Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ciężko mi się ustosunkować do Państwa wypowiedzi indywidualnie, ponieważ funkcję multicytatów i w ogóle cytatów diabli wzięli. Nie mam też żadnych dodatkowych funkcji typu pogrubianie itd. Cały tekst idzie sznurkiem, dobrze że znaki interpunkcyjne działają:/ Ale piwo - bardzo proszę (ooo, emoty tez nie działają) Mam jeszcze czystą dla Malki i herbatę owocową dla Pumpy;) Idę zagonić trzódkę do łózka bo ranek będzie ciężki ale zaraz wracam do mojego piwa z sokiem;)

Ciężko mi się ustosunkować do Państwa wypowiedzi indywidualnie, ponieważ funkcję multicytatów i w ogóle cytatów diabli wzięli. Nie mam też żadnych dodatkowych funkcji typu pogrubianie itd. Cały tekst idzie sznurkiem, dobrze że znaki interpunkcyjne działają:/ Ale piwo - bardzo proszę (ooo, emoty tez nie działają) Mam jeszcze czystą dla Malki i herbatę owocową dla Pumpy;) Idę zagonić trzódkę do łózka bo ranek będzie ciężki ale zaraz wracam do mojego piwa z sokiem;)

też Cię kocham :)

ja naprawdę taka nieskomplikowana jestem ??

No widzisz nie na darmo mówią że piekło dobrymi chęciami wybrukowane:lol2:

Chciałam Ci zrobić dobrze a ty się słówek czepiasz:D:D:D Siedziałabyś cicho to by nikt nie zauważył a tak fama pójdzie w świat:D

ps. wczoraj po raz pierwszy robiłam lekcje z moją licealistką - świat oszalał:yes:

ps2. najgorsze że nawet mi się to podobało:oops:

Dzień bry, w sumie bycie na zwolnieniu jest całkiem fajne, właśnie wstałam :)

Masz szczęscie, że jestes kontuzjowana;) U nas juz trzeci dzien leje i wyjsc z domu sie nic chciało:bash: Od jutra zapowiadaja mroz wiec jak teraz te kaluze zetnie to bedzie mozna wziac lyzwy zamiast auta.

Bry:)