Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Esiak no brawo:) Zniknie moja ulubiona drabina:D Pochwal się potem panem B.

Kasia, nie cierpię lakierów:cool:

Słuchajcie, dzwonię po hurtowniach w mieście wojewódzkim i nie mają URSY lepszej niż 0,039 w związku z tym nikt mi ceny nie poda. Wczoraj jeden Pan Kierownik (którego nota bene nie cierpię) mojej lokalnej hurtowni mi wyjaśnił że URSĘ 0,035 produkują za granicą i stąd to towar na zamówienie. Nie wiem ile w tym prawdy:(

Esiak no brawo:) Zniknie moja ulubiona drabina:D Pochwal się potem panem B.

Kasia, nie cierpię lakierów:cool:

Słuchajcie, dzwonię po hurtowniach w mieście wojewódzkim i nie mają URSY lepszej niż 0,039 w związku z tym nikt mi ceny nie poda. Wczoraj jeden Pan Kierownik (którego nota bene nie cierpię) mojej lokalnej hurtowni mi wyjaśnił że URSĘ 0,035 produkują za granicą i stąd to towar na zamówienie. Nie wiem ile w tym prawdy:(

Pierwsza lepsza z brzegu

http://allegro.pl/welna-ursa-df-32-platinum-150mm-15cm-super-mata-i2770094234.html

Lukarna my mieliśmy ursę Pure ona ma chyba 0,035/0,034 nie pamiętam już i była dostępna od tak w zasadzie w 2 miejscach. A sprawdzałaś może na stronie Ursy czy nie ma podanych współpracujących hurtowni? Skład, z którego braliśmy był właśnie od nich ze strony (strony pureone.pl)

W naszej wiosce zaczeli ocieplać nowy budynek czymś w rodzaju pianki. Okna folią zasłonili i cały dom tym pokryli. Wygląda jakby go ktoś osmarkał:sick: Ciekawa jestem jak to będą szlifować, bo nierówne diabelstwo strasznie ??

Witam się:)

Aga,a może oni drewno będa kłaść na elewacji :)

Ja też mam plan pod drewno dać pianę:)

to ja się od rana pochwalę, że w piątek mamy montaż schodów...:)

czekam na fotorelacje :)

a na włosy, to najlepszy porządny lakier. taki, żeby wiatr nie ruszył.

nie lubię lakieru -lubie wiatr we włosach :lol2:

Lukarna my mieliśmy ursę Pure ona ma chyba 0,035/0,034 nie pamiętam już i była dostępna od tak w zasadzie w 2 miejscach. A sprawdzałaś może na stronie Ursy czy nie ma podanych współpracujących hurtowni? Skład, z którego braliśmy był właśnie od nich ze strony (strony pureone.pl)

Dzwoniłam właśnie do hurtowni które znalazłam na stronie ursy i oni twierdzą że nie mają nic lepszego niż 0,039 na stanie

a co się tak uparłaś na urse?

Jak nie wiadomo o co chodzi o to chodzi o kasę:/ Wiem wiem to nie są duże różnice w cenie ale przy 300m dachu w całości już widać różnicę.

I też wiem - trzeba było mniejszy dom budować:confused: Uwierz - następnym razem wybrałabym mniejszy:(

A ja nigdy z płaski dachem, po tym, co czytałam o bojach o szczelność - nawet Pumpa może potwierdzić, też walczyła, a ona raczej wszystkiego pilnowała i miała dobrych fachowców. Pumpa, gdzieś Ty???

Płaskie sa fajne, ale z tego samego powodu bym go nie chciała.

A ja nigdy z płaski dachem, po tym, co czytałam o bojach o szczelność - nawet Pumpa może potwierdzić, też walczyła, a ona raczej wszystkiego pilnowała i miała dobrych fachowców. Pumpa, gdzieś Ty???

Luczka, na pewno byś nie budowała mniejszego;)

Uwierz mi że tak. Nawet dzisiaj widziałam gdzieś fajny projekt - miał wszystko czego potrzebowałam na uwaga: 115m2

Ale nie ma co płakać nie??

;)