1976pinacolada 06.12.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Super pomysł. Kinia robiła chyba w 1szy dzień świąt jakiś świąteczno-budowlany obiad w zeszłym roku. oj tak, wszyscy wspominaja bardzo miło. Był plastikowy stół zasłany białym obrusem, gałązki sosny, świeczuszki, ogień w kominku...... No i odgrzewane w mikrofali jedzonko wigilijne.... Pierozki, barszczyk, rybka...... Naprawdę wiele nie trzeba a wspomnienia i radość dzieci bezcenne . Polecam Luka - chociaż ciasto i kawa . No i drzewko obowiązkowo. Całe święta stała tam budowlana żywa choinka. Przekopana na wiosnę do gruntu - przyjęła się Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.12.2012 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Ja oczywiście też to pamiętam:) Mam ogromną nadzieję że nam się też uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.12.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Cześć Luka !!! My name is Luka ... I live on the second floor ... Przypomniała mi się stara piosenka ... i tak już Cię będę "streszczał" ... jeśli pozwolisz W dzienniku masz full zdjęć, więc przeczytałem go w miarę sprawnie ... ....dzięki Bogu, bo obiecałem u Malki i byłoby nieładnie ....Domu zazdroszczę, tarasu szczególnie .... To nie tekst kurtuazyjny .... Tak po prostu jest, ja szczerze zazdroszczę ludziom, którzy mają to, co ja już chciałbym mieć .... a ponieważ jeszcze nie znasz mnie forumowo zbyt dobrze, to pamiętaj, że ja piszę to co myślę .... zawsze. Pytania: - wizualizacje robiłaś sama? ... bo ładne - czy czerwona szyja jeszcze ma coś do roboty? - czy został z wami kot i dzika lokatorka ? - czy teść, po "walnięciu się z szerokością drzwi do garderoby" jest nadal Twoim teściem? (wiem, że później jeszcze rozkładał folię i styropian - ale może jako pracownik budowy ) Wrócę, Gwoździk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.12.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Próbowałam sobie przypomnieć kiedy mieliśmy wspólnie z mężem wolne. I wyszło mi, że przez te ponad 8 lat kiedy mieszkamy razem, mielismy wolne wspólne 2 tygodnie w lutym 2010 - jak ja byłam na macierzyńskim z Marcinem a P zaraził się od dzieciaków ospą I nic poza tym:):) Tzn co roku mamy wspólne 2 tyg urlopu - ale Wy nie o urlopach pisałyście, nie? Tak to jest jak się wyjdzie za pracoholika. w słowniku mojego ślubnego nie ma słowa urlop w reszcie tematów sobie pomilczę pogadamy w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.12.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Cześć Luka !!! My name is Luka ... I live on the second floor ... Przypomniała mi się stara piosenka ... i tak już Cię będę "streszczał" ... jeśli pozwolisz ja byłam pierwsza Braciszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.12.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 ja byłam pierwsza Braciszku wybacz ..... ... ale to tylko świadczy, że jesteśmy rodzeństwem .... po raz kolejny .... PS. muszę zadzwonić do Naszej mamy .... i zapytać o co kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.12.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 PS. komentarzy Luki ... z oczywistych względów .... nie czytałem .... ..więc jestem usprawiedliwiony .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 06.12.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 witam przedświątecznie prawie. temat choinek, Wigilii - fajnie, a najfajniej pewnie Tym, co święta będą spędzać po raz pierwszy w nowym domu. u mnie choinka to co roku pełen folklor - jest na niej wszystko : bombki szklane, styropianowe, plastikowe, ozdoby z papieru robione przez dzieciaki, słomiane i z masy solnej. wszelkiej maści łańcuchy i włosy anielskie. spece od dizajnu padliby trupem. ale tak lubię. niektóre bombki mam jeszcze z czasów mojego dzieciństwa (wprawdzie pojedyncze sztuki, ale zawsze). Luka pisałaś, że nic się na budowie nie dzieje, a to nie tak do końca. jak ładnie te rowki w styro macie powycinane. jeszcze tak nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.12.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Luka - widze i czytam, że cokół ocieplony, widzę na kołkach zamocowany.....A nam przy ocieplaniu cokołu nie pozwolili kołkować styropianu/styroduru bo kołek przedziurawia hydroizolację ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.12.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 - czy teść, po "walnięciu się z szerokością drzwi do garderoby" jest nadal Twoim teściem? (wiem, że później jeszcze rozkładał folię i styropian - ale może jako pracownik budowy ) Dzień dobry Państwu:) Na szczęście dzisiaj juz piątek. Cholera mam problemy z wstawaniem do pracy. Najchętniej bym nosa z domu nie wystawiała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.12.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 bry bry, mi się też wstawać nie chce, ciemno zimno czuję, że mnie adrenalina przedświąteczna strzeliła, jeszcze te pioseneczki w radiu i zapuchnięte oczy gotowe. Po kolei szafeczki sprzątam w domu, wczoraj nawet męża zagoniłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.12.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 bry bry, mi się też wstawać nie chce, ciemno zimno czuję, że mnie adrenalina przedświąteczna strzeliła, jeszcze te pioseneczki w radiu i zapuchnięte oczy gotowe. Po kolei szafeczki sprzątam w domu, wczoraj nawet męża zagoniłam. Nitka, Ty ryczysz przy tych piosenkach? To rzeczywiście Cię wzięło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.12.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Ja ryczę przy starych reklamach orange przy nowych też -ale tym razem ze smiechu bry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.12.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Nitka, Ty ryczysz przy tych piosenkach? To rzeczywiście Cię wzięło;) przy last christmas nie bardziej przy takich nastrojowo sentymentalnych, no co ja poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.12.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Ja ryczę przy starych reklamach orange przy nowych też -ale tym razem ze smiechu bry:) Przy tych, to ja też ryczę ze śmiechu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.12.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 przy last christmas nie bardziej przy takich nastrojowo sentymentalnych, no co ja poradzę Przy last christmas to można ryczeć, ale z bezsilności:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.12.2012 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Cześć Dziewczyny i witam Cię Gwoździku:) Siedzę dzis zawalona papierami i z premedytacją tu nie zagladam bo muszę pilnie to skończyć Widzę że godnie podtrzymujecie świateczny nastrój - tak trzymać Będę póxniej pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.12.2012 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Żyję. StopMam mnóstwo pracy. StopMarcin po dzisiejszej kontroli ma przedłużony antybiotyk i dołożone sterydy. StopChoinki budowlanej nie będzie. StopOgólnie nie jest źle.Koniec depeszy. ps. mam nadzieję że u Was OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.12.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Nadzieja fajna rzecz ale serio, to całkiem ok no i co z tą choinką ? tak się na nią cieszyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.12.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 No i ja się pytam: dlaczego nie będzie choinki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts