Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

Cześć

Drepcę na razie po alledrogo. Niby dla wszystkich wiem tylko dla Wiki czekam na woooow...

Jeszcze mnie czeka..., o kurde Malka Ty mi pomożesz

Potrzebuję czegoś dla syna szefa - rozgarniętego 8-latka który lubi matematykę, uwielbia gry komputerowe, gry Lego i co tam jeszcze...

??

:)

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ojacieniepiernicze,myślałam,że tylko ja dziecku szefa prezenty kupuję :)

gdyby dzieć Twojego szefa,miał lat 9 -to zastanawiałam bym się, czy mój slubny, Ci nie szefuje ;)

powiedz jaką masz kwotę przeznaczoną, zaraz Ci coś podrzucę :)

Potrzebuję czegoś dla syna szefa - rozgarniętego 8-latka który lubi matematykę, uwielbia gry komputerowe, gry Lego i co tam jeszcze...

??

:)

O żesz kurna, za to też Ci płaci???? ;)

Bry Paniom:)

Siedzę sobie w domu, słonko zagląda przez okno a dookoła biało:wiggle:

urlop czy zwolnienie lekarskie? ja już pracuję, niestety ciężko ciągle bo dalej mnie wsyzstko boli ale lekarz twierdzi że to nawet kilka miesięcy może się ciągnąć :bash:

Na szczęście urlop, bo mam jeszcze troche zaległego. Pumpa, dbaj o siebie i uważaj żeby sobie nic nie zrobić.:hug:

ojacieniepiernicze,myślałam,że tylko ja dziecku szefa prezenty kupuję :)

gdyby dzieć Twojego szefa,miał lat 9 -to zastanawiałam bym się, czy mój slubny, Ci nie szefuje ;)

powiedz jaką masz kwotę przeznaczoną, zaraz Ci coś podrzucę :)

O żesz kurna, za to też Ci płaci???? ;)

Bry Paniom:)

Siedzę sobie w domu, słonko zagląda przez okno a dookoła biało:wiggle:

To pozostałość po czasach kiedy byliśmy w firmie tylko on i ja;)

Relacje były wtedy trochę inne, bardziej przyjacielskie niż pracowe i wtedy zaczęliśmy nawzajem obdarowywać nasze dzieci:)

Lata mijały, dzieci przybywało, pracowników również a tradycja już została:)

Ale co roku mam problem ze starszym chłopcem:/

Mały (nłodszy od mojego M kilka miesięcy to już pikuś)

Luka wszystko zależy od kwoty jaką chcesz przeznaczyć. Jeśli byś podpytała czy nie ma to może rummikub albo mastermind?

Kwota?

Staram się zamknąć w 70 zł - czasem udaje mi się zmieścić - innym razem nie:)

Rummikub ma, to drugie nie wiem:/

Pumpa, teraz ja lecę googlować, bo pojęcia nie mam o czym piszesz;):)

Luka, pocieszę Cię, dla siebie kupuje się tysiąc razy łatwiej, mam za sobą urządzenie biura kumpeli i prawie urządzenie własnego domku to mam porównanie;)

Mówisz że dla siebie łatwiej?

A pokazałabyś chociaż fragmenty biura bo usycham z ciekawości...

Luka, jak zakupy prezentowe? Mam już wszystko, choć w tym roku miałam łatwiej, bo losowanie robiliśmy. Jak sie cieszę, że nie będę już latać po sklepach, uff:)

A powoli do przodu...

Jeszcze brakuje mi dla:

- 3 latka

- 3,5 latka (osobistego)

- 8 latka

- 70 latka (teścia:D) ale to działka męża

- 16 latki (osobistej)

- 60 latki :D

Czyli jeszcze trochę jak tak to spisałam:)

Luka, dostałaś namiary na cegłę...?

Tak tak dostałam, byłam pewna że od razu Ci odpisałam i podziekowałam:bash:

Ale jak sprawdziłam to okazało się że oczywiście nie, przepraszam, wybaczysz?

Z cegła historia jest taka:

Pokazałam w biurze cegłę (oczywiście położoną w Waszym domu) :) - wszytskim bardzo sie podobało i już chciałam zamawiać ale coś mnie tkneło i zapytałam samego zainteresowanego jak juz się zjawił. I co powiedział? Nieeee, takiej nieeee chcę

I wybrał taką:

http://www.stegu.pl/karta-produktu/art,25,rustik.html

Jak dla mnie - bez porównania lepsza jest ta Wasza, naturalna - ale cóż:/

Powiedziałam swoje zdanie a że zostało zignorowane - trudno.

ps. swoją drogą to juz nawet z tych Stegu mógł wybrać jakąs ładniejszą chociaż niż to 540.

ps2. zaczątki łazienki w płytkach Noce - fantastyczne!! Zaczynam się zastanawiać jak by tu przekonać P do płytek za 140 zł:cool:

Edytowane przez Lukarna

Luka, my NOCE kupiliśmy za 116zł/m2, jak chcesz to poszukam namiaru na sklep...

A jaki rozmiar macie?? Ten 14,9 x 98??

Jak tak to poproszę;)

Joannk ale super cena! U mnie stacjonarnie noce kosztują po rabacie już prawie 150zł :(

U nas w stacjonarnych nie ma opcji żeby uzyskać ceny z netu:(

Coś mi tam opuścili od ceny wyjściowej ale bez szału.

10%

Luka, z Ciebie prawdziwy Mikołaj (u Was chyba Gwiazdor???):D My dorosłym to tylko symboliczne prezenty, typu płyn do kąpieli;) tylko teściowej coś większego;)

Fotek biura nie mam, ale jeżeli Karolcia pozwoli to cyknę. Powiem tylko, że wersja mocno wysokobudżetowa, a i tak wyszło taniej o 50tys. niż przewidywał kosztorys wcześniejszego projektanta:jawdrop: Na betonowej ścianie trzasnęłam kinkiety Maurera, sporo forniru w orzechu amerykańskim, włochata tapeta, jest luksusowo, ale nienachalnie i onieśmielająco.

Co w końcu kupiłaś Wice?

Kinga, pamięć to ja mam marną ale staram się czytać ze zrozumieniem a przecież nie dalej jak 2-3 dni temu wspominałas poród to zapamiętałam:) Ale kiedyś już też pisałaś:) Ja Cię stale i wiernie podczytuję i zawsze jak zaglądam do FM to zaglądam do Ciebie ale nie zawsze mam czas napisać. I nie zawsze mam CO napisać:D

Ardea u nas cały budżet się zamknie w 50 tysiącach:lol2:

Najważniejsze żeby każdy się dobrze czuł w swoim biurze:)

Wice jeszcze nic:/

Jutro jedziemy do miasta wojewódzkiego więc mam nadzieję że coś wybierzemy;) Trzymaj kciuki:)

ps. znalazłam Noce za 104 zł;) więc na te 10m2 podłogi nie byłoby może tragedii.

Tylko te dodatki też kosztować bedą:( Musze przemyśleć od nowa koncepcje i zrobić wycenę płytek "normalnych" i "drewnianych".

A później to zgrabnie przedstawić Ministrowi;)

Ale na razie się nie nastawiam, może spodobają mi się jeszcze jakieś inne? A może nasz budżet wytrzyma jedynie takie za 30 zł? Pożyjemy - zobaczymy...