pumpaluna 02.12.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Luka a może kup jej bon towarowy do ulubionego sklepu? U nas chrześniak taki dostanie no i zawsze zostaje Ci kupić jej drugą część 50 twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.12.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Moja tylko ciuchy mogłaby dostawać, a potem godzinami je przymierzać przed lustrem:( Pumpa, pocieszma się, że każde dziecko jest inne, ale Twój Mały to ten sam rocznik, co moja córka (ciągle analfabetka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.12.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Dziewczynki to modystki, malować się jeszcze nie zaczęła i w Twoich szpilkach nie śmiga po domu?Mój młody to ponoć ewenement, w przedszkolu sam sobie zrobił diagnozę i o ile pięknie czyta nawet z intonacją o tyle jak mu przychodzi coś narysować czy wykleić to zielenieje z rozpaczy jest tak nienawidzi tego robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.12.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Zdolny malec Ci się trafił W szpilkach chodzi, w stanikach zresztą też wymazała mi ukochaną pomadkę ( od tej chwili trzymam w górnej szafce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.12.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Luka a może kup jej bon towarowy do ulubionego sklepu? U nas chrześniak taki dostanie no i zawsze zostaje Ci kupić jej drugą część 50 twarzy Tak o bonie też myślałam. Ale wiem że Wika wolałaby dostać coś od razu a nie czekać aż sama pojedzie kupić Taka resztka dziecka w prawie - kobiecie;) A drugą część już kończy właśnie:/ Moja tylko ciuchy mogłaby dostawać, a potem godzinami je przymierzać przed lustrem:( Pumpa, pocieszma się, że każde dziecko jest inne, ale Twój Mały to ten sam rocznik, co moja córka (ciągle analfabetka) Wera tez lubi ubrania - ale największą radość sprawiają jej sukienki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.12.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Uwielbiam małe dziewczynki w akcji Aż się rozmarzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.12.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Puuuumpa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 03.12.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 cześć dziewczyny,kurczę, jakie Wy zorganizowane. już macie prezenty???!!! ja się nie mogę zabrać, jeszcze nie wiem, co dla kogo. chyba jednak dziś, albo jutro wybiorę się do miasta pobuszować po sklepach.co do starszego synka, to miał takie samo życzenie, jak Twoja córka Luka. no i też niestety zostanie to w sferze marzeń na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.12.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Luka, gratuluję zakupów. Rozumiem, ze sie rozochociłaś i kolejne rzeczy do domu kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 03.12.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 mój syn ma teraz manię na Sterowce, a takich zabawek właściwie nie ma, jakieś tam balony reklamowe. Kiedyś był dawno temu z lego. Chyba muszę dorkę podpytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.12.2012 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Dziewczyny, ja lubię te zakupy przedświąteczne, to szukanie, zastanawianie się co komu... Aga, nie nie na razie wystarczy;) Jeszcze muszę odpływ i brodzik ale zanim teściu zamontuje stelaże to wiesz, mam co najmniej 2 tygodnie czasu:lol2: A teraz dlaczego mnie nie było dziś: Marcin 2 tyg temu kaszlał trochę. Dostał syrop wykrztuśmy plus jakiś jeszcze. Tydzień siedział w domu, przestał kaszleć, poszedł do przedszkola. Od piątku bardzo kaszlał mi w nocy. Tak, że aż się dusił. W dzień idealnie, żadnego kaszlu, gorączki, nic - normalny rozbrykany 3 latek.Poszliśmy do lekarza a tam diagnoza: zapalenie oskrzeli z podejrzeniem zapalenia płuc:jawdrop: Byłam z nim na prześwietleniu, jutro ma być opis. Antybiotyk i wziewy od dzisiaj. A teraz siedzę i się zastanawiam jak powiedzieć szefowi że chcę wziąć opiekę do końca tygodnia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 03.12.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 dziecko najważniejsze, jesteśmy z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 03.12.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 O kurczę Luka, dużo zdrowia dla Małego, oby jak najszybciej się wykurował i już więcej nic nie łapał. Byle do wiosny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.12.2012 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 (edytowane) Dzięki dziewczyny:hug: Strasznie się męczył w nocy - tzn kaszlał bardzo. Najgorsze jest to że nie wiem wtedy jak mu pomóc:(Zapytam dziś lekarki może coś podpowie. Edytowane 5 Grudnia 2012 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.12.2012 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Nita, wiesz że byłam u Ciebie i 2 razy zaczynałam pisać o słupie? Byłam przekonana, że za 2 razem mi sie udało:DNo cóż, napiszę u siebie - ja bym przesuwała okno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.12.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Luka - piękny przedszkolak . Fajnie zobaczyc twarzyczkę, którą sobie wczesniej (całkiem inaczej) wyobrażałam. Nie strasz tym zapaleniem płuc Moja tez znów chora tzn póki co mega katar i kaszel ale bardzo sporadyczny. na razie kuruję ją sama. Dzis zadzownie jednak do lekarki bo zaczęły jej mocno ropieć oczka i ma lekko zaczerwienione powieki i spojówki. I nie wiem czy to w związku z katarem czy cos extra sie przyplatało. Posłałam ją do przedszkola bo nie było opcji zeby została..... Jutro maja Mikołaja wie tez bedzie chciała isc.... Ech, nie wiem jak to będzie .... Pozdrawiam z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 04.12.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Luka a masz inhalator? Mogłabyś mu robić i inhalacje z soli fizjologicznej i 2x dziennie z kilku kropel mucosolvanu. A jeśli idzie o nocny kaszel to trzeba przykręcić kaloryfery i jeśli nie masz nawilżacza powietrza to postaw albo miskę z wodą albo mokry ręcznik gdzieś koło łóżka przez oparcie krzesła przerzuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.12.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Słodki przystojniak:) żal Maluszka, ten nocny kaszelek pewnie Go wymęczył Robię wszystko o czym pisała Pumpa i jeszcze oklepuję plecyki i daję dużo płynów. Wywietrz też porządnie pokoik przed snem. Buziaki i dużo zdrówka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.12.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Fajny Maluch:) Niech zdrowieje szybko:hug: Posłuchaj Pumpy i zrób mu inhalacje. Na pewno nie zaszkodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.12.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 hej , hej..... moje młode dziś znów o 4 z bólem głowy się obudził:bash: ja juz nie mam pojęcia gdzie uderzyć...nie ma specjalistów od bólu głowy bidne te chore dzieciaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts