Esiak 12.11.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Piekna ta zywica, mi sie podoba taka na tarasie. A jakie to jest w dotyku? Jak plytki czy cos ale linoleum? Prosze sie niesmiac nigdy nie macalam gładka jak lustro, lub lacobel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.11.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 W dotyku, jak satynowe płytki, ale nie jest tak zimna jak gres. Dla mnie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.11.2012 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Cześć Wybory odpływowe odpłynęły wczoraj daleko... Położyłam dosyć szybko dzieciaki, trochę poczytałam i ... sama odpłynęłam;) ps. nasz Pan Wykończeniowiec z pracy ma podobno dobre upusty w hurtowni więc pojadę zobaczyć jaki mają tam asortyment, może i odpływy mają, bo stelaże na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.11.2012 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Uwaga uwaga, zmiana tematu:) Gdzie kupowaliście wełnę do ocieplenia poddasza? U siebie w stacjonarnych sklepach czy w necie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.11.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Uwaga uwaga, zmiana tematu:) Gdzie kupowaliście wełnę do ocieplenia poddasza? U siebie w stacjonarnych sklepach czy w necie? mogę dać Ci namiar na hurtownie Budchem, która sprzedaje też w necie i to taniej niż przyjedziesz do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.11.2012 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Pamiętałam o Budchemie, mam zamiar tam dzisiaj zadzwonić. Myślisz że przez tel się dowiem cen? Ty brałeś od nich? ps. zastanawialiśmy się z P czy dawać 25 czy 30 wełny. Okazało się że wystarczyło zajrzeć do projektu;) W projekcie mamy 30 w 3 warstwach: 15 między krokwie, później 10 i 5. Nie słyszałam żeby ktoś dawał 3 warstwy chociaż z tego co czytałam trochę wczoraj to niby 3 warstwy dobrze jest dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.11.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Pamiętałam o Budchemie, mam zamiar tam dzisiaj zadzwonić. Myślisz że przez tel się dowiem cen? Ty brałeś od nich? ps. zastanawialiśmy się z P czy dawać 25 czy 30 wełny. Okazało się że wystarczyło zajrzeć do projektu;) W projekcie mamy 30 w 3 warstwach: 15 między krokwie, później 10 i 5. Nie słyszałam żeby ktoś dawał 3 warstwy chociaż z tego co czytałam trochę wczoraj to niby 3 warstwy dobrze jest dać. tutaj masz namiar na ich sprzedaż na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.11.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 2 warstwy po 15cm będzie dobrze i wystarczająco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.11.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Welna z Interneta Kazałam Miskowi zalozyc TA czesc odplywu i zasilikonowac, w weekend moge Ci napisac czy jest juz ok (mam nadzieje) czy nie, o ile wczesniej nie kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.11.2012 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 tutaj masz namiar na ich sprzedaż na allegro Lecę patrzeć, dzięki:) 2 warstwy po 15cm będzie dobrze i wystarczająco... Tez tak mówiłam ale trochę niepewnie bo w sumie to się nie znam. Welna z Interneta Kazałam Miskowi zalozyc TA czesc odplywu i zasilikonowac, w weekend moge Ci napisac czy jest juz ok (mam nadzieje) czy nie, o ile wczesniej nie kupisz Dzięki MSU Ja zaczekam grzecznie do weekendu i wysłucham relacji. A wiesz może jak się nazywa TA część? Albo jak sprawdzić czy taki odpływ kompletny jest? Bo przecież nie zapytam w sklepie "Czy jest Pan/Pani pewna że zestaw zawiera TĄ część od której nie smierdzi"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.11.2012 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 A jeszcze, przypomniało mi się:P ktoś polecił wełnę URSA. Muszę zobaczyć co to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.11.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 U nas Rockwool z lokalnego sklepu, bo dobry rabat po znajomości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.11.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Zapomniałam się przywitać Bry Państwu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.11.2012 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 U nas Rockwool z lokalnego sklepu, bo dobry rabat po znajomości;) Taa a skąd ja słyszałam że tylko Pumpa rabaty ma:D Zapomniałam się przywitać Bry Państwu:) Cześć Jem właśnie śniadanie: bułka szpinakowa z masłem, chcesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.11.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Taa a skąd ja słyszałam że tylko Pumpa rabaty ma:D Bo ten mój jeden rabat przy jej rabatach to pewnie i tak pikuś Cześć Jem właśnie śniadanie: bułka szpinakowa z masłem, chcesz?? Dawaj, choć ja bezmaślana jestem;). Nie mylić z bezmyślna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.11.2012 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 E tam i tak nie czułam smaku, mogłam zjeść suchy chleb;) Kurcze miało dziś prądu u nas nie być, zaplanowałam sobie mały rekonesans po sklepach a tu niespodzianka - prąd jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.11.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Witam się z Państwem:) I oczywiście zabieram głos w każdej sprawie;) Malka, kup podłogi żywiczne dobrej firmy i dobrego wykonawcy, miałam takie (chyba liche) i zostawały ślady od butów (takie czarne, nie dało się usunąć) Ha i teraz ten brodzik nabiera innego wymiaru estetycznego - drewniana podłoga w łazience - bajka, już Ci zazdroszczę. Luczka, wszystko można źle wykonać i brodzik może pękać i przeciekać i się diabelnie rysować i ten dźwięk, gdy na nim stąpniesz i jeszcze czyszczenie połączeń z szybą - nie taki odpływ straszny jak go malują Robisz spadek wylewką, płytkami, dajesz folię w płynie na cała łazienkę i pamiętaj żeby podłogówka była odsunięta od syfonu (chyba 20-30cm), a i tak stoi się na cieplutkiej podłodze:) To już wiadomo, że nie jestem obiektywna, bo tylko jedno z tych rozwiązań mi pasuje;) Ale Ty tu rządzisz - dobrego wyboru:yes: Bułki szpinakowej nigdy nie jadłam:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 13.11.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 dzień dobry. jak dobrze, że ktoś broni odpływów, bo w mojej głowie do tej pory, to też jedyne słuszne rozwiązanie było. a dziewczyny mi tu trochę namieszały. a bułki szpinakowej, to na oczy nie widziałam. zielona jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.11.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Lecę patrzeć, dzięki:) Tez tak mówiłam ale trochę niepewnie bo w sumie to się nie znam. Dzięki MSU Ja zaczekam grzecznie do weekendu i wysłucham relacji. A wiesz może jak się nazywa TA część? Albo jak sprawdzić czy taki odpływ kompletny jest? Bo przecież nie zapytam w sklepie "Czy jest Pan/Pani pewna że zestaw zawiera TĄ część od której nie smierdzi"... Taka blaszka w ksztalcie litery T nakladana od gory ( przykryta jest maskownica), zrobie Ci zdjecie jak sie zdecydujesz Urse mamy my i Bash, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.11.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 dzień dobry. jak dobrze, że ktoś broni odpływów, bo w mojej głowie do tej pory, to też jedyne słuszne rozwiązanie było. a dziewczyny mi tu trochę namieszały. To jest bardzo dobre rozwiązanie:yes: Zdecydowanie prościej nawet utrzymać w czystości taki prysznic, bez tych wszystkich zakamarków, rantów itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts