Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bardzo serdecznie dziękuję Wam za tyle pięknych życzeń

Muszę jutro pochwalić się Najstarszej, bardzo mi miło - i tym bardziej mi głupio że ja nikomu nie złozyłam:(

Na swoje usprawiedliwienie tylko dodam że myslałam o Was i to w sumie nawet często - co spojrzałam na kompa;)

Ja jak zwykle nie wyrobiłam się przed Świętami a trakcie świąt się integrowaliśmy rodzinnie: wstyd się przyznać ale w wieku hmm prawie srednim;) miałam swoja pierwszą przygodę z klockami Lego innymi niż Duplo;) Świetne są, jestem nimi zachwycona - tylko dlaczego sa taaaakie drogie?:/

A dziś walczę z wnioskiem o zwrot vatu:/

Na razie mam ułożone faktury z "pewniakami", ale nie mam już dzisiaj siły szukać czy przewody elektryczne mogę albo rury kanalizacyjne czy takie do wody:/

Pomyślę o tym jutro;)

się znaczy dziś jutro, czy jutro jutro ?

Cześć zintegrowana rodzinnie kolejna fanko lego :)

Jak Cię klockowa zabawa wciągnęła -zapraszam do siebie -posiadam jakieś 30 kilo :lol2: układania a układania;)

Jutro dziś znaczy dziś;)

Dla mnie jutro to ten czas jak wstanę:D

Przez przypadek wpadła mi w ręce deklaracja zgodności rur do wody i już wiem, ze mogę;)

Z lego mamy na razie tylko 4 zestawy Lego Friends plus dosyć spory zestaw takich podstawowych jakichś ale zabawa jest przednia:)

Brakuje nam tylko jakiejś instrukcji do tych normalnych bo mamy tylko obrazki na kartonie:)

No oczywiście że zaniosę jutro, taki plan mam:)

Nie wiesz czasem czy rury kanalizacyjne mozna??:sick:

można

I jeszcze nie mogę ogarnąć faktur za elektrykę: puszki wiem że nie ale przewody?

Bo pręt żebro i pręt gwintowany to chyba tak, co?

też można...

przewody, bezpieczniki, elementy rozdzielnicy, pstryczki elektryczki...

Jako, że przed Świętami zupełnie pogubiłam się w czasie, spróbuję nadrobić to i życzyć Wam wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym 2013.

Oby każdemu z Was spełniło się chociaż jedno małe marzenie, życzenie, "chcenie"...

A sobie wiecie czego życzę:)

http://img607.imageshack.us/img607/7679/155666sylwesterdekoracj.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Uff, zdążyłam:)