Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wpadlam dac znak zycia, z kom bo nie daje rady dotrzec do komputera

jak zwykle zbyt mi sie spieszylo przez co zostalam upupiona na jakis czas w pozycji hiryzontalnej, napisze tylko - nastepny dom jesli kiedys bedziemy sie jeszcze budowac to bedzie parterowka, reszty prosze domyslcie sie sami :(

Dopiero doczytałam.

Pumpa, zlituj się kobieto i zwolnij troche, pliiiissss:eek:

Ładnie mnie Ardea podsumowałaś - rozpustnie:D

A mianem rozpusty można było jedynie określić jedzenie - było rewelacyjne, różnorodne i smaczne:)

Może od początku.

Szkolenie odbywało się w pięknym odrestaurowanym pałacyku pod Wrocławiem. Merytorycznie niczego sobie - chociaż tematy jedynie "liźnięte" ale zachęcające do dalszego samodzielnego poszukiwania:) W piątek wykłady kończyły się o 20, po dłuuugiej kolacji nikomu nie chciało się już ruszać - więc integrowaliśmy się w hotelu;)

W sobotę natomiast kończyliśmy już o 18 więc pojechaliśmy zobaczyć Wrocław nocą... I powiem Wam że jestem pod dużym wrażeniem. Jedna z koleżanek studiowała we Wrocławiu więc oprowadziła nas dziarskim krokiem po różnych pieknych miejscach... Pogoda też nam dopisała było ciepło i przyjemnie... Jednak nocą, pięknie oświetlone stare uliczki wyglądają uroczo:) Wielkim zaskoczeniem był dla mnie Most Zakochanych:)

Na Starym Rynku trafiliśmy niespodziewanie na Jarmark Bożonarodzeniowy - i w ten sposób upadł pomysł na wypicie kilku piw w pubie:) Połaziliśmy po Rynku i wróciliśmy do hotelu:)

W niedzielę jeszcze wykłady do 16 i do domu:)

Ot i cała rozpusta:D

Ale była fajnie, lekko i bardzo bardzo smiesznie:) Zasługa dobrego towarzystwa:)

A teraz zamiast iść do Waszych Dzienników i komentarzy muszę iść kąpać i kłaść dzieciaki:/

Nieee na Jarmarku jedynie oglądałam (i trochę jadłam ale ciii;))

A kłódkom jedynie foty robiłam żeby pokazać Nastolatce. Spojrzała i mówi:

"Tak, słyszałam o tym moście. Ale tak z dziewczynami gadałyśmy: zapniesz tą kłódkę, wyrzucisz kluczyk a potem się rozstaniesz z chłopakiem i co?? Ta świadomość że już z nim nie jesteś a klódka wisi... Nie, nie to nie jest dobry pomysł"

:D tyle o romantyczności nastolatków:)

ps. a powiedzcie nieczasowej: ktoś coś fajnego pokazywał? Piękne początki schodów Państwa Esiaków widziałam na szkoleniu ale nie miałam jak skomentować ale czy może ktoś coś jeszcze?? Mam szukać czy mogę spokojnie pracować?

zapniesz tą kłódkę, wyrzucisz kluczyk a potem się rozstaniesz z chłopakiem i co??

bierzesz zapasowy kluczyk :) zazwyczaj dołączane są minimum dwa :lol2:

. a powiedzcie nieczasowej: ktoś coś fajnego pokazywał?

no amalfi pokazała onanizującego się oralnie arcybiskupa Konrada von Hochstadena

:lol2:

:rotfl: Ta rzeźba jest na ratuszu:lol2:

cholero jedna, po co mówiłaś,że to rzeźba....już oczami wyobraźni widziałam podekscytowaną Lukę ze słowami na klawiaturze "gdzie???, gdzie pokazała???

:lol2:

;)

Cześć dziewczyny i chłopaki:)

Wstawiłam wodę na kawę i mam zamiar nadrobić zaległości.

edit: zanim zdążyłam kliknąć "wyślij" przyszła moja Średnia i robimy lekcje wrrr czyli nadrabianie zaległości z doskoku:/

swąd spalonego czajnika w powietrzu sie unosi .....