Rocia 23.12.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Asiu Na te Święta co nadchodzą, Życzę ciepła i miłości. Niech Was ludzie nie zawodzą I niech uśmiech w sercu gości… Radosnych Świąt życzy Dorota z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 23.12.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8o2vgFY7a1rdfpqfo1_500.jpgRadosnych Świąt Bożego Narodzenia i spełnienia marzeń w Nowym Roku (części przynajmniej, żeby było na co czekać ) życzy cronin z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 24.12.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Najserdeczniejsze życzenia Cudownych świąt Bożego Narodzenia, Ciepła i wielkiej radości, Miłych oraz hojnych gości, Pod choinką dużo prezentów, A w Waszych sercach wiele sentymentów.życzą Kamila i Marcin wraz z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 24.12.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 http://img28.imageshack.us/img28/8426/kartka1c.jpg Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.12.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.12.2012 00:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Bardzo serdecznie dziękuję Wam za tyle pięknych życzeń Muszę jutro pochwalić się Najstarszej, bardzo mi miło - i tym bardziej mi głupio że ja nikomu nie złozyłam:( Na swoje usprawiedliwienie tylko dodam że myslałam o Was i to w sumie nawet często - co spojrzałam na kompa;) Ja jak zwykle nie wyrobiłam się przed Świętami a trakcie świąt się integrowaliśmy rodzinnie: wstyd się przyznać ale w wieku hmm prawie srednim;) miałam swoja pierwszą przygodę z klockami Lego innymi niż Duplo;) Świetne są, jestem nimi zachwycona - tylko dlaczego sa taaaakie drogie?:/ A dziś walczę z wnioskiem o zwrot vatu:/Na razie mam ułożone faktury z "pewniakami", ale nie mam już dzisiaj siły szukać czy przewody elektryczne mogę albo rury kanalizacyjne czy takie do wody:/ Pomyślę o tym jutro;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.12.2012 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 się znaczy dziś jutro, czy jutro jutro ? Cześć zintegrowana rodzinnie kolejna fanko lego Jak Cię klockowa zabawa wciągnęła -zapraszam do siebie -posiadam jakieś 30 kilo układania a układania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.12.2012 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Jutro dziś znaczy dziś Dla mnie jutro to ten czas jak wstanę Przez przypadek wpadła mi w ręce deklaracja zgodności rur do wody i już wiem, ze mogę Z lego mamy na razie tylko 4 zestawy Lego Friends plus dosyć spory zestaw takich podstawowych jakichś ale zabawa jest przednia:) Brakuje nam tylko jakiejś instrukcji do tych normalnych bo mamy tylko obrazki na kartonie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 30.12.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Luka, to postaraj się jutro zanieść vzm-1 do us bo załapiesz się na wyższy limit, w trzecim kwartale już stawki są mniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.12.2012 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 No oczywiście że zaniosę jutro, taki plan mam:) Nie wiesz czasem czy rury kanalizacyjne mozna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.12.2012 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 I jeszcze nie mogę ogarnąć faktur za elektrykę: puszki wiem że nie ale przewody? Bo pręt żebro i pręt gwintowany to chyba tak, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 30.12.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 No oczywiście że zaniosę jutro, taki plan mam:) Nie wiesz czasem czy rury kanalizacyjne mozna?? można I jeszcze nie mogę ogarnąć faktur za elektrykę: puszki wiem że nie ale przewody? Bo pręt żebro i pręt gwintowany to chyba tak, co? też można... przewody, bezpieczniki, elementy rozdzielnicy, pstryczki elektryczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.12.2012 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Super, dzięki:) Więc wrzucam wszystko - najwyżej będę miała mega korektę Nie mogłam znaleźć PKWiU tych rzeczy:/ ps. zdradzisz czy mieszkacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 30.12.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 dziś pewnie będzie pierwsza wspólna noc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.12.2012 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 dziś pewnie będzie pierwsza wspólna noc... Super:) To trzymam kciuki aby Adaś słodko spał całą noc, a Rodzice żeby mieli czas na ... hm, no na co. O wiem, przyzwoicie będzie wyglądało jak napiszę: na miły wieczór przed kominkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.12.2012 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Jako, że przed Świętami zupełnie pogubiłam się w czasie, spróbuję nadrobić to i życzyć Wam wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym 2013. Oby każdemu z Was spełniło się chociaż jedno małe marzenie, życzenie, "chcenie"... A sobie wiecie czego życzę http://img607.imageshack.us/img607/7679/155666sylwesterdekoracj.jpg Uploaded with ImageShack.us Uff, zdążyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 30.12.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Hej, dzięki za życzenia. Ode mnie również spokojnego, udanego i zdrowego 2013 ! A lego są fajne, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.12.2012 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Asia - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 31.12.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Asiu Życzę spełnienia Twoich planów w zdrowiu, szczęściu i radości http://img507.imageshack.us/img507/3654/happyom.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 31.12.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Luka Dzięki za życzenia Szczęścia pomyślności w Nowym Roku! Spełnienia marzeń, nie tylko tych budowlanych oraz stworzenia domu, do którego z chęcią się wraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts