nita83 05.12.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Nita, wiesz że byłam u Ciebie i 2 razy zaczynałam pisać o słupie? Byłam przekonana, że za 2 razem mi sie udało:D No cóż, napiszę u siebie - ja bym przesuwała okno;) okno oczywiście przesuwamy , synuś słodziak u nas inhalator to jak członek rodziny a jeszcze prezentowo córce może taką bransoletkę co to się do niej doczepia różne różności? czy to już niemodne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.12.2012 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Cześć, dzięki za rady. Zastosowałam wszystkie oprócz inhalacji - bo inhalatora nie posiadam.Coś zadziałało bo dzisiejsza noc była spokojna, uff... Wypiję kawę i się biorę do pracy.Aaa bo jestem na opiece ale prace dostałam do domu:/ Miłego dnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.12.2012 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Nita, ona już ma taką bransoletkę Bardzo ją lubi i nosi codziennie (tzn teraz aktualnie nie nosi bo Marcin jej gdzies chował i nikt jej nie może znaleźć ) Ale pomysł fajny, u nas się sprawdził w 100% - zawsze nowa zawieszka ją cieszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.12.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 A ta opieka to na zasadzie zwolnienie lekarskie czy te 2 dni co to ustawowo na dziecko są wolne? W każdym bądź razie mam nadzieję, że szefuncio nie zawalił cię robotą i na wirtualną kawkę znajdziesz chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.12.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Bransoletki Lilou sama mam i moja córeczka też dostała od tatusia - jedna z najfajniejszych bransoletek jaką mam:) Bardzo się cieszę, że Maluszkowi lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.12.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Ardea Ty mnie dzisiaj zmuszasz po raz kolejny do googlowania. Nawet nie wiedziałam że te bransoletki to lilou, u nas albo funkcjonuje jako 'pandora' albo po prostu że to bransoletka i charms'y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.12.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 A widzisz, ja znałam tylko Lilou, a Pandory nie. Ja mam kilka splątanych pasków, kupiłam sobie latem, bo mi się podobała, a mało noszę biżuterii, moja córeczka oczywiście w płacz, że też chce i tatuś jej kupił (oczywiście ona ma niebieską) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.12.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Ardea Ty mnie dzisiaj zmuszasz po raz kolejny do googlowania. Nawet nie wiedziałam że te bransoletki to lilou, u nas albo funkcjonuje jako 'pandora' albo po prostu że to bransoletka i charms'y Pumpa, trzeba byc na bieżąco;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.12.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 A widzisz, ja znałam tylko Lilou, a Pandory nie. Ja mam kilka splątanych pasków, kupiłam sobie latem, bo mi się podobała, a mało noszę biżuterii, moja córeczka oczywiście w płacz, że też chce i tatuś jej kupił (oczywiście ona ma niebieską) Pandory lepiej nie znać, głównie przez jej cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.12.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Tylko w Pandorze (już sobie googlnęłam) wiesz za co płacisz, a to Lilou to sznurek za za dwie stówy:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.12.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Tylko w Pandorze (już sobie googlnęłam) wiesz za co płacisz, a to Lilou to sznurek za za dwie stówy:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.12.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 No to moja mała nosi zwykłą a'la srebrną bransoletkę i do tego ma podopinane kolorowe charms'y z serii po 7zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.12.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 No to moja mała nosi zwykłą a'la srebrną bransoletkę i do tego ma podopinane kolorowe charms'y z serii po 7zł Ty jak zawsze masz najtaniej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.12.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Ty jak zawsze masz najtaniej:lol2: cóż poradzę, że oprócz tego że jestem praktyczna to jeszcze oszczędna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.12.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 To ja się wytłumaczę, dlaczego za sznurek wydałam 2 stówki;) Nie lubię biżuteryjnej biżuterii:cool: a ten sznurek jest zwyczajny i świetny na lato:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.12.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Andrea Ty się nie tłumacz, kobiece wydatki są zawsze NIEZBĘDNE mam śliczną nową kieckę oczywiście czerwona w sam raz do choinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.12.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 gdzie rosną czerwone choinki ??? :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.12.2012 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 A ta opieka to na zasadzie zwolnienie lekarskie czy te 2 dni co to ustawowo na dziecko są wolne? W każdym bądź razie mam nadzieję, że szefuncio nie zawalił cię robotą i na wirtualną kawkę znajdziesz chwilę Opieka na zasadzie opieka nad chorym. Nieeee, nie zawalił. Wystarczy że dzwoni i pyta: jak tam wykańczanie biur? Zamówione wszystko? aaa słuchaj, jutro jadę do ... masz dla mnie te zapytania ofertowe, prawda?? aaa i słuchaj, dzwonili z WUP-u, jakiś problem tam mają, przekręcisz do Pani??I tak to działa;) Bransoletki Lilou sama mam i moja córeczka też dostała od tatusia - jedna z najfajniejszych bransoletek jaką mam:) Bardzo się cieszę, że Maluszkowi lepiej. Lilou poznałam przez chcenia mojej Najstarszej. Pooglądałam i na tym się nasza znajomość zakończyła;) tzn kupiłam jej u jubilera ala Lilou za 30kilka złotych;) - srebrne serce na czarnym sznureczku A Malucha niepotrzebnie chwaliłam:( Kaszlał dziś okrutnie w dzień - czego wcześniej nie miał A po zaśnięciu mieliśmy akcję mega kaszel = zmiana pościeli i pizamy:/ No to moja mała nosi zwykłą a'la srebrną bransoletkę i do tego ma podopinane kolorowe charms'y z serii po 7zł No własnie Wika ma taka srebrną z kółeczkami i do tego jej dokupuję srebrne zawieszki - u naszego osiedlowego jubilera zaczynają się już od 20 zł jak na drobny prezent jak znalazł Ale się póxno zrobiło... A chciałam jeszcze parę zdjęć do Dziennika z serii - nic się nie dzieje ale wyciągamy się z czeluści... ps. czy do Waszych dzieci dziś w nocy przychodzi Mikołaj? Da nas przychodzi i przynosi słodycze i drobne upominki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.12.2012 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 gdzie rosną czerwone choinki ??? :jawdrop: :lol2: Nita, czerwona kiecka pasuje do wszytskiego: i do choinki i do sledzia i na drinka z parasolka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.12.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 ja mam dwie kiecki, pierwsza kupiona na obronę (i odwieszona do szafy) druga ślubna , póki co jednorazówka:lol2: a do śledzia to 50 gram pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts