Lukarna 17.09.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Oj tam zaraz Esiaka:) Synka komplementuję Ja jestem w Wielkopolsce ludnośc napływowa. Moja mama stąd pochodzi, ale zaraz po szkole wyjechała w dzisiejsze Podkarpackie. Ja się tam urodziłam i mieszkałam do 15 r.ż. Więc Gwiazdor też był dla mnie początkowo nowością ps. Esiak po prostu do mojej tezy pasuje ot, co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.09.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Jako że na mojej budowie się nic nie dzieje (no dobra dzieje się ale tak powoli że to nie warte nawet wzmianki) i widzę że towarzystwo też ma lekkie przestoje, wyczekiwanie, czasy do namysłu, sprzatania po tynkowaniu (Esiak:P) proponuję na dzisiejszy wieczór grę w pytania:) Zaczynam ja. Skąd się wzięły wasze nicki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.09.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Zwracam się do oświeconego grona z prośbą o pomoc:).Zerknijcie w mój wątek. Mam problem z wyborem parapetu zewnętrznego. Plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.09.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Ja u Agi byłam, pewnie nie pomogłam, ale się wypowiedziałam, wiec mogę grac w pytania;) Mój z miłości do ptaków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.09.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Ja u Agi byłam, pewnie nie pomogłam, ale się wypowiedziałam, wiec mogę grac w pytania;) Mój z miłości do ptaków:) Pomogłaś. Nie bądź taka skromna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.09.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Mój nick całkiem pospolity - skrót od imienia (nietrudno się domyślić) i nazwiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.09.2011 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Ardea nie pomyslałam żeby w grafikach google szukać (ten odruch szukania w google przejęłam od mojej nastolatki:/) Ale oprócz wizerunku ptaka znalazłam tez projekt domu o nazwie Ardea:) Aga tak się po cichutku domyślalam:) Mojego Lukarna chyba nie muszę wyjaśniać??:) Mało subtelny jest ale chciałam się szybko zalogować jak już FM znalazłam a nie chciałam nickiem z innego forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.09.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Ja szukałam żeńsko brzmiącego, bo czaple nie są moimi ulubionymi ptakami (ulubionego mam w awatarze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 17.09.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 mój nick nie jest oryginalny - pochodzi od imienia i nazwiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.09.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Ja szukałam żeńsko brzmiącego, bo czaple nie są moimi ulubionymi ptakami (ulubionego mam w awatarze) Wiem że się zbłaźnię ale biore o na klatę A w awatarze to...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.09.2011 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 mój nick nie jest oryginalny - pochodzi od imienia i nazwiska Czyli mamy przyjemność z Ewą czy Eweliną? O ile to nie tajemnica oczywiście:) - cała przyjemnośc po mojej stronie - Joanna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.09.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Wiem że się zbłaźnię ale biore o na klatę A w awatarze to...? Młody orzeł przedni. Zdaję sobie sprawę, ze nie wszyscy interesują się ptakami;) Wśród znajomych poza kręgiem ptasiarskim, nikt nie podziela mojej pasji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 17.09.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Miło poznać budują - ewa i marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.09.2011 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Ardea pięknie mieć pasję. Chylę czoła... A widzisz tak podejrzewałam że to orzeł. Tylko nie wiedziałam, że młody przedni:) Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.09.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Esiak tak narzekał na ciszę a teraz go nie ma i nie bierze udziału w ... wiadomo w czym (sam wymyślił to określenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.09.2011 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 No z ust mi to wyjęłas:) To może wykorzystajmy że go nie ma i zmnieńmy ta nazwę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.09.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Esiak dlatego, że w liceum musiałem tłumaczyć nauczycielkom, że moje nazwisko pisze się przez "Eś"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.09.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Aga, już proponowała - pierdoły;) No ważne rozważania budowlane to też nie są... Co proponujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.09.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 ja już jestem ululany ogólnie... murator i ładny dom przeczytana, Żonka na wyjeździe, więc będę musiał sam sobie łóżko grzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.09.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Nawet Lukarnie za komplementy nie podziękujesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts