Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pokażesz, bo obiecałaś - lampy:D ale o co Tobie chodzi to nie wiem, my przecież w miarę podobny styl preferujemy (to ulubione słówko moich gim.);):)

Podobnych kuchni nie mamy:no: Juz kiedyś pisałyśmy na ten temat. Sama napisałaś, ze Twoja kuchnia mi sie nie spodoba, bo fornirowana;) Nawet kryształowy żyrandol i gaciowy róż się wkradł do rozmowy;).

To nie dziwię się, ze jesteś zmęczona od rana:sick: Z kim Mały został w domu skoro Ty w pracy?

Z dziadkiem bo babcia się również rozłożyła:/

Właśnie sobie uświadomiłam, że mieszkając na 4 piętrze kondycję przynajmniej miałam i pamięć dobrą (juz po pierwszym miesiącu mieszkania wiedziałam, że jak czegoś zapomniałam to na pewno nie było mi potrzebne;)) . A teraz: kondycję latem w ogrodzie poćwiczę ale pamięć juz nie ta;)

Moja siostra mi powiedziała że nowy dom uleczy moją sklerozę własnie;) jak mi przyjdzie na górę po sto razy latać:)

Ona mieszka w Anglii, wynajmują tam dom a WC mają tylko na poddaszu;)

W ciąży jest teraz więc lata jak przysłowiowy kot z pęcherzem...

Cześć:) u nas pogoda kominkowa, rozpalamy w wekend:p ani grama śniegu, a było tak pięknie:(

Luka, niby do piątku, ale przed świętami też trochę pracy jest, dobrze że mnie zakupy ominą, bo mąż z moją mamą się podjęli jeżdżenia po sklepach z kartką i tel.:p

U nas też śnieg znikł:(

Zazdroszczę szczerze pomocy przy zakupach - mnie to przeraża a nikt mnie w tym nie wyręczy niestety:(

W weekend będzie praca ale to juz inny wymiar - taką przedświateczną pracę lubię:)

Będzie beznajdziejnie: formnir, kamień, szkło - bleee:lol2: No i płytki na ścianie :p

Możesz byc pewna, że ja już nic nie pokaże:P

Aga nie mów tak nawet:)

Wszyscy po kolei: najpierw Esiak w czwartek lub piątek, później Ardea w poniedziałek (bo pewnie nas do Wigilii przetrzyma;)) a po świętach Ty lampy:)

A ja w 2013:):)

Podobnych kuchni nie mamy:no: Juz kiedyś pisałyśmy na ten temat. Sama napisałaś, ze Twoja kuchnia mi sie nie spodoba, bo fornirowana;) Nawet kryształowy żyrandol i gaciowy róż się wkradł do rozmowy;).

Najważniejsze że MACIE już te kuchnie, nie wazne czy białe czy krysztalowe czy gaciowe:):):)

QUOTE=Lukarna;5688094]Z dziadkiem bo babcia się również rozłożyła:/

Oby sie do świat wykurowali:hug:

Moja siostra mi powiedziała że nowy dom uleczy moją sklerozę własnie;) jak mi przyjdzie na górę po sto razy latać:)

Ona mieszka w Anglii, wynajmują tam dom a WC mają tylko na poddaszu;)

W ciąży jest teraz więc lata jak przysłowiowy kot z pęcherzem...

Siostrze współczuję, choć Polak potrafi:

http://www.rozenek.com/394,rozwiazanie.jpg

U nas też śnieg znikł:(

Zazdroszczę szczerze pomocy przy zakupach - mnie to przeraża a nikt mnie w tym nie wyręczy niestety:(

W weekend będzie praca ale to juz inny wymiar - taką przedświateczną pracę lubię

Oj, ja tez. Włączę sobie kolędy i do gotowania:rotfl:

Aga nie mów tak nawet:)

Wszyscy po kolei: najpierw Esiak w czwartek lub piątek, później Ardea w poniedziałek (bo pewnie nas do Wigilii przetrzyma;)) a po świętach Ty lampy:)

A ja w 2013:):)

No to ja pewnie razem z Tobą :sick:

EDIT: Zapomniałam: ja przecież mam lampy i to nawet w salonie i jadalni:sick:

Najważniejsze że MACIE już te kuchnie, nie wazne czy białe czy krysztalowe czy gaciowe:):):)

No mamy, tylko jedna Pani;) nie chce pokazać:p Wierzyć jej?;)

a czy ja coś mówiłem o pokazywaniu kuchni...?

potwierdziłem tylko, że w końcu montaż się rozpoczął... ;)

Dobra rada: lepiej pokaż :p

Edytowane przez agalind