Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

Nita, wiesz że byłam u Ciebie i 2 razy zaczynałam pisać o słupie? Byłam przekonana, że za 2 razem mi sie udało:D

No cóż, napiszę u siebie - ja bym przesuwała okno;)

okno oczywiście przesuwamy ;), synuś słodziak :) u nas inhalator to jak członek rodziny

a jeszcze prezentowo

córce może taką bransoletkę co to się do niej doczepia różne różności? czy to już niemodne?

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć, dzięki za rady. Zastosowałam wszystkie oprócz inhalacji - bo inhalatora nie posiadam.

Coś zadziałało bo dzisiejsza noc była spokojna, uff...

Wypiję kawę i się biorę do pracy.

Aaa bo jestem na opiece ale prace dostałam do domu:/

Miłego dnia:)

A widzisz, ja znałam tylko Lilou, a Pandory nie. Ja mam kilka splątanych pasków, kupiłam sobie latem, bo mi się podobała, a mało noszę biżuterii, moja córeczka oczywiście w płacz, że też chce i tatuś jej kupił (oczywiście ona ma niebieską;))

Pandory lepiej nie znać, głównie przez jej cenę;)

A ta opieka to na zasadzie zwolnienie lekarskie czy te 2 dni co to ustawowo na dziecko są wolne? W każdym bądź razie mam nadzieję, że szefuncio nie zawalił cię robotą i na wirtualną kawkę znajdziesz chwilę

Opieka na zasadzie opieka nad chorym.

Nieeee, nie zawalił. Wystarczy że dzwoni i pyta: jak tam wykańczanie biur? Zamówione wszystko? aaa słuchaj, jutro jadę do ... masz dla mnie te zapytania ofertowe, prawda?? aaa i słuchaj, dzwonili z WUP-u, jakiś problem tam mają, przekręcisz do Pani??I tak to działa;)

Bransoletki Lilou sama mam i moja córeczka też dostała od tatusia - jedna z najfajniejszych bransoletek jaką mam:)

Bardzo się cieszę, że Maluszkowi lepiej.

Lilou poznałam przez chcenia mojej Najstarszej. Pooglądałam i na tym się nasza znajomość zakończyła;) tzn kupiłam jej u jubilera ala Lilou za 30kilka złotych;) - srebrne serce na czarnym sznureczku

A Malucha niepotrzebnie chwaliłam:(

Kaszlał dziś okrutnie w dzień - czego wcześniej nie miał:(

A po zaśnięciu mieliśmy akcję mega kaszel = zmiana pościeli i pizamy:/

No to moja mała nosi zwykłą a'la srebrną bransoletkę i do tego ma podopinane kolorowe charms'y z serii po 7zł :)

No własnie Wika ma taka srebrną z kółeczkami i do tego jej dokupuję srebrne zawieszki - u naszego osiedlowego jubilera zaczynają się już od 20 zł;) jak na drobny prezent jak znalazł

Ale się póxno zrobiło...

A chciałam jeszcze parę zdjęć do Dziennika z serii - nic się nie dzieje ale wyciągamy się z czeluści...;)

ps. czy do Waszych dzieci dziś w nocy przychodzi Mikołaj? Da nas przychodzi i przynosi słodycze i drobne upominki:)