agalind 14.11.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 będzie ładnie posprzątane to się sesję zdjęciową strzeli Jasne, nie zapomnij okien umyc:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.11.2012 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Esiak no brawo:) Zniknie moja ulubiona drabina:D Pochwal się potem panem B. Kasia, nie cierpię lakierów:cool: Słuchajcie, dzwonię po hurtowniach w mieście wojewódzkim i nie mają URSY lepszej niż 0,039 w związku z tym nikt mi ceny nie poda. Wczoraj jeden Pan Kierownik (którego nota bene nie cierpię) mojej lokalnej hurtowni mi wyjaśnił że URSĘ 0,035 produkują za granicą i stąd to towar na zamówienie. Nie wiem ile w tym prawdy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 14.11.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 bo masz pewnie długie włosy.ja mam krótkie, to bez porządnego Tafta się nie obędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.11.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Jasne, nie zapomnij okien umyc:P okna już raz umyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.11.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 okna już raz umyte A nie są przypadkiem pomazane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 14.11.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Esiak no brawo:) Zniknie moja ulubiona drabina:D Pochwal się potem panem B. Kasia, nie cierpię lakierów:cool: Słuchajcie, dzwonię po hurtowniach w mieście wojewódzkim i nie mają URSY lepszej niż 0,039 w związku z tym nikt mi ceny nie poda. Wczoraj jeden Pan Kierownik (którego nota bene nie cierpię) mojej lokalnej hurtowni mi wyjaśnił że URSĘ 0,035 produkują za granicą i stąd to towar na zamówienie. Nie wiem ile w tym prawdy:( Pierwsza lepsza z brzegu http://allegro.pl/welna-ursa-df-32-platinum-150mm-15cm-super-mata-i2770094234.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.11.2012 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Tak, jedynie all zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 14.11.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Lukarna my mieliśmy ursę Pure ona ma chyba 0,035/0,034 nie pamiętam już i była dostępna od tak w zasadzie w 2 miejscach. A sprawdzałaś może na stronie Ursy czy nie ma podanych współpracujących hurtowni? Skład, z którego braliśmy był właśnie od nich ze strony (strony pureone.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.11.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 W naszej wiosce zaczeli ocieplać nowy budynek czymś w rodzaju pianki. Okna folią zasłonili i cały dom tym pokryli. Wygląda jakby go ktoś osmarkał Ciekawa jestem jak to będą szlifować, bo nierówne diabelstwo strasznie ?? Witam się Aga,a może oni drewno będa kłaść na elewacji Ja też mam plan pod drewno dać pianę to ja się od rana pochwalę, że w piątek mamy montaż schodów... czekam na fotorelacje a na włosy, to najlepszy porządny lakier. taki, żeby wiatr nie ruszył. nie lubię lakieru -lubie wiatr we włosach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.11.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Tak, jedynie all zostaje. a co się tak uparłaś na urse? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.11.2012 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Lukarna my mieliśmy ursę Pure ona ma chyba 0,035/0,034 nie pamiętam już i była dostępna od tak w zasadzie w 2 miejscach. A sprawdzałaś może na stronie Ursy czy nie ma podanych współpracujących hurtowni? Skład, z którego braliśmy był właśnie od nich ze strony (strony pureone.pl) Dzwoniłam właśnie do hurtowni które znalazłam na stronie ursy i oni twierdzą że nie mają nic lepszego niż 0,039 na stanie a co się tak uparłaś na urse? Jak nie wiadomo o co chodzi o to chodzi o kasę:/ Wiem wiem to nie są duże różnice w cenie ale przy 300m dachu w całości już widać różnicę. I też wiem - trzeba było mniejszy dom budować Uwierz - następnym razem wybrałabym mniejszy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.11.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 albo z płaskim dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.11.2012 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 właśnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.11.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 albo z płaskim dachem A ja nigdy z płaski dachem, po tym, co czytałam o bojach o szczelność - nawet Pumpa może potwierdzić, też walczyła, a ona raczej wszystkiego pilnowała i miała dobrych fachowców. Pumpa, gdzieś Ty??? Luczka, na pewno byś nie budowała mniejszego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.11.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Aga,a może oni drewno będa kłaść na elewacji Ja też mam plan pod drewno dać pianę A widzisz, nie pomyślałam o tym. Tylko skoro 4 ściany mają byc w drewnie to lepiej bylo drewniany dom zbudowac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.11.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 A ja nigdy z płaski dachem, po tym, co czytałam o bojach o szczelność - nawet Pumpa może potwierdzić, też walczyła, a ona raczej wszystkiego pilnowała i miała dobrych fachowców. Pumpa, gdzieś Ty??? Płaskie sa fajne, ale z tego samego powodu bym go nie chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.11.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Luka, zadzwoń tutaj: http://www.waszdach.pl/welna_mineralna_ursa.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.11.2012 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 A ja nigdy z płaski dachem, po tym, co czytałam o bojach o szczelność - nawet Pumpa może potwierdzić, też walczyła, a ona raczej wszystkiego pilnowała i miała dobrych fachowców. Pumpa, gdzieś Ty??? Luczka, na pewno byś nie budowała mniejszego;) Uwierz mi że tak. Nawet dzisiaj widziałam gdzieś fajny projekt - miał wszystko czego potrzebowałam na uwaga: 115m2 Ale nie ma co płakać nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.11.2012 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Luka, zadzwoń tutaj: http://www.waszdach.pl/welna_mineralna_ursa.php Dzięki. Zadzwoniłam ale już ursy nie sprzedają:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.11.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Każdy dach można spieprzyć i każdy zrobić dobrze ja tam marzę o takim płaskim gdyby nie MPZP ...buuuuuuu następny bedzie wymarzony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts