Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

Luka, dzięki za kciuki. Nie wiem czy pójdę przed zebraniem, czy dopiero po nim porozmawiam z wychowawczynią.

Temat nie jest lekki, bo chodzi o dziecko z klasy młodego, a ja nie chce nikomu zaszkodzić, chcę tylko by moje dziecko ( i inne przy okazji) nie cierpiały z powodu fochów jednej dziewczynki i uległości pani.

Ardea - jak się ośmiela wycofaną jedynaczkę ?

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to i ja się witam.

jakie tu od rana trudne tematy szkolno - psychologiczne. ja to z tych, co nie bardzo mają odwagę się postawić, dlatego cieszę się, że póki co moi faceci zbyt dużych problemów nie sprawiają. ale jak w zeszłym roku poszłam zawalczyć o ocenę z historii starszego, to na następnej lekcji pani sprawdziła mu ćwiczenia, a że pismo młody ma mało czytelne, to nie męcząc się wstawiła mu to co chciała i na koniec roku także samo. udowodniła mi, że ma rację?:p

ale i tak się cieszę, ze wyszli już z przedszkola. u nas takie powojenne: z grzybem na ścianie, śmierdzące kanalizą i bez placu zabaw, no i właśnie z chrupkami na podwieczorek.

jak młodszy szedł do maluchów, to było spotkanie z panią wójt (okres kampanii wyborczej), która obiecała, że za dwa lata będą dzieciaki w nowym przedszkolu. mały już w szkole, a na działce, gdzie ma być to nowe przedszkole właśnie postawili skrzynkę od prądu. to może jeszcze kolejne 5 lat i coś tam się wybuduje. dla moich wnuków będzie jak znalazł.;)

Luka - zrobiłam dziś z myslą o Tobie zdjęcie jadłospisu z naszego (Lenki) przedszkola. Potem wkleje ;)

EDIT. ja od poczatku wrzesnia nie miałam nigdy zastrzezen co do wyzywienia w przedszkolu Leny. Ponadto porównując menu tego przedszkola z menu przedszkola do którego chodziła kiedyś Julka uważam ze to obecne wypada na korzysć. Nie wiem czy zdjęcie będzie czytelne w całości ale większośc chyba da sie odczytać.

Woda mineralna do picia jest dostepna non stop dla każdego dziecka. Dzieci moga tez przynosić swoje picie w podpisanych butelkach.

Aaaa, stawka żywieniowa to 6zł/dzień (3 posiłki)- nie wiem czy to duzo czy mało bo nie mam porównania

http://img266.imageshack.us/img266/6613/zdjciaztelefonu001.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Edytowane przez 1976pinacolada

Esiak, ja widziałam już milonpińcet posadzek - większość była naprawdę ładna, ale część była bardzo krótko ładna, a ja chcę takie , które będą bardzo długo ładne :)

Wiesz na jakich produktach była robiona? w ilu warstwach?

Te podwieczorki to jak deserki, u nas są kanapki, pączki, ciasta, sałatki jarzynowe, placki z jabłkami itp.

Malka, wiesz co mówisz, naprawdę trzeba dobrze wybrać z podłogą żywiczną, a betonowa też piękna, ale jeśli jeszcze droższa to szok (o tej nic nie wiem)

Luka, co do wielkości domu, to masz kilka garderób, łazienek, każdy ma przestrzeń dla siebie, jeżeli budowałabyś mniejszy to o ile? 10 - 20m? Nie warto. Masz piękny, wygodny dom:)