pumpaluna 16.12.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Święta to czas życzeń a Nowy Rok mówienie o marzeniach więc o północy wyszeptaj mężowi żeby ci takie płytki kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.12.2012 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Święta to czas życzeń a Nowy Rok mówienie o marzeniach więc o północy wyszeptaj mężowi żeby ci takie płytki kupił No coś Ty, taką magiczną chwilę jak marzenie świąteczne zarezerwuję na coś bardziej wyrafinowanego nić płytki;) Co to był za poniedziałek brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.12.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Dzień dobry:) Kawa na dobry początek? Liczę dni do końca tygodnia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.12.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Kawa, kawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.12.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Święta idą, trzeba się troche porozpieszczać http://us.123rf.com/400wm/400/400/maxsheb/maxsheb1104/maxsheb110401467/9371290-kawa-latte-w-szklanej.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.12.2012 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Aga, Królowo.... tylko kawa mnie uratuje;) Miałam bardzo ciężki poranek - już zmęczona jestem a co bedzie dalej?I ten koszmarny ból głowy brrr Tylko mysl o wolnym tygodniu mnie ratuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.12.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Taka zarobiona od rana? Czytałam, że wczoraj też kiepski dzień. Koniec roku czy świata? Weź sobie jakąś tabletkę, bo po co masz się męczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.12.2012 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Zaczekaj, idę po kawę (bo ta wirtualna cos nie działa na mnie) i opowiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.12.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 A u nas dziś montują kuchnie, a ja w robocie muszę siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.12.2012 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 A u nas dziś montują kuchnie, a ja w robocie muszę siedzieć Suuuper, trzymam kciuki żeby wszystko poszło sprawnie&&&&&&&& Rano zawiozłam W do szkoły, na 8. Okazało się że nie wiedziała że miała przynieśc czapkę Mikołaja:) No więc z powrotem do domu (3p.), po czapkę. I z powrotem do szkoły (2p.) z czapką. Później do apteki po nowy antybiotyk dla Marcina. W pierwszej aptece nie ma. W drugiej też. W trzeciej się znalazł, uff. No to jazda do domu (3p. - przyp. autora). "Juś śtałem mamusiu, poplosię kakao" - oczywiście zrobione przez mamę smakuje lepiej. No to szybko kakao, podać leki, zaaplikowac wziewy i do pracy;) A teraz siedzę i odpoczywam;) Idę zaraz po tabletkę. I oby do piatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.12.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 A u nas dziś montują kuchnie, a ja w robocie muszę siedzieć No nareszcie. Mam nadzieję, ze się uwiną i pokażesz fotki trzymającym kciuki za szybką przeprowadzkę Czyli święta na swoim!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.12.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Suuuper, trzymam kciuki żeby wszystko poszło sprawnie&&&&&&&& Rano zawiozłam W do szkoły, na 8. Okazało się że nie wiedziała że miała przynieśc czapkę Mikołaja:) No więc z powrotem do domu (3p.), po czapkę. I z powrotem do szkoły (2p.) z czapką. Później do apteki po nowy antybiotyk dla Marcina. W pierwszej aptece nie ma. W drugiej też. W trzeciej się znalazł, uff. No to jazda do domu (3p. - przyp. autora). "Juś śtałem mamusiu, poplosię kakao" - oczywiście zrobione przez mamę smakuje lepiej. No to szybko kakao, podać leki, zaaplikowac wziewy i do pracy;) A teraz siedzę i odpoczywam;) Idę zaraz po tabletkę. I oby do piatku To nie dziwię się, ze jesteś zmęczona od rana:sick: Z kim Mały został w domu skoro Ty w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.12.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Właśnie sobie uświadomiłam, że mieszkając na 4 piętrze kondycję przynajmniej miałam i pamięć dobrą (juz po pierwszym miesiącu mieszkania wiedziałam, że jak czegoś zapomniałam to na pewno nie było mi potrzebne;)) . A teraz: kondycję latem w ogrodzie poćwiczę ale pamięć juz nie ta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.12.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Cześć u nas pogoda kominkowa, rozpalamy w wekend:p ani grama śniegu, a było tak pięknie:( Luka, niby do piątku, ale przed świętami też trochę pracy jest, dobrze że mnie zakupy ominą, bo mąż z moją mamą się podjęli jeżdżenia po sklepach z kartką i tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.12.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Cześć u nas pogoda kominkowa, rozpalamy w wekend:p ani grama śniegu, a było tak pięknie:( Luka, niby do piątku, ale przed świętami też trochę pracy jest, dobrze że mnie zakupy ominą, bo mąż z moją mamą się podjęli jeżdżenia po sklepach z kartką i tel. czyli masz czas aby porobić zdjęcia kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.12.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 A czy mówiłam, że nie mam:P nie samymi zakupami jednak się żyje;) obiecałam przed świętami to będą przed świętami:yes: Esiak, ale to znów nie Twoja bajka:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.12.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Esiak, ale to znów nie Twoja bajka:p a co to ma do rzeczy...? ładne zawsze można obejrzeć i podziwiać mimo, że w innym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.12.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Tylko czy to będzie ładne, dla kogoś kto ma inny styl, ciężko wyczuć, dlatego uprzedzam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.12.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 To i ja zajrzę przed świętami Między barszczem a choinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.12.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Tylko czy to będzie ładne, dla kogoś kto ma inny styl, ciężko wyczuć, dlatego uprzedzam:D Będzie beznajdziejnie: formnir, kamień, szkło - bleee:lol2: No i płytki na ścianie Możesz byc pewna, że ja już nic nie pokaże:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts