Lukarna 10.01.2013 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Malka, trochę jej w wyborze tatusia pomogłam;) Ardea właśnie z tymi sylabami jest problem. O ile dzieli wyrazy na sylaby od dawna i bez problemu to czytając sylaby jej się "gubią". Ale kupiłam jej kiedyś książkę "Nauka czytania sylabami" czy jakoś tak, tam jest fajnie bo sylaby są dzielone kolorami, będziemy ćwiczyć trochę na szkolnej trochę na tej sylabowej. Ja nie mam parcia żeby nauczyła się szybko ba ma na to jeszcze czas ale smuci mnie jej smutek. Witam wszystkich i kawę stawiam:) Z mlekiem, z cukrem, czarną - jak kto woli:) I ogłoszenie parafialne: Pumpa pozdrawia. Zniknięcie jej jest jak najbardziej kontrolowane. Zniknięcie nastąpiło z powodów rodzinnych.Wróci jak się poukłada. Pumpa:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 10.01.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Dzień dobry Częstuję się słodzoną z mlekiem i spadam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.01.2013 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Cześć Ja kawę wypiłam ale głodna jestem buuu Przy nowym biurze nie ma ani jednego porządnego sklepu:bash: Jest słabiutko zaopatrzona Żabka i jeszcze gorzej wyglądający monopolowy, wrrr Z tęsknotą wspominam poprzedni sklep, można było sobie kupić świeże pieczywo, białe, ciemne itd, pyszną wędlinę, warzywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.01.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Cześć Ja kawę wypiłam ale głodna jestem buuu Przy nowym biurze nie ma ani jednego porządnego sklepu:bash: Jest słabiutko zaopatrzona Żabka i jeszcze gorzej wyglądający monopolowy, wrrr Z tęsknotą wspominam poprzedni sklep, można było sobie kupić świeże pieczywo, białe, ciemne itd, pyszną wędlinę, warzywa... zamów sobie catering... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.01.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Moja mocna i czarna:) Pumpa, moje dziecko mi kiedyś powiedziało, ze życie to taka kostka Rubika, poukładać te kolory to nie jest łatwo, ale jak to osiagniesz to masz swoją prywatną tęcze Układaj się więc szybko -buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.01.2013 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 zamów sobie catering... Już mi Malka wirtualnie zaserwowała:) Moja mocna i czarna:) Taką to u rolników pijam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.01.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 fajni ci rolnicy ale bez fusów ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.01.2013 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Nieee no coś Ty:)Prima z fusami w szklanych szklankach z metalowym koszyczkiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.01.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 mamuniuuuuuu, jak "Kolorowej" w latach 80 sentymenta ludzi trzymają a herbatka w szklance ze spodkiem, na nim aluminiowa łyżeczka i plasterek cytryny i 2 kostki cukru ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.01.2013 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Aaa to Warsie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.01.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Witam wszystkich i kawę stawiam:) Z mlekiem, z cukrem, czarną - jak kto woli:) Czarną i mocną A najlepiej jeszcze z jakimś ciachem coby głód uciszyć Witam Państwo:) Pumpa, moje dziecko mi kiedyś powiedziało, ze życie to taka kostka Rubika, poukładać te kolory to nie jest łatwo, ale jak to osiagniesz to masz swoją prywatną tęcze Układaj się więc szybko -buziaki To Twoje dziecię za każdym razem mnie zaskakuje. Mądry chłopak z niego:) Taką to u rolników pijam:) Nieee no coś Ty:) Prima z fusami w szklanych szklankach z metalowym koszyczkiem;) Mieszkajac na wsi musiałam sie w fusiastą zaopatrzyć. No bo jaki "tubylec" wypiłby świeżo mieloną kawę z ekspresu?! U mojej babci były jeszcze koszyczki a'la wiklinowe, drobno plecione:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.01.2013 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Dobrze że dziś piątek. Rano zamarzł mi zamek. Stanęłam bezradnie na parkingu, z moją dwójką. Marcin powiedział "Ziawołamy tatusia, on nam pomozie" i drze się o 6:45 pod balkonami "Taaaaatuuuuś" Ale tatuś 40 km dalej w pracy. Jako że dzieci ubrane nieodpowiednio na zimową 20-min przechadzkę, wróciliśmy więc zdyszani na 3 piętro. Rozebrałam ich, dociepliłam, zadzwoniłam do pracy że będę niewiadomokiedy . Ze szkoły do pracy mam pewnie z 2,5 km wrrr. Ale w przypływie desperacji zaczęłam szukać odmrażacza do zamków i ZNALAZŁAM:D Zeszliśmy z powrotem na parking i udało się Reakcja Marcina: "Ip ip ulllaaaa, niech zije mama":lol2: Fajnie że dziś piątek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.01.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Mnie zamarzły drzwi, gdzieś się woda dostała pod uszczelkę wrrrr, a smarowałam silikonem 2 dni temu wrrr, wrrrr Młody wciskał się do fotelika przez fotel kierowcy.....dobrze,że dzieć chudy,to dał radę.... 10 minut spóźnienia do szkoły wrrrrrrrrrrrrrr. Chcę wiosnę!!!!! Luka, czy u Was dziś zaczynają się ferie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.01.2013 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Tak:)W związku z tym mam zagwozdkę co z młodymi zrobić przez te 2 tyg, wrrMarcin by mógł jeszcze do przedszkola ale Wera:/ Zapytała nas przedwczoraj gdzie wyjeżdżamy na ferie - optymistka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 11.01.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Tak mnie zastanawia, czy takie ferie zaraz po świętach mają sens. W ciągu takiego tygodnia w szkole i tak nic się nie zrobi, a po powrocie rozbiegówka. Czyli cały styczeń w zasadzie wyjęty z życiorysu szkolnego /Nie, żebym uwielbiała szkołę samą w sobie, ale tak szybkie rozpoczęcie ferii po świątecznym wolnym to totalny bezsens/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.01.2013 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Dorka, rację masz, za wcześnie trochę to wolne.Przez te półtora tygodnia Najstarsza miała taki kołowrót w szkole że hej.Z każdego przedmiotu ostatni sprawdzian/kartkówka/praca do napisania bo KONIEC SEMESTRU;) ps. myślałam że dostanę tydzień urlopu ale chyba niestety:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.01.2013 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Słuchajcie, potrzebuję czegoś na ścianę do biura z elementami takiego koloru http://img835.imageshack.us/img835/1071/pojemnatorebkadavidjone.jpg Uploaded with ImageShack.us Może to być plakat czy jakaś inna grafika albo po prostu "coś" Zmienił nam się układ ustawienia mebli w biurze i teraz jako ścianę "główną" nad biurkami mamy dużą, pustą jasnoszarą, a wymarzona turkusowa (właśnie taka jak ta torebka) sobie smętnie z boku jest. To "coś"musi być w miarę duże bo ściana pusta strasznie. Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.01.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 U nas ferie dopiero w 2 połowie lutego.....znów zamiast jeździć na nartach będziemy pływać a na ścianę proponuję fototapetę http://www.newmedia-art.pl/product_picture/full_size/cc6e2e469ab71e58a2a7bc8851fca63e.jpg albo (ta bardziej mi się podoba) http://www.newmedia-art.pl/product_picture/full_size/8d5066b6965fe06d976a5bcc425a6695.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.01.2013 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Ta pierwsza rewelacyjnie pasowałaby kolorystycznie ale wzór bardziej podoba mi się drugi:( U nas też warunków sankowych nie ma i dzieci marudzą.Dziś rano popadał trochę śnieg, jak wyszliśy z klatki to chórem powiedzieli: ale faaaaaajnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.01.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 To zamów druga w pierwszym kolorze -generalnie tam gdzie sami drukują,mozna wybrać kolorystykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts