malka 15.11.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Luka, dzięki za kciuki. Nie wiem czy pójdę przed zebraniem, czy dopiero po nim porozmawiam z wychowawczynią.Temat nie jest lekki, bo chodzi o dziecko z klasy młodego, a ja nie chce nikomu zaszkodzić, chcę tylko by moje dziecko ( i inne przy okazji) nie cierpiały z powodu fochów jednej dziewczynki i uległości pani. Ardea - jak się ośmiela wycofaną jedynaczkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.11.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 U Malka, skąd mam wiedziec:confused: Chyba nie ma recepty, intuicyjnie próbuję, ale jak widac bez efektów;) Ze mną rodzice nie mieli tego problemu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.11.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Ale ona ma tak zawsze, czy wyłącznie w nowym środowisku, wśród nowych, obcych ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.11.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Wyłącznie wśród obcych, nawet znajomych, kolegów z przedszkola... W domu ok. śpiewa, tańczy,mocno akcentuje swoje zdanie... Masz jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.11.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Nie mam...szukam pomysłu. Bo o ile mój młody jak kogoś pozna to hulaj dusza ,ale początki są bardzo trudne i o dziwo ma zdecydowanie trudniej z dziećmi niż dorosłymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.11.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Jak trudniej z dziecmi, tzn. jedynak;) Dzieci była dla mnie za dziecinne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.11.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Mój młody używa zwrotu "infantylni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.11.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 To ja sie przywitam tylko bom nie z temacie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 16.11.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 to i ja się witam. jakie tu od rana trudne tematy szkolno - psychologiczne. ja to z tych, co nie bardzo mają odwagę się postawić, dlatego cieszę się, że póki co moi faceci zbyt dużych problemów nie sprawiają. ale jak w zeszłym roku poszłam zawalczyć o ocenę z historii starszego, to na następnej lekcji pani sprawdziła mu ćwiczenia, a że pismo młody ma mało czytelne, to nie męcząc się wstawiła mu to co chciała i na koniec roku także samo. udowodniła mi, że ma rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 16.11.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 ale i tak się cieszę, ze wyszli już z przedszkola. u nas takie powojenne: z grzybem na ścianie, śmierdzące kanalizą i bez placu zabaw, no i właśnie z chrupkami na podwieczorek. jak młodszy szedł do maluchów, to było spotkanie z panią wójt (okres kampanii wyborczej), która obiecała, że za dwa lata będą dzieciaki w nowym przedszkolu. mały już w szkole, a na działce, gdzie ma być to nowe przedszkole właśnie postawili skrzynkę od prądu. to może jeszcze kolejne 5 lat i coś tam się wybuduje. dla moich wnuków będzie jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.11.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 (edytowane) Luka - zrobiłam dziś z myslą o Tobie zdjęcie jadłospisu z naszego (Lenki) przedszkola. Potem wkleje EDIT. ja od poczatku wrzesnia nie miałam nigdy zastrzezen co do wyzywienia w przedszkolu Leny. Ponadto porównując menu tego przedszkola z menu przedszkola do którego chodziła kiedyś Julka uważam ze to obecne wypada na korzysć. Nie wiem czy zdjęcie będzie czytelne w całości ale większośc chyba da sie odczytać. Woda mineralna do picia jest dostepna non stop dla każdego dziecka. Dzieci moga tez przynosić swoje picie w podpisanych butelkach. Aaaa, stawka żywieniowa to 6zł/dzień (3 posiłki)- nie wiem czy to duzo czy mało bo nie mam porównania http://img266.imageshack.us/img266/6613/zdjciaztelefonu001.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 16 Listopada 2012 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.11.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Zajefajnie, że dałaś jadłospis -będe miała ściągę na parę najbliższych dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.11.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 malka, dla Ciebie fotka posadzki żywicznej za 150zł/m2 którą oglądaliśmy u znajomych: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.11.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Esiak, ja widziałam już milonpińcet posadzek - większość była naprawdę ładna, ale część była bardzo krótko ładna, a ja chcę takie , które będą bardzo długo ładne Wiesz na jakich produktach była robiona? w ilu warstwach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.11.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Esiak, ja widziałam już milonpińcet posadzek - większość była naprawdę ładna, ale część była bardzo krótko ładna, a ja chcę takie , które będą bardzo długo ładne Wiesz na jakich produktach była robiona? w ilu warstwach? a popytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 16.11.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 piękna podłoga, ale skoro mówicie ze to popęka to chyba nie chcem a jak to sie potem ewentualnie zdziera? bo za 10 lat może się znudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.11.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 popytaj, bo cena bardzo atrakcyjnaMnie za samą warstwę UV śpiewają 40 dychy od matra. Nita, a po co zrywać ? to cienka warstwa, każdą podłogą mozesz na tym połozyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.11.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Te podwieczorki to jak deserki, u nas są kanapki, pączki, ciasta, sałatki jarzynowe, placki z jabłkami itp. Malka, wiesz co mówisz, naprawdę trzeba dobrze wybrać z podłogą żywiczną, a betonowa też piękna, ale jeśli jeszcze droższa to szok (o tej nic nie wiem) Luka, co do wielkości domu, to masz kilka garderób, łazienek, każdy ma przestrzeń dla siebie, jeżeli budowałabyś mniejszy to o ile? 10 - 20m? Nie warto. Masz piękny, wygodny dom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 17.11.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Luczka, mam dla Ciebie dobrą wiadomość, w skrócie "Nie śmierdzi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 18.11.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 a ja mam lekko złą.. po 2 tygodniach używania zauważyłam delikatne zacieki rdzy od spodu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts