Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć, jestem żyję mam się świetnie:)

Nie kładę podłogówki ani wełny a na poprzednie wpisy spojrzę później bo z batem nade mną stoją teraz;)

Wrócę:)

To wracaj i pisz co tam u Ciebie. O bat nie pytam, bo moje zdrowie psychiczne mogłoby na tym ucierpieć;)

Nie lubię z telefonu do Was pisać ale na bezrybiu... ;)

W temacie wełny postapilam zgodnie ze złotą radą MSU - przestalam się wtrącać i na siłę pomagać. Mam tylko cichą nadzieję że zrobią po mojej myśli.

Ogólnie temat budowy na ten rok można uważać za zamknięty. Teść będzie coś ram powoli grzebal ale cudów nie oczekuję. Kasę wrzucialam na lokaty i oglaszym oficjalny odpoczynek od tematów budowlanych:(

Pojadę jeszcze tylko po ostatnią wycenę kuchni bo mnie bardzo ciekawi jak mówi moja córka;)

W pracy remont trwa. Szef wykazał się niebieskimi gustem i sam wybrał płytki. Widział moje niezadowolenie ale powiedziałam mu grzecznie" Ty tu urzadzisz"

W sumie to jego biura;) jutro jadę na inspekcję chociaż na razie za dużo nie widać bo dopiero przestawiaja ściany i gipsuja.

Za miesiąc ma być koniec i wtedy wielka przeprowadzka:)

Luczka, przez zimę uskuteczniaj tematy wnętrzarsko - logistyczne (całą ubiegła zimę tak robiłam) ;) zapisuj typy, ceny, sklepy, pomysły alternatywne, potem będzie jak znalazł:D Oczywiście na spontan też będzie miejsce, u mnie parę pomysłów wpadło nagle i bez ostrzeżenia;) Jesteś na etapie, ze jeszcze wszystko może sie zdarzyc - przyjemnie:)

Dzięki dziewczyny:hug:

Oczywiście idealnie wyczułyście o co mi chodzi - strasznie mi przykro że nic nie idzie po mojej myśli:(

Ale zrobię jak mówicie - nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...

Będę szukać, dopasowywać, zmieniać, wymyślać - aby z nadejściem wiosny ruszyć z pełna parą.

Idę zaraz na kolejne zebranie - tym razem do Średniej.

Będę szukać, dopasowywać, zmieniać, wymyślać.

:)

ja bedę miała najlepiej zaplanowane wnetrza na fm :lol2:

Pięć lat je planuję:lol2:

buźka Luka :) i spokojności na/po zebraniu

Rok temu byłam na takim etapie, jak Ty... zima szybko i przyjemnie minęła:) Luczka, nie martw się nie musisz się grzebać tak, jak ja, Wy możecie się już lato - jesień przeprowadzić:) Zaczyna się u Ciebie to co najfajniejsze. Pamiętam, gdy się ze mnie śmiali, że tuż przed adaptacją projektu meble rozstawiałam w głowie:D

Wrzucaj co Ci w oko wpadnie, będzie o czym pogadać:)

My te zebrania jakoś tuż po sobie mamy - ja jutro:cool:

Dzięki dziewczyny:hug:

Oczywiście idealnie wyczułyście o co mi chodzi - strasznie mi przykro że nic nie idzie po mojej myśli:(

Będę szukać, dopasowywać, zmieniać, wymyślać - aby z nadejściem wiosny ruszyć z pełna parą.

Luka, nie martw sie.:hug: Wybierzesz wszystko co trzeba a potem będziesz odpoczywać;)

Moi drodzy,

Napisałam Wam wczoraj długiego posta i mi wcięło.

Niestety muszę się z Wami pożegnać. Piszę żebyście się nie martwili, że milczę. Nie piszę "żegnajcie" - piszę do zobaczenia...

Jadę za chwilę na 3-dniowe szkolenie w doborowym towarzystwie:):):)

Mam zamiar się odprężyć, zrelaksować i świetnie się bawić:D:cool:

Do poniedziałku