malka 19.12.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Ja kiedyś też pracowałam 7-15, dla mnie przekleństwo ....No to teraz mam za swoje :lol2:bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.12.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 a jak teraz pracujesz? Ja mam tak różnie, że muszę rozpiskę sobie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.12.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Teraz to ja mam 24/7 - jak stacje benzynowe, albo pogotowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.12.2012 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Ja tam swoje 7-15 uwielbiam - ale dopiero około 15 jak jadę do domu i mam jeszcze pół dnia wolnego;) Średnio raz na tydzień jak wstaje rankiem świtem to zastanawiam się czy nie prosić szefa o zmianę godzin na 8-16;) A tak na serio 7-15 to jedyne godziny które pozwalają mi na zawożenie/odbieranie dzieci samemu z przedszkola/szkoły bez oglądania się na innych. Po 15 jak ich odbieram to u Wery w świetlicy jest 3-4 dzieci, o 16 z minutami siedziałaby juz tam sama:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.12.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Teraz to ja mam 24/7 - jak stacje benzynowe, albo pogotowie Malcia, ale masz poczucia bycia niezbędną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.12.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Ardea -nie ma jak szklanka do połowy pełna,nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.12.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Ardea -nie ma jak szklanka do połowy pełna,nie U innych zawsze widzę prawie pełną, gorzej u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.12.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Szklanka czy literatka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.12.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.12.2012 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Swoją droga to chyba literatki odeszły do lamusa, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.12.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 taaa teraz to cię nazywa drinkówka i jest ciut szersza niz literatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.12.2012 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Wygrzebałam Cię Gwoździku z czeluści bo w końcu mam czas na szukanie zdjęcia które Ci chciałam pokazać W tym miejscu nadmienię, że to jest trzeci raz kiedy próbuję do Ciebie napisać. Za poprzednimi dwoma mój komp wywalał mnie z internetu i cały post szedł w kosmos. Jak mnie wywali i tym razem to nie ręczę za siebie, wrrr;) Cześć Luka !!! My name is Luka ... I live on the second floor ... Przypomniała mi się stara piosenka ... i tak już Cię będę "streszczał" ... jeśli pozwolisz Streszczaj jak Ci się żywnie podoba;) Swoją drogą to jakie sobie ludzie potrafią głupawe nicki wymyślać, nie? Dobrze że większość moich współgadaczy zaczęła mnie streszczać W dzienniku masz full zdjęć, więc przeczytałem go w miarę sprawnie ... ....dzięki Bogu, bo obiecałem u Malki i byłoby nieładnie ....Domu zazdroszczę, tarasu szczególnie .... To nie tekst kurtuazyjny .... Tak po prostu jest, ja szczerze zazdroszczę ludziom, którzy mają to, co ja już chciałbym mieć .... a ponieważ jeszcze nie znasz mnie forumowo zbyt dobrze, to pamiętaj, że ja piszę to co myślę .... zawsze. Pamiętać będę. A taras uwielbiam i darzę go szczególnym uczuciem odkąd zmieniłam miejsce schodów:) W wersji pierwotnej cały miał być obarierkowany, jak tu: http://img441.imageshack.us/img441/8738/tarasorygina.jpg Uploaded with ImageShack.us A teraz jest tak:) http://img585.imageshack.us/img585/4720/powikszonewejcie.jpg Uploaded with ImageShack.us Pytania: - wizualizacje robiłaś sama? ... bo ładne Dziękuję, nie sama - czy czerwona szyja jeszcze ma coś do roboty? Ta ziemia z wykopów http://img811.imageshack.us/img811/9974/ssa40198.jpg Uploaded with ImageShack.us Takiej wysokości http://img19.imageshack.us/img19/5344/ssa40398.jpg Uploaded with ImageShack.us czeka na czerwona szyję z niecierpliwością - czy został z wami kot i dzika lokatorka ? Pozwól, że tematu kotów podejmowac nie będę? Dodam tylko że rośnie nam juz trzeci miot chyba:/ - czy teść, po "walnięciu się z szerokością drzwi do garderoby" jest nadal Twoim teściem? (wiem, że później jeszcze rozkładał folię i styropian - ale może jako pracownik budowy ) Niestety teściem jest jest a nie bywa więc cóż... mogę pominąć to tak jak koty?? Wrócę, Gwoździk To jak, wrócisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.12.2012 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 taaa teraz to cię nazywa drinkówka i jest ciut szersza niz literatka Poczułam nieodpartą chęc na alkohol. I co mam z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.12.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 ...jak mówię, że wrócę ...to wrócę .... ... dzięki za kompleksową odpowiedź ..... ... Jeszcze wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.12.2012 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 I dobrze. Bo patrzeć lubię jak grasz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.12.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Luka - jak Marcinek? lepiej ?? Wyobraź sobie że ja dzis u mojej Julki (przed momentem) zdiagnozowałam odre Jesli się potwierdzi jutro rano u lekarza to znaczy ze chodziła z nia do szkoły przeszło tydzień Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.12.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Poczułam nieodpartą chęc na alkohol. I co mam z tym zrobić? napić się ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.12.2012 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Luka - jak Marcinek? lepiej ?? Wyobraź sobie że ja dzis u mojej Julki (przed momentem) zdiagnozowałam odre Jesli się potwierdzi jutro rano u lekarza to znaczy ze chodziła z nia do szkoły przeszło tydzień Pozdr Marcin cały czas bez zmian. Tzn wygląda na zdrowe dziecko a zobaczymy co Pani Doktor powie jutro na kontroli. Mam ogromna nadzieję, że każe odstawić juz leki bo nie mam serca mu tego świństwa dawać:/ Odrę? Aż poszłam patrzeć jak to się objawia... Faktycznie ma takie książkowe objawy? Cholera biedne te dzieciaki... napić się ??? I myślisz Malka że to takie proste? Nie mam w domu nic co lubię Nic a nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.12.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Marcin cały czas bez zmian. Tzn wygląda na zdrowe dziecko a zobaczymy co Pani Doktor powie jutro na kontroli. Mam ogromna nadzieję, że każe odstawić juz leki bo nie mam serca mu tego świństwa dawać:/ Odrę? Aż poszłam patrzeć jak to się objawia... Faktycznie ma takie książkowe objawy? Cholera biedne te dzieciaki... I myślisz Malka że to takie proste? Nie mam w domu nic co lubię Nic a nic. książkowo. Najpierw była goraczka i bó gardła - leczyłam ją na przeziębienie Potem wykwity w buzi - leczyłam ja na Coxackiego, którego przeszła Lenka potem wysypka na buzi - nie leczyłam bo doszłam do wniosku, że to dojrzewanie a teraz to juz jest mega zsypana na nogach i klatce piersiowej ....... Jutro rano lecimy do lekarza Ps wody się napij! No chyba że nie lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.12.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Luka - nie mam się czym dzielić....może to i lepiej,boby mnie skusiło,a z gripeksem średnio się % komponują Pinacolada -podobne objawy ma bostonka,może toto ją dopadło ??? Odra ...a szczepiona była ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts