Esiak 19.11.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Luka, i co tam w temacie wełny słychać...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 19.11.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 a ja mam lekko złą.. po 2 tygodniach używania zauważyłam delikatne zacieki rdzy od spodu:( Wez mnie nie stresuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 19.11.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Wez mnie nie stresuj poważnie... Marcin ostatnio czyścił i chciałam sprawdzić jak to wygląda od spodu ja patrze a tak gdzie są powycinane te wzorki to lekka rdza.. zobaczymy jak będzie dalej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.11.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Luka, gdzie Cię wcięło? Skrobnij choć słowo. No chyba, ze jesteś zajęta układaniem podłogówki, to nei przeszkadzam. Pochwal sie tylko efektem prac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.11.2012 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Cześć, jestem żyję mam się świetnie:) Nie kładę podłogówki ani wełny a na poprzednie wpisy spojrzę później bo z batem nade mną stoją teraz;) Wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 20.11.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Cześć, jestem żyję mam się świetnie:) Nie kładę podłogówki ani wełny a na poprzednie wpisy spojrzę później bo z batem nade mną stoją teraz;) Wrócę z batem...? to już jakaś perwersja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 20.11.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 wszyscy jakoś ostatnio strasznie zapracowani, ja również dopiero co się odkopuję z papierów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.11.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Cześć, jestem żyję mam się świetnie:) Nie kładę podłogówki ani wełny a na poprzednie wpisy spojrzę później bo z batem nade mną stoją teraz;) Wrócę To wracaj i pisz co tam u Ciebie. O bat nie pytam, bo moje zdrowie psychiczne mogłoby na tym ucierpieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.11.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Nie lubię z telefonu do Was pisać ale na bezrybiu... W temacie wełny postapilam zgodnie ze złotą radą MSU - przestalam się wtrącać i na siłę pomagać. Mam tylko cichą nadzieję że zrobią po mojej myśli. Ogólnie temat budowy na ten rok można uważać za zamknięty. Teść będzie coś ram powoli grzebal ale cudów nie oczekuję. Kasę wrzucialam na lokaty i oglaszym oficjalny odpoczynek od tematów budowlanych:( Pojadę jeszcze tylko po ostatnią wycenę kuchni bo mnie bardzo ciekawi jak mówi moja córka;) W pracy remont trwa. Szef wykazał się niebieskimi gustem i sam wybrał płytki. Widział moje niezadowolenie ale powiedziałam mu grzecznie" Ty tu urzadzisz" W sumie to jego biura;) jutro jadę na inspekcję chociaż na razie za dużo nie widać bo dopiero przestawiaja ściany i gipsuja. Za miesiąc ma być koniec i wtedy wielka przeprowadzka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.11.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Luczka, przez zimę uskuteczniaj tematy wnętrzarsko - logistyczne (całą ubiegła zimę tak robiłam) zapisuj typy, ceny, sklepy, pomysły alternatywne, potem będzie jak znalazł Oczywiście na spontan też będzie miejsce, u mnie parę pomysłów wpadło nagle i bez ostrzeżenia;) Jesteś na etapie, ze jeszcze wszystko może sie zdarzyc - przyjemnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.11.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Wlasnie, zime przeznacz na planowanie, szukanie,inspirowanie, zapisywanie, od AGD po panele ,płytki etc. - tak jak radzie Ardea. Potem wszystko trzeba bedzie kupic na hurra, a tak bedziesz miala przemyslane zakupy Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.11.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Luka, taki spokój się przyda. Dziewczyny dobrze radzą, przemyślisz wszystko, obejrzysz a urządzanie bedzie przyjemnoscią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 21.11.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Luka - przytulaski zostawiam :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.11.2012 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Dzięki dziewczyny:hug:Oczywiście idealnie wyczułyście o co mi chodzi - strasznie mi przykro że nic nie idzie po mojej myśli:( Ale zrobię jak mówicie - nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...Będę szukać, dopasowywać, zmieniać, wymyślać - aby z nadejściem wiosny ruszyć z pełna parą. Idę zaraz na kolejne zebranie - tym razem do Średniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.11.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Ale zrobię jak mówicie - nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... Będę szukać, dopasowywać, zmieniać, wymyślać. ja bedę miała najlepiej zaplanowane wnetrza na fm Pięć lat je planuję buźka Luka i spokojności na/po zebraniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.11.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Rok temu byłam na takim etapie, jak Ty... zima szybko i przyjemnie minęła:) Luczka, nie martw się nie musisz się grzebać tak, jak ja, Wy możecie się już lato - jesień przeprowadzić Zaczyna się u Ciebie to co najfajniejsze. Pamiętam, gdy się ze mnie śmiali, że tuż przed adaptacją projektu meble rozstawiałam w głowie:D Wrzucaj co Ci w oko wpadnie, będzie o czym pogadać My te zebrania jakoś tuż po sobie mamy - ja jutro:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 21.11.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Cała Polska... chodzi na zebrania Ja zaliczam w poniedziałek i wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.11.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Dzięki dziewczyny:hug: Oczywiście idealnie wyczułyście o co mi chodzi - strasznie mi przykro że nic nie idzie po mojej myśli:( Ale zrobię jak mówicie - nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... Będę szukać, dopasowywać, zmieniać, wymyślać - aby z nadejściem wiosny ruszyć z pełna parą. Luka, nie martw sie. Wybierzesz wszystko co trzeba a potem będziesz odpoczywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.11.2012 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Moi drodzy, Napisałam Wam wczoraj długiego posta i mi wcięło. Niestety muszę się z Wami pożegnać. Piszę żebyście się nie martwili, że milczę. Nie piszę "żegnajcie" - piszę do zobaczenia... Jadę za chwilę na 3-dniowe szkolenie w doborowym towarzystwie:):) Mam zamiar się odprężyć, zrelaksować i świetnie się bawić:cool: Do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Weź ludzi nie wnerwiaj, bo mało na zawał nie padłam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts