustaku....:rolleyes: Ale biuro zapowiada sie swietnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.11.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Malka, a ten pustak to uosobiony czy taki budowlany;) Tylko nie pisz, że sama sobie jesteś szefem albo coś takiego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.11.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 zdecydowanie uosobiony.... kiedyś mój mąż był moim szefem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.11.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Mój myśli, że ciągle nim jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts