Lukarna 06.12.2012 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Ja mam bombki złoto - pomarańczowe;) Takie zakupiłam na pierwszą Gwiazdkę z moim małoznkiem i takie sa po dziś dzień Ale do nowego domu marzy mi sie piękna, kolorowa choinka... Tylko czy mi się zmieści:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.12.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Ja mam bombki złoto - pomarańczowe;) Takie zakupiłam na pierwszą Gwiazdkę z moim małoznkiem i takie sa po dziś dzień Ale do nowego domu marzy mi sie piękna, kolorowa choinka... Tylko czy mi się zmieści:D:D nowy dom - nowe bombki, już w tym roku możesz zażyczyć sobie od rodziny żeby po pudełku prawdziwych bombek dzieciakom sprezentowali a choinka.... cóż mam właśnie ten sam problem,będziemy musieli przemeblowanie zrobić zwłaszcza że trzeba przygotować stół na 14osób i może zrobić się ciasnawo jakbym dała choinkę na środku pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.12.2012 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Pumpa jak sobie sama nie kupie to wiesz;) Po co takie drogie szklane jak moża fajne z Biedronki za 9,90?? Ale budowlana może uda mi sie ubrać... Ale byłoby fajnie... Tylko musiałabym teścia z salonu wyeksmitować:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.12.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Lepiej go wyeksmituj już teraz, żeby się za bardzo nie przyzwyczajał i na dobre nie rozgościł Ja za te moje bombki też płacę po 9,90 ale za sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.12.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Lepiej go wyeksmituj już teraz, żeby się za bardzo nie przyzwyczajał i na dobre nie rozgościł Ja za te moje bombki też płacę po 9,90 ale za sztukę Zdecydowanie blizej mi do bombek po dyche za sztukę niż za pudełko. Ale to juz wiadomo, ze ja okazji znaleźć nie potrafię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.12.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 No moja okazja też kiepska, bo te ładne bombki na które choruję i które zamierzam kupić są po 12zł Na szczęście kupię tylko 2 pudełka (po 4szt) bo 1 wzięła już dla dzieci mama, jedno ciocia a jedno przyjaciółka mi sprezentuje Do tego jeszcze będzie 2 pudełeczka po 6szt jako dodatkowy prezent dla dzieciaków od nas więc powinno w miarę starczyć. Najwyżej choinka będzie biedna w tym roku Jedyna OKAZJA na jaką trafiłam to układ z panią sprzedawczynią, że mogę na przestrzeni progu cenowego pomieszać bombki i nie muszę brac 4 na to same kopyto tylko 4 różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.12.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 No moja okazja też kiepska, bo te ładne bombki na które choruję i które zamierzam kupić są po 12zł Na szczęście kupię tylko 2 pudełka (po 4szt) bo 1 wzięła już dla dzieci mama, jedno ciocia a jedno przyjaciółka mi sprezentuje Do tego jeszcze będzie 2 pudełeczka po 6szt jako dodatkowy prezent dla dzieciaków od nas więc powinno w miarę starczyć. Najwyżej choinka będzie biedna w tym roku Jedyna OKAZJA na jaką trafiłam to układ z panią sprzedawczynią, że mogę na przestrzeni progu cenowego pomieszać bombki i nie muszę brac 4 na to same kopyto tylko 4 różne. Sporo bedziesz miala nowych bombek. Ja zawsze na koniec roku poluje na okazje jak w almi dekor. Wtedy mam na kolejna gwiazdkę. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.12.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 A ja nawet nie wiem co to jest almi dekor. U nas nie ma sieciówek a sklep z bombkami jest czynny tylko w grudniu. Nie robią wyprzedaży ani nic z tych rzeczy. Następnego roku dowożą trochę nowych i wszystko. Bombek muszę mieć sporo bo w zeszłym roku dopiero zaczęliśmy zbieranie i mamy 4 duże, 10 średnich i 10 malutkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.12.2012 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 O właśnie to jest myśl - może spróbuję coś upolowac pod koniec sezonu... Ale mi w głowie siedzi ta budowlana choinka. Stół tam jest. Koza też. Muszę pogadać kiedy teściu kończy działalność przed świętami i mam plan iście szatanski;)Nie nie wigilia nie:(Ale jakąś kawa świąteczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.12.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 O właśnie to jest myśl - może spróbuję coś upolowac pod koniec sezonu... Ale mi w głowie siedzi ta budowlana choinka. Stół tam jest. Koza też. Muszę pogadać kiedy teściu kończy działalność przed świętami i mam plan iście szatanski;) Nie nie wigilia nie:( Ale jakąś kawa świąteczna... Super pomysł. Kinia robiła chyba w 1szy dzień świąt jakiś świąteczno-budowlany obiad w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.12.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Jak znajdę zdjęcie naszej budowlanej choinki to wrzucę. Nic wielkiego a cieszyło jak cholera. Nawet w Wigilię była ubierana:) Choć wyglądała trochę jak nieszczęście, bo ubierana z tego co zbiegło po robieniu wianków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.12.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 A ja nawet nie wiem co to jest almi dekor. Almi dekor to nietani sklep z dodatkami do wnętrz, meblami. Można tam wyhaczyć cacuszka, ale najlepiej poczekać na wyprzedaż. http://www.almi-decor.com/index.php?lang=PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.12.2012 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Wigilię robię zawsze u siebie. W pierwsze święto idziemy do teściowej na imieniny. Ale w drugie... Jakby mi się udało w tajemnicy podjechac np w niedzielę tam ogarnąć i wstawić drzewko... Zabrałabym rodzinkę na przyjęcie - niespodziankę Ale pewnie tajemnicy utrzymać się nie da więc może chociaż nie-tajemniczo nam się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.12.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Wigilię robię zawsze u siebie. W pierwsze święto idziemy do teściowej na imieniny. Ale w drugie... Jakby mi się udało w tajemnicy podjechac np w niedzielę tam ogarnąć i wstawić drzewko... Zabrałabym rodzinkę na przyjęcie - niespodziankę Ale pewnie tajemnicy utrzymać się nie da więc może chociaż nie-tajemniczo nam się uda... Umów się z P a dzieciaki będą miały frajdę na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.12.2012 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 No tak właśnie kombinuję Ech od razu Święta nabrały innej barwy:) mam już cel:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.12.2012 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Z telefonu nie wiem jak edytować:/Czy jak kupię choinkę w donicy to mogę ją potem bezpiecznie do gruntu jakoś przesadzic z nadzieją że przeżyje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.12.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 No jak w tajemnicy jak i teściu i P pewnie nas podczytują Pozdrawiamy panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.12.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Z telefonu nie wiem jak edytować:/ Czy jak kupię choinkę w donicy to mogę ją potem bezpiecznie do gruntu jakoś przesadzic z nadzieją że przeżyje? To zależy jak wsadzona do donicy była. Miała korzenie czy nie. Niedaleko nas mieszkają ludzie którzy jak jest wszystkich swietych to kupuja i handluja zniczami, jak czas truskawek to truskawkami a teraz od 2 tygodni maja w ogrodzie zapakowane w "siatki" ciete choinki. Już widzę miny tych szczęśliwych kupców, którym po pierwszym dniu igły opadną. Każdy moze trafić na taką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.12.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Almi dekor to nietani sklep z dodatkami do wnętrz, meblami. Można tam wyhaczyć cacuszka, ale najlepiej poczekać na wyprzedaż. http://www.almi-decor.com/index.php?lang=PL obejrzałam, i owszem fajne rzeczy ale za niektóre bym w życiu tyle nie dała, zresztą sklepu nie znałam bo to zdecydowanie nie moja półka zainteresowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.12.2012 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 No jak w tajemnicy jak i teściu i P pewnie nas podczytują Pozdrawiamy panowie :rotfl: To zależy jak wsadzona do donicy była. Miała korzenie czy nie. Niedaleko nas mieszkają ludzie którzy jak jest wszystkich swietych to kupuja i handluja zniczami, jak czas truskawek to truskawkami a teraz od 2 tygodni maja w ogrodzie zapakowane w "siatki" ciete choinki. Już widzę miny tych szczęśliwych kupców, którym po pierwszym dniu igły opadną. Każdy moze trafić na taką. Byłam przed chwila u mojego wuja - leśnika. Pytałam o tą choinkę, jedyne co mi podpowiedział, to że czym drzewko większe tym większe prawdopodobieństwo że korzenie ma ucięte:/ Pomyśle w takim razie chyba nad zwykłą, ciętą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts