Ardea 18.12.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Pokażesz, bo obiecałaś - lampy:D ale o co Tobie chodzi to nie wiem, my przecież w miarę podobny styl preferujemy (to ulubione słówko moich gim.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.12.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Pokażesz, bo obiecałaś - lampy:D ale o co Tobie chodzi to nie wiem, my przecież w miarę podobny styl preferujemy (to ulubione słówko moich gim.) Podobnych kuchni nie mamy:no: Juz kiedyś pisałyśmy na ten temat. Sama napisałaś, ze Twoja kuchnia mi sie nie spodoba, bo fornirowana;) Nawet kryształowy żyrandol i gaciowy róż się wkradł do rozmowy;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.12.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Rozmowę pamiętam:yes: kuchnie niepodobne, ale styl TAK:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.12.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Rozmowę pamiętam:yes: kuchnie niepodobne, ale styl TAK:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.12.2012 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 To nie dziwię się, ze jesteś zmęczona od rana:sick: Z kim Mały został w domu skoro Ty w pracy? Z dziadkiem bo babcia się również rozłożyła:/ Właśnie sobie uświadomiłam, że mieszkając na 4 piętrze kondycję przynajmniej miałam i pamięć dobrą (juz po pierwszym miesiącu mieszkania wiedziałam, że jak czegoś zapomniałam to na pewno nie było mi potrzebne;)) . A teraz: kondycję latem w ogrodzie poćwiczę ale pamięć juz nie ta;) Moja siostra mi powiedziała że nowy dom uleczy moją sklerozę własnie;) jak mi przyjdzie na górę po sto razy latać Ona mieszka w Anglii, wynajmują tam dom a WC mają tylko na poddaszu;) W ciąży jest teraz więc lata jak przysłowiowy kot z pęcherzem... Cześć u nas pogoda kominkowa, rozpalamy w wekend:p ani grama śniegu, a było tak pięknie:( Luka, niby do piątku, ale przed świętami też trochę pracy jest, dobrze że mnie zakupy ominą, bo mąż z moją mamą się podjęli jeżdżenia po sklepach z kartką i tel. U nas też śnieg znikł Zazdroszczę szczerze pomocy przy zakupach - mnie to przeraża a nikt mnie w tym nie wyręczy niestety:( W weekend będzie praca ale to juz inny wymiar - taką przedświateczną pracę lubię Będzie beznajdziejnie: formnir, kamień, szkło - bleee:lol2: No i płytki na ścianie Możesz byc pewna, że ja już nic nie pokaże:P Aga nie mów tak nawet:) Wszyscy po kolei: najpierw Esiak w czwartek lub piątek, później Ardea w poniedziałek (bo pewnie nas do Wigilii przetrzyma;)) a po świętach Ty lampy:) A ja w 2013:) Podobnych kuchni nie mamy:no: Juz kiedyś pisałyśmy na ten temat. Sama napisałaś, ze Twoja kuchnia mi sie nie spodoba, bo fornirowana;) Nawet kryształowy żyrandol i gaciowy róż się wkradł do rozmowy;). Najważniejsze że MACIE już te kuchnie, nie wazne czy białe czy krysztalowe czy gaciowe:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.12.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 a czy ja coś mówiłem o pokazywaniu kuchni...? potwierdziłem tylko, że w końcu montaż się rozpoczął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.12.2012 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 a czy ja coś mówiłem o pokazywaniu kuchni...? potwierdziłem tylko, że w końcu montaż się rozpoczął... No nie mów że nie pokażesz?? Jadę zapłacić umywalki i meble łazienkowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.12.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Jadę zapłacić umywalki i meble łazienkowe:) swoje...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.12.2012 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 No coś Ty:)Pracowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.12.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 No coś Ty:) Pracowe:) eeee..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.12.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 (edytowane) QUOTE=Lukarna;5688094]Z dziadkiem bo babcia się również rozłożyła:/ Oby sie do świat wykurowali:hug: Moja siostra mi powiedziała że nowy dom uleczy moją sklerozę własnie;) jak mi przyjdzie na górę po sto razy latać Ona mieszka w Anglii, wynajmują tam dom a WC mają tylko na poddaszu;) W ciąży jest teraz więc lata jak przysłowiowy kot z pęcherzem... Siostrze współczuję, choć Polak potrafi: http://www.rozenek.com/394,rozwiazanie.jpg U nas też śnieg znikł Zazdroszczę szczerze pomocy przy zakupach - mnie to przeraża a nikt mnie w tym nie wyręczy niestety:( W weekend będzie praca ale to juz inny wymiar - taką przedświateczną pracę lubię Oj, ja tez. Włączę sobie kolędy i do gotowania:rotfl: Aga nie mów tak nawet:) Wszyscy po kolei: najpierw Esiak w czwartek lub piątek, później Ardea w poniedziałek (bo pewnie nas do Wigilii przetrzyma;)) a po świętach Ty lampy:) A ja w 2013:) No to ja pewnie razem z Tobą EDIT: Zapomniałam: ja przecież mam lampy i to nawet w salonie i jadalni:sick: Najważniejsze że MACIE już te kuchnie, nie wazne czy białe czy krysztalowe czy gaciowe:):) No mamy, tylko jedna Pani;) nie chce pokazać Wierzyć jej? a czy ja coś mówiłem o pokazywaniu kuchni...? potwierdziłem tylko, że w końcu montaż się rozpoczął... Dobra rada: lepiej pokaż Edytowane 18 Grudnia 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.12.2012 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Aga, angielski patent widziałam:) Witam koleżanki i kolegów;) Nie mogę się coś dzisiaj zabrać do pracy brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.12.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Mi tez jakoś nie idzie. Ciemno, zimno, sennie. Nawet kawa na nogi nie stawia:( Grunt, ze jeszcze tylko 2 razy jeszcze trzeba zwlec sie z łóżka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.12.2012 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Tylko to mnie trzyma przy życiu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.12.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Tylko to mnie trzyma przy życiu;) Z tym wstawaniem mam coraz gorzej Rano tylko budzik na drzemkę przestawiam... ....kilka razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.12.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 to musisz z ładnym wyprzedzeniem ten budzik nastawiać, jeśli po kilku drzemkach wyrabiasz się czasowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.12.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 to musisz z ładnym wyprzedzeniem ten budzik nastawiać, jeśli po kilku drzemkach wyrabiasz się czasowo... Z tym wyrabianiem to różnie bywa. Pierwsza przychodzę do pracy, więc nikt nawet nie wie o której Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.12.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 pierwsza na 12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.12.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 pierwsza na 12? :P:P Nie wiem która godzina jest u Ciebie, ale ja jestem od godziny w pracy:P I oprócz pisania na FM już co nieco zrobiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.12.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 :P:P Nie wiem która godzina jest u Ciebie, ale ja jestem od godziny w pracy:P I oprócz pisania na FM już co nieco zrobiłam. od godziny, heh, ja jestem od 2,5h w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts