Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tam swoje 7-15 uwielbiam - ale dopiero około 15 jak jadę do domu i mam jeszcze pół dnia wolnego;)

Średnio raz na tydzień jak wstaje rankiem świtem to zastanawiam się czy nie prosić szefa o zmianę godzin na 8-16;)

A tak na serio 7-15 to jedyne godziny które pozwalają mi na zawożenie/odbieranie dzieci samemu z przedszkola/szkoły bez oglądania się na innych. Po 15 jak ich odbieram to u Wery w świetlicy jest 3-4 dzieci, o 16 z minutami siedziałaby juz tam sama:/

Wygrzebałam Cię Gwoździku z czeluści bo w końcu mam czas na szukanie zdjęcia które Ci chciałam pokazać:)

W tym miejscu nadmienię, że to jest trzeci raz kiedy próbuję do Ciebie napisać. Za poprzednimi dwoma mój komp wywalał mnie z internetu i cały post szedł w kosmos. Jak mnie wywali i tym razem to nie ręczę za siebie, wrrr;)

Cześć Luka !!!

My name is Luka ... I live on the second floor ...

Przypomniała mi się stara piosenka ... i tak już Cię będę "streszczał" ... jeśli pozwolisz ;)

Streszczaj jak Ci się żywnie podoba;)

Swoją drogą to jakie sobie ludzie potrafią głupawe nicki wymyślać, nie? Dobrze że większość moich współgadaczy zaczęła mnie streszczać;)

W dzienniku masz full zdjęć, więc przeczytałem go w miarę sprawnie ... :) ....dzięki Bogu, bo obiecałem u Malki i byłoby nieładnie ;)

....Domu zazdroszczę, tarasu szczególnie .... To nie tekst kurtuazyjny .... Tak po prostu jest, ja szczerze zazdroszczę ludziom, którzy mają to, co ja już chciałbym mieć .... a ponieważ jeszcze nie znasz mnie forumowo zbyt dobrze, to pamiętaj, że ja piszę to co myślę .... zawsze.

Pamiętać będę.

A taras uwielbiam i darzę go szczególnym uczuciem odkąd zmieniłam miejsce schodów:) W wersji pierwotnej cały miał być obarierkowany, jak tu:

http://img441.imageshack.us/img441/8738/tarasorygina.jpg

Uploaded with ImageShack.us

A teraz jest tak:)

http://img585.imageshack.us/img585/4720/powikszonewejcie.jpg

Pytania:

- wizualizacje robiłaś sama? ... bo ładne

Dziękuję, nie sama:)

- czy czerwona szyja jeszcze ma coś do roboty? ;)

Ta ziemia z wykopów

http://img811.imageshack.us/img811/9974/ssa40198.jpg

Takiej wysokości

http://img19.imageshack.us/img19/5344/ssa40398.jpg

czeka na czerwona szyję z niecierpliwością;)

- czy został z wami kot i dzika lokatorka ?

Pozwól, że tematu kotów podejmowac nie będę? Dodam tylko że rośnie nam juz trzeci miot chyba:/

- czy teść, po "walnięciu się z szerokością drzwi do garderoby" jest nadal Twoim teściem? (wiem, że później jeszcze rozkładał folię i styropian - ale może jako pracownik budowy ;))

Niestety teściem jest jest a nie bywa więc cóż... mogę pominąć to tak jak koty??:)

Wrócę,

Gwoździk :)

To jak, wrócisz?

Luka - jak Marcinek? lepiej ??

Wyobraź sobie że ja dzis u mojej Julki (przed momentem) zdiagnozowałam odre :sick: Jesli się potwierdzi jutro rano u lekarza to znaczy ze chodziła z nia do szkoły przeszło tydzień :bash:

Pozdr :bye:

Marcin cały czas bez zmian. Tzn wygląda na zdrowe dziecko a zobaczymy co Pani Doktor powie jutro na kontroli.

Mam ogromna nadzieję, że każe odstawić juz leki bo nie mam serca mu tego świństwa dawać:/

Odrę? Aż poszłam patrzeć jak to się objawia...

Faktycznie ma takie książkowe objawy?

Cholera biedne te dzieciaki...

napić się ???

I myślisz Malka że to takie proste?

Nie mam w domu nic co lubię:(

Nic a nic.

Marcin cały czas bez zmian. Tzn wygląda na zdrowe dziecko a zobaczymy co Pani Doktor powie jutro na kontroli.

Mam ogromna nadzieję, że każe odstawić juz leki bo nie mam serca mu tego świństwa dawać:/

Odrę? Aż poszłam patrzeć jak to się objawia...

Faktycznie ma takie książkowe objawy?

Cholera biedne te dzieciaki...

I myślisz Malka że to takie proste?

Nie mam w domu nic co lubię:(

Nic a nic.

książkowo.

Najpierw była goraczka i bó gardła - leczyłam ją na przeziębienie :eek:

Potem wykwity w buzi - leczyłam ja na Coxackiego, którego przeszła Lenka :eek:

potem wysypka na buzi - nie leczyłam bo doszłam do wniosku, że to dojrzewanie :sick:

a teraz to juz jest mega zsypana na nogach i klatce piersiowej .......

Jutro rano lecimy do lekarza :(

Ps wody się napij! No chyba że nie lubisz :p

Luka - nie mam się czym dzielić....może to i lepiej,boby mnie skusiło,a z gripeksem średnio się % komponują

Pinacolada -podobne objawy ma bostonka,może toto ją dopadło ??? Odra ...a szczepiona była ??