pumpaluna 29.11.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Ja przy prochach to żadnych promili nie mogę a taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaką bym miała ochotę na czerwone winko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.11.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 winko i prochy to przynajmniej miałabyś porządny odlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.11.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 chyba nie zaryzykuję, ostatnio "odleciałam" po schodach bez wsparcia to co by było po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.11.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Pumpa, moja wyobraźnia tego nie ogarnia cześć Towarzyszki i Towarzyszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.11.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Ciężko mi się ustosunkować do Państwa wypowiedzi indywidualnie, ponieważ funkcję multicytatów i w ogóle cytatów diabli wzięli. Nie mam też żadnych dodatkowych funkcji typu pogrubianie itd. Cały tekst idzie sznurkiem, dobrze że znaki interpunkcyjne działają:/ Ale piwo - bardzo proszę (ooo, emoty tez nie działają) Mam jeszcze czystą dla Malki i herbatę owocową dla Pumpy;) Idę zagonić trzódkę do łózka bo ranek będzie ciężki ale zaraz wracam do mojego piwa z sokiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.11.2012 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 No tak, wystarczy że zaproponowałam alkohol i wszyscy poszli spać A ja w pracy mam wszystko: i emoty i wszystkie ikonki i cudnie działa... znaczy się że w domu coś zepsułam:/ Witam wszyskich:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 30.11.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Ja wpadłam, ale o tej porze to na kawkę niestety tylko Jak tam wylewki? zrobione, schną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.11.2012 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Cześć Jakie wylewki? Co to są wylewki? Niestety wylewki odłożone do niewiadomokiedy Ale kawę właśnie piję, częstuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.11.2012 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 biskup wymiata :) luka jak chcesz to mozesz zobaczyc moj słup Nitka byłam widziałam, wlecę do Cię później i się ustosunkuję do niego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.11.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Ciężko mi się ustosunkować do Państwa wypowiedzi indywidualnie, ponieważ funkcję multicytatów i w ogóle cytatów diabli wzięli. Nie mam też żadnych dodatkowych funkcji typu pogrubianie itd. Cały tekst idzie sznurkiem, dobrze że znaki interpunkcyjne działają:/ Ale piwo - bardzo proszę (ooo, emoty tez nie działają) Mam jeszcze czystą dla Malki i herbatę owocową dla Pumpy;) Idę zagonić trzódkę do łózka bo ranek będzie ciężki ale zaraz wracam do mojego piwa z sokiem;) też Cię kocham ja naprawdę taka nieskomplikowana jestem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.11.2012 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 A kto na forum publicznym pisze o wyższości czystej nad piwem?? Lubię takie wyznania od rańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.11.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 a ja pisałam mattttko, ale musiałam pijana być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.11.2012 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 No widzisz nie na darmo mówią że piekło dobrymi chęciami wybrukowane:lol2: Chciałam Ci zrobić dobrze a ty się słówek czepiasz:D:D:D Siedziałabyś cicho to by nikt nie zauważył a tak fama pójdzie w świat:D ps. wczoraj po raz pierwszy robiłam lekcje z moją licealistką - świat oszalał ps2. najgorsze że nawet mi się to podobało:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.11.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 z licealistką moze byc fajnie Nie to co dziewięciolatek z ADHD ....u nas odrabianie lekcji to trauma...oczywiście dla mamusi , ale trzymam sie, twardym trza być nie miętkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 winko i prochy to przynajmniej miałabyś porządny odlot Ale mnie impreza ominęła:bash: No tak, wystarczy że zaproponowałam alkohol i wszyscy poszli spać A Ty na pewno do tych ludzi tutaj pisałaś, bo coś sie wierzyc nie chce;) Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.11.2012 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Starzejemy się Aga:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Starzejemy się Aga:lol2: Ej, no ja wiem, ze koniec roku się zbliża i to może tak nastrajać, ale do malkowych balkoników jeszcze troche czasu chyba mamy, co? A tak wogle nie przypominaj mi, że niedługo znów mam urodziny:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.11.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Dzień bry, w sumie bycie na zwolnieniu jest całkiem fajne, właśnie wstałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Dzień bry, w sumie bycie na zwolnieniu jest całkiem fajne, właśnie wstałam Masz szczęscie, że jestes kontuzjowana;) U nas juz trzeci dzien leje i wyjsc z domu sie nic chciało:bash: Od jutra zapowiadaja mroz wiec jak teraz te kaluze zetnie to bedzie mozna wziac lyzwy zamiast auta. Bry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.11.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Ty mnie nie strasz, w poniedziałek mam kontrolę u lekarza i muszę za kierownicę wsiąść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts