malka 15.01.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Malka, ja też bym nie przesadzała, zresztą przesada w ogóle jest nie wskazana;) Co racja to racja.... Mądrego to i miło posłuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.01.2013 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Cześć U mnie też biało, ale bez słoneczka. Luczka miałam coś napisać, ale to boskie ciało Esiaka mnie rozproszyło;) Nooo ja tez nie mogłam się przez chwile skupić po przeczytaniu tego:) A, wiem z T. ostrożnie, bo możesz swojemu P. sprawić przykrość - takie moje zdanie:) Co czytasz ? Skończyłam 1 część Milenium, Jo Nesbo dorwałam teraz i Mankell czeka na półce;) Nie nie, nie wygrałam w totka - po prostu przypomniałam sobie drogę do biblioteki publicznej Wiedziałam, ze zapomnę, jeszcze pytanko - dlaczego nikt mnie nie odwiedza i muszę sama ze sobą dywagować o młynkach:p Kurcze o młynkach to ja Ci nic nie powiem:( dzień dobry wszystkim:) ...... sorry, że tak tu nasmuciłam, ale nie mam się komu wywnętrznić, bo w domu tylko chory syn. wam życzę miłego dnia. Cześć Pani Max:) Przesyłam pozytywne fluidy dla syna. Oby gorączka puściła bo ona najbardziej męczy:/ A co do sąsiadów mam takich na górze. Długo jest cisza i spokoj, czasem miesiąc albo dwa. A potem jak się zacznie impreza to najpierw sa tańce, karaike i co tylko a potem drzwi z futrynami latają A poza tym dzień dobry Gospodyni A witam koleżankę równolatkę Dziękuję, dobrze, urwałam się wczoraj na spacerek, miałam buty kupić, a skończyłam na oglądaniu płytek. Znaczy ku dobremu idzie. Zabieram się mentalnie do wysłania zapytania o cenę okien. Aż się boję zobaczyć rezultaty. Skurczybyków jest 19. Wypatrzyłaś coś fajnego? A co do okien. Niebieskie mają być? Zrobi Ci ktoś takie? Bo ja pierwsze skojarzenie jak mam z Tobą z forum to fantastyczne niebieskie okna... Malka, ja też bym nie przesadzała, zresztą przesada w ogóle jest nie wskazana;) Wiesz Ardea, czasem to ja po prostu przesadziłabym ale siebie. Gdzies na kilka dni żeby odpocząć od tego wszystkiego. Co racja to racja.... Mądrego to i miło posłuchać Prawda?? Dlatego tak często coś piszę na forum:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.01.2013 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Z zauważyliście że nam murator powiększył skrzynki??Ja zauważyłam wczoraj i baaaardzo się ucieszyłam - nie cierpię wywalać wiadomości bo wracam do nich czasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 zauważyliście:) I z dumą przyznam,że maczałam w tym paluszki choć liczyłam na 500, niestety forum by się wieszało:( Redakcja już pewnie miała dosyć utyskiwań i ciągle zawaloną skrzynkę privami z prośbą o powiększenie jej Poczuli na własnej skórze ten ból I pisz,pisz Luka,w imię wyżej napisanej zasady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.01.2013 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Maaaaalka ty takie rzeczy potrafisz?? Kurde wiedziałam że dobrze się z Tobą zakolegować:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 noooo, upierdliwość to moje drugie imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.01.2013 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Muszę się podszkolić trochę w tym zakresie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Wiesz...ja mam dziecko z ADHD, więc metodę zdartej płyty opanowałam do perfekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.01.2013 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Noo nic mi nie mów. Czasami mam wrażenie że gadam do siebie i tylko sama się słucham... idźcie do wanny... załóz piżamę... idziemy myć zęby...zaaaaraz, zaaaraz, zaaaraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Czasami mam wrażenie że gadam do siebie i tylko sama się słucham... w zasadzie to wiesz co....czasami warto z kimś inteligentnym pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.01.2013 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Mówiłam że z lusterkiem przetrenuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 nooo i to jest myśl:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 15.01.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Nagie boskie ciało..... rozmarzylam sie, zdecydowanie musze tu czesciej zagladac Moj slubny mnie właśnie uświadomił ze teściowa sie na mnie obrazila, a ja myslalam ze w kulturalny i jasny sposob oznajmilam ze przejmujemy nalezna nam wladze na budowie!zawsze ktos musi byc tą jedza, u nas jestem ja. Zupelnie nie wiem dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Wiecie co,chyba zacznę doceniać fakt, że naszą budowę rodziny (moja i ślubnego) mają w doopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.01.2013 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Nagie boskie ciało..... rozmarzylam sie, zdecydowanie musze tu czesciej zagladac Moj slubny mnie właśnie uświadomił ze teściowa sie na mnie obrazila, a ja myslalam ze w kulturalny i jasny sposob oznajmilam ze przejmujemy nalezna nam wladze na budowie!zawsze ktos musi byc tą jedza, u nas jestem ja. Zupelnie nie wiem dlaczego. To sobie Esiak jednym niewinnym zdaniem reklamę zrobił A co, wtrącali się? Wiecie co,chyba zacznę doceniać fakt, że naszą budowę rodziny (moja i ślubnego) mają w doopie Powinnaś być im wdzieczna za to:) Ja jak czasem czytam w psychologu "smutno mi bo rodzice/teściowie nie interesują się moja budową" to sobie myslę: szczęściarze, dlaczego narzekacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.01.2013 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 To na dobranoc. To znalazłam stacjonarnie: Odpływy:Tece - 903Radaway - 784Alcaplast - 650 Brodziki:Koło pacyfik - 615 (cena) 4,5 (głebokość)Radaway Delos C - 590 (cena) 1 (głebokość)Sanplast Space Line - 780 (cena) 3 (głebokość)Sanplast Space Mineral - 814 (cena) 1,5(głebokość)Sanplast Exclusive - 665 (cena) 6 (głebokość) Taki mam wybór:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.01.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 skąd masz te ceny...?spójrz na lazienkaplus.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2013 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Cześć MarcinOczywiście że sprawdzałam. Tylko do cen z lazienkaplus musisz dodać syfon, czasami jakieś nózki i transport. Wtedy różnice cenowe robią się minimalne lub wręcz znikają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2013 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 oo a przy Sanplaście to nawet taniej mam w lokalnych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.01.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 oj nie przesadzaj...syfon to parę złotych, nóżki do wanny czy podstawa brodzika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts