malka 09.11.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 niech myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.11.2012 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Witam Państwa sobotnio:) Jako, że mój mąż jak zwykle wyjechany, dzieci zajęły się sobą (Początkujący fan Zygzaka zasnął, Średnia bawi się z kuzynką, Najstarszą zajął się osobisty narzeczony - piszę czasami do nich na FB żeby sprawdzić czy mają wolne ręce;)) - mam chwilę czasu dla siebie. Po pierwsze, oficjalnie chciałam podziękować koledze Esiakowi za książki - bardzo bardzo dziękuję Książki są w druku;) jak skończę to co czytam to się w nie zagłębiam:) Po drugie ogłaszam poszukiwania Pumpy - gdzie ona zaginęła?? Po trzecie - dojrzałam w końcu do tego żeby wybrać i kupić odpływ liniowy oraz brodzik. Przeczesuję więc forum w poszukiwaniu odpowiedzi na: - jaka firma - jaki model itd itd:) Jak coś znajdę to wrócę i pytać będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.11.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Witam Państwa sobotnio:) Jako, że mój mąż jak zwykle wyjechany, dzieci zajęły się sobą (Początkujący fan Zygzaka zasnął, Średnia bawi się z kuzynką, Najstarszą zajął się osobisty narzeczony - piszę czasami do nich na FB żeby sprawdzić czy mają wolne ręce;)) - mam chwilę czasu dla siebie. Po pierwsze, oficjalnie chciałam podziękować koledze Esiakowi za książki - bardzo bardzo dziękuję Książki są w druku;) jak skończę to co czytam to się w nie zagłębiam:) Po drugie ogłaszam poszukiwania Pumpy - gdzie ona zaginęła?? Po trzecie - dojrzałam w końcu do tego żeby wybrać i kupić odpływ liniowy oraz brodzik. Przeczesuję więc forum w poszukiwaniu odpowiedzi na: - jaka firma - jaki model itd itd:) Jak coś znajdę to wrócę i pytać będę no to brodzik czy odpływ liniowy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.11.2012 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Brodzik 100 x 90 do górnej oraz odpływ 80 do dolnej;) Esiak Wy macie brodzik Sanplastu prawda?? Ten niski?? Space coś tam mineral?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.11.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Brodzik 100 x 90 do górnej oraz odpływ 80 do dolnej;) Esiak Wy macie brodzik Sanplastu prawda?? Ten niski?? Space coś tam mineral?? space mineral.... są zajebiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.11.2012 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Myślisz że to wystarczy aby przekonać męża mego co ich ceny?? Ratuj mnie proszę - co się stało że mam wszystko po angielsku na forum?? Jak to zmienić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.11.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Myślisz że to wystarczy aby przekonać męża mego co ich ceny?? Ratuj mnie proszę - co się stało że mam wszystko po angielsku na forum?? Jak to zmienić?? so suddenly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.11.2012 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 halo, gdybym znała angielski to by mi nie przeszkadzało to, nie?? nagle nagle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.11.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 halo, gdybym znała angielski to by mi nie przeszkadzało to, nie?? nagle nagle spójrz no w inną przeglądarkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.11.2012 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 No widzisz - w IE mam polski:( Czyli co, lisek mi zwariował nagle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.11.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 No widzisz - w IE mam polski:( Czyli co, lisek mi zwariował nagle?? ale w ie jesteś zalogowana na forum...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.11.2012 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Tak teraz jestem w IE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.11.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Tak teraz jestem w IE w firefoxie wyloguj się z forum, wyczyść historię z dzisiejszego dnia, zamknij przeglądarkę... następnie otwórz ją ponownie i zaloguj się na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.11.2012 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Niestety, nadal angielski:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.11.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Niestety, nadal angielski:( wejdź w ustawienia forum, następnie zaawansowane ustawienia i na samym dole strony: język strony: zmień z domyślne dla forum na polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.11.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 zobaczymy czy coś to da....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.11.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 dało!! po prostu wcześniej nie mogłam tego znaleźć bo nigdy w ustawieniach nie grzebię!! dzięki Marcin po raz kolejny:):) dzieki dzięki a powiedz, jak to się mogło samo przestawić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.11.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 dało!! po prostu wcześniej nie mogłam tego znaleźć bo nigdy w ustawieniach nie grzebię!! dzięki Marcin po raz kolejny:):) dzieki dzięki a powiedz, jak to się mogło samo przestawić?? może zmieniła Ci się geolokalizacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.11.2012 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 :lol2: może:D:D no nic przeniosę Miśka do jego łózka bo zasnął chyba raczej na dobre i wracam do odpływów i brodzików... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.11.2012 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Żeby śmieszniej było właśnie się dowiedziałam że mąż z teściem zafundowali mi kratkę odpływową w pralni. No dobra dobra może się czasami kiedyś przydać ale muszę ją po prostu przyjąć do wiadomości...Śmierdziała mi tam bedzie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts