pumpaluna 10.12.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Cóż się stało że zmiana planów? A w ogóle to przepalacie w kozie żeby powietrze ogrzać trochę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.12.2012 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 CześćChoinki nie będzie bo po wizji lokalnej weekendowej okazało się że niestety w moim budowanym domu nie ma na nią warunków.Jak zgram zdjęcia z aparatu to Wam wyślę - same zobaczycie o co chodzi. Trudno, widocznie to marzenie nie będzie spełnione - może w zamian zacznę marzyć o podwyżce? Pumpa teść codziennie pali w kozie po kilka godzin, więc temperatura dodatnia w domu jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.12.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Cześć Choinki nie będzie bo po wizji lokalnej weekendowej okazało się że niestety w moim budowanym domu nie ma na nią warunków. Jak zgram zdjęcia z aparatu to Wam wyślę - same zobaczycie o co chodzi. Trudno, widocznie to marzenie nie będzie spełnione - może w zamian zacznę marzyć o podwyżce? Pumpa teść codziennie pali w kozie po kilka godzin, więc temperatura dodatnia w domu jest. Luka, ja myślę, że gdybyś widziała jaką imprezę zrobiliśmy w styczniu na budowie to byś zrobiła rodzinie choinkę. Na środku salonu stało rusztowanie, wszędzie syf, za potrzebą trzeba było chodzić do wychodka na dworzu z latarką, wszyscy siedzieli na pseudo ławkach (deska i 2 wiadra;)), grog rozgrzewał... Goście (rodzina) byli zachwyceni i jak teraz przyjechali w te wakacje to byli zaskoczeni, że tyle zrobiliśmy od tamtej imprezy, bo przecież to w totalnej rozsypce było PS, Jedynie ostrzegłam, żeby w stroje bardzo nieformalne się ubrać, szpilki niewskazane;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 11.12.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Yes... udało się... nadrobiłam... łączymy się w chorobie dziecięcej (mój też strasznie kaszle w nocy, od piątku, dr powiedziała, że to gardło, antybiotyk dziś skończył, a nadal kaszle... O bombkach opowiem może innym razem... Brakowało mi Waszych pogaduszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.12.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Cześć Choinki nie będzie bo po wizji lokalnej weekendowej okazało się że niestety w moim budowanym domu nie ma na nią warunków. Jak zgram zdjęcia z aparatu to Wam wyślę - same zobaczycie o co chodzi. . cholera, zaczynam się bać Yes... udało się... nadrobiłam... łączymy się w chorobie dziecięcej (mój też strasznie kaszle w nocy, od piątku, dr powiedziała, że to gardło, antybiotyk dziś skończył, a nadal kaszle... O bombkach opowiem może innym razem... Brakowało mi Waszych pogaduszek moje Młode coś rozbierało w ubiegłym tygodniu, na szczęście jedna noc z przyjacielem Vickiem i zapomnieliśmy o paskudzie Ja się zastanawiam jak mój dzieć to robi....on prawie nie choruje...nie znam tematu,że przedszkolak to więcej w domu niżw przedszkolu siedzi, w szkole przynajmniej raz w miesiącu przeziębienie.....no cuda, panie cuda.....ale jak ja się z nich cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.12.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Yes... udało się... nadrobiłam... łączymy się w chorobie dziecięcej (mój też strasznie kaszle w nocy, od piątku, dr powiedziała, że to gardło, antybiotyk dziś skończył, a nadal kaszle... Rocia niestety łączę się w bólu, rozmawiałam już z kilkoma lekarzami, takimi dość biegłymi w sprawach choróbsk dziecięcych i wszyscy zgodnie twierdzą że kaszel może trwać nawet do 6tyg. Zgodnie zalecają oklepywanie i inhalacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.12.2012 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Yes... udało się... nadrobiłam... łączymy się w chorobie dziecięcej (mój też strasznie kaszle w nocy, od piątku, dr powiedziała, że to gardło, antybiotyk dziś skończył, a nadal kaszle... O bombkach opowiem może innym razem... Brakowało mi Waszych pogaduszek Ja tez się czuje nieswojo jak nie mogę sobie z Wami pogadac:) A ostatnio w pracy nie mam czasu a w domu prawie kompa nie odpalam:( cholera, zaczynam się bać zdjęć tak szybko nie bedzie bo one są na naszym nowym aparacie;) a ja z niego zgrać nie umiem moje Młode coś rozbierało w ubiegłym tygodniu, na szczęście jedna noc z przyjacielem Vickiem i zapomnieliśmy o paskudzie Ja się zastanawiam jak mój dzieć to robi....on prawie nie choruje...nie znam tematu,że przedszkolak to więcej w domu niżw przedszkolu siedzi, w szkole przynajmniej raz w miesiącu przeziębienie.....no cuda, panie cuda.....ale jak ja się z nich cieszę Wiesz co, moje dwie starsze takie były. Jakies zwykłe smary, czasem mały kaszel i nic więcej. Natomiast Misiek juz jakiś delikatniejszy;) Rocia niestety łączę się w bólu, rozmawiałam już z kilkoma lekarzami, takimi dość biegłymi w sprawach choróbsk dziecięcych i wszyscy zgodnie twierdzą że kaszel może trwać nawet do 6tyg. Zgodnie zalecają oklepywanie i inhalacje. Cześć Pumpa Kopę lat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.12.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Dzień dobry w ten śnieżny poranek:) To co z choinką? Da sie zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.12.2012 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Cześć - codziennie odśnieżam auto wrrr Choinki się nie da. Trudno, poczekam na przyszły rok obym tylko wtedy też nie była tylko budowlana:( A poza tym OK;)Jade zaraz kupić lustra, kratki, przyciski, umywalki, meble kuchenne i lampy do biur:)Drobnostka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.12.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Cześć - codziennie odśnieżam auto wrrr Choinki się nie da. Trudno, poczekam na przyszły rok obym tylko wtedy też nie była tylko budowlana:( A poza tym OK;) Jade zaraz kupić lustra, kratki, przyciski, umywalki, meble kuchenne i lampy do biur:) Drobnostka:D Luka, zobaczysz, ze odśnieżanie domku Ci sie spodoba;) Fajne zakupy masz do zrobienia. Czyli remont gabinetu szefa na ukończeniu? Musisz jakieś fotki cichaczem porobic i nam pokazac co wymyśliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.12.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Luka, coś rzadko forumujesz;) Zdrowia dla Maluszka i energii dla Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 12.12.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Malka, Pumpa dzięki za słowa otuchy Jutro go puszczam do szkoły, co będzie to będzie... Luka, ja to wiążę z płcią - chłopy (niezależnie od wieku) są delikatniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 12.12.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Jade zaraz kupić lustra, kratki, przyciski, umywalki, meble kuchenne i lampy... Zanim doszłam do końca przeleciała mi myśl "przegapiłam coś" i wtedy doczytałam "do biura" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 12.12.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Musisz jakieś fotki cichaczem porobic i nam pokazac co wymyśliłaś Koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.12.2012 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Luka, zobaczysz, ze odśnieżanie domku Ci sie spodoba;) Fajne zakupy masz do zrobienia. Czyli remont gabinetu szefa na ukończeniu? Musisz jakieś fotki cichaczem porobic i nam pokazac co wymyśliłaś Jasne że podobię tylko na razie nigdzie nic nie jest jeszcze skończone;) Luka, coś rzadko forumujesz;) Zdrowia dla Maluszka i energii dla Ciebie:) Rzadko bo czasu nie mam - wieczorami padam na dziub:( A dzisiaj jeszcze jakas infekcja mnie atakuje - ale się nie dam:) Dzięki:hug: Zanim doszłam do końca przeleciała mi myśl "przegapiłam coś" i wtedy doczytałam "do biura" Rocia no trochę Cię nie było, faktycznie... U mnie na budowie wieeeeeelkie zmiany - teść ułozył styro w kolejnym pomieszczeniu;) - ale do lamp to mi jeszcze daleko:bash: Wykańczanie biur wchodzi w fazę gdzie zaczyna być coś widać - i jest fajnie:) Moje biuro jest jasno szare (na szybko tylko taki zblizony kolor znalazłam;)) http://img839.imageshack.us/img839/4003/83915096.jpg Uploaded with ImageShack.us z taka wykładziną: http://img850.imageshack.us/img850/9377/wykladzinadywanowarinob.jpg Uploaded with ImageShack.us I taka jedną ścianą http://img542.imageshack.us/img542/4489/turkusjasnyx.jpg Uploaded with ImageShack.us Wygląda cudnie - oby udało nam się z kumpelą fajnie to dograć wszystko... Zakupy udały mi się połowicznie, kupiłam: - kratki;) - tapetę na jedną ścianę w jednym z biur - zamówiłam meble kuchenne - kupiłam wszystkie lampy do biur w UWAGA godzinę, tzn część potwierdzę jutro bo musiałam montaż z Panem Wykończeniowcem omówić (lampy do 6 biur, 3 przedsionków, 2 łazienek i kuchni:)) Oprócz tego przyszły płytki do szefowskiej łazienki - cudne są... Omówiliśmy sposób ich układania - myslę ze powinno wyjść OK:) Skończoną mamy łazienkę w tych płytkach w graficie i białym, bez dekorów kwiatowych tylko z mozaiką - ulżyło mi bo wszytskim co ją widzieli to się podoba:) Połozona jest też kuchnia ale zabrakło 2 płytek podłogowych - ktoś źle wyliczył zapotrzebowanie:oops: Na ścianie mamy białe, na podłodze jasno-szare. Zresztą co Wam będę opowiadać - zrobie foty to pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 12.12.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Aż mi się oczka zaświeciły jak przeczytałam o szarej podłodze w kuchni..., jaki kolor mebli został wybrany? Łazienka zapowiada się spokojna, lekko rozweselona mozaiką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.12.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Luka po takiej wprawce gdzie dokonujesz wyborów w takim tempie to Twoje urządzanie będzie już łatwizną i na dodatek pójdzie jak z płatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 12.12.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Cześć - codziennie odśnieżam auto wrrr nie marudź, w następną zimę będziesz odśnieżała podjazd i wyjście z domu zdrówka Ci dużo życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.12.2012 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Aż mi się oczka zaświeciły jak przeczytałam o szarej podłodze w kuchni..., jaki kolor mebli został wybrany? Łazienka zapowiada się spokojna, lekko rozweselona mozaiką Rocia nie miej zbędnych nadziei - to całe wykańczanie biur jest w wersji economy więc płytki szare za 30 zł bez szału;) A meble? zwykłe drewniane bo nikt u mnie w pracy nie chciał nawet słyszeć o jasnych:( A chciałam przetestować je8) Luka po takiej wprawce gdzie dokonujesz wyborów w takim tempie to Twoje urządzanie będzie już łatwizną i na dodatek pójdzie jak z płatka No coś Ty - nawet się nie łudzę że pójdzie mi szybko - dla siebie to zupełnie co innego;) nie marudź, w następną zimę będziesz odśnieżała podjazd i wyjście z domu zdrówka Ci dużo życzę A dzięki dzięki za zdrówko przyda się Cześć Próbuję kupić prezentów resztę wrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 a pomysły na prezenty masz...czy czeka Cie dreptanie po sklepach i oczekiwanie na woooow -to jest to ? bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts