Lukarna 19.12.2012 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Mnie drzemki zabijają:/ Przez nie się spóxniam;) Oficjalnie pracuję 7-15;) Esiak czyli Ty też tak? Aga, a Ty na 8?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.12.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Mnie drzemki zabijają:/ Przez nie się spóxniam;) Oficjalnie pracuję 7-15;) Esiak czyli Ty też tak? Aga, a Ty na 8?? Zasadniczo 8-16, ale w sumie nie ma to znaczenia. Praca ma być wykonana i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.12.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Mnie drzemki zabijają:/ Przez nie się spóxniam;) Oficjalnie pracuję 7-15;) Esiak czyli Ty też tak? Aga, a Ty na 8?? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.12.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Mi tez jakoś nie idzie. Ciemno, zimno, sennie. Nawet kawa na nogi nie stawia:( Grunt, ze jeszcze tylko 2 razy jeszcze trzeba zwlec sie z łóżka;) A u mnie mroźno i pełno tego białego gówna nasypało. Mamy śniegu w kolano. Padało non stop od soboty do dzisiaj nad ranem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.12.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 a u nas +2 i śniegu brak...za to przed domem mamy ładną breje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.12.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 ja już nie wiem co lepsze, u mnie na osiedlu nikt nie odśnieża, piaskarki czy odśnieżarki nie uwidzisz a hałdy przy posesjach po metr jak nie lepiej mają. Wczoraj odśnieżaliśmy 3 razy - rano żeby wyjechać, jak wróciłam z pracy to odśnieżałam żeby mąż mógł na podjazd w ogóle wjechać a wieczorem on żeby rano mniej było. Uroki mieszkania na dalekim wschodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.12.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 A u mnie mroźno i pełno tego białego gówna nasypało. Mamy śniegu w kolano. Padało non stop od soboty do dzisiaj nad ranem. U nas -2st, lekko prószy. Dobrze byłby gdyby jeszcze do świąt posypało, bo ten poprzedni śnieg lekko spłynął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.12.2012 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 U mnie ta sama breja co u Esiaka... Kurcze może mieszkamy gdzies blisko siebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.12.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 U mnie ta sama breja co u Esiaka... Kurcze może mieszkamy gdzies blisko siebie?? No niemożliwe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.12.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 U mnie breja tężeje, bo jest na minusie. Pumpa, pakuj ten śnieg i wysyłaj do mnie:DWitam się z Państwem w ten wolny od pracy dzionek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.12.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 U mnie breja tężeje, bo jest na minusie. Pumpa, pakuj ten śnieg i wysyłaj do mnie:D Witam się z Państwem w ten wolny od pracy dzionek:D Fajnie masz:yes: Jaki plan na wolny dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.12.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Byłam na przedszkolnej choince, zamierzam pakować prezenty i pojechac do salonu piękności (może wypięknieję) a wieczorem taka piękna poprasuję zaległa stertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.12.2012 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 No niemożliwe;) Mówię Ci, coś w tym musi być Byłam na przedszkolnej choince, zamierzam pakować prezenty i pojechac do salonu piękności (może wypięknieję) a wieczorem taka piękna poprasuję zaległa stertę Już wiem dlaczego u mnie leży pranie!! Bo ja się do salonu nie wybrałam:D Cześć Ardea:) Miły dzień Ci się szykuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 19.12.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 witam się po małej przerwie. jak już odkryliście u MSU istnieje życie pozaforumowe i to właśnie ono mnie wciągnęło. Luka dziś ból głowy sprzedałaś mi. ale już łyknęłam tabletkę i trochę przechodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.12.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Bo do prania trzeba na elegancko:D Cześć Luka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 19.12.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 A u mnie mroźno i pełno tego białego gówna nasypało. Mamy śniegu w kolano. Padało non stop od soboty do dzisiaj nad ranem. no i to potwierdza, że mieszkamy niedaleko od siebie. jak dla mnie jest pięknie - biało, mroźno, żadnej szaro burej aury. i oby tak zostało do świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.12.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Byłam na przedszkolnej choince, zamierzam pakować prezenty i pojechac do salonu piękności (może wypięknieję) a wieczorem taka piękna poprasuję zaległa stertę W zeszlym tygodniu tez sobie taki dzien zrobilam: fryzjer, kosmetyczka. Na masaz mi czasu zabrakło;) Tyle ze potem zamiast prasowac wieczor przy kominku wybralam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.12.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Masaż - tylko robiony półprofesjonalnie przez męża, bo nie cierpię, gdy dotykają mnie obcy ludzie, podobno jestem jedyną klientką mojego fryzjera, której masaż głowy musi ograniczać do minimum:D Ja nie wybrałam prasowania, to ono wybrało mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 19.12.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Dziewczyny ja marzę o takich godzinach pracy! 7-15 mam nadzieję ,że się coś trafi takiego. Bo wcześniej pracowałam 9-19 koszmar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.12.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 MaxManiacy, toć w końcu nie tylko Luka może się cieszyć bliskim sąsiedztwem forumowym normalnie z pracy spacerkiem wracam ok 20min dzisiaj przedzierając się przez zaspy szłam.... 75min!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts