max-maniacy 16.01.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 strasznie drogie te odpływy. rozumiem, że to liniowe. jakieś tańsze widziałam na linea blue, ale nic mi nie wiadomo na temat ich jakości.dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2013 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 No syfon około 50 pewnie edit, dobra sprawdziłam wszystkie ceny wymienionych brodzików - tylko Koło kupiłabym taniej w necie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 16.01.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 No syfon około 50 pewnie edit, dobra sprawdziłam wszystkie ceny wymienionych brodzików - tylko Koło kupiłabym taniej w necie;) nie, Luka, zobacz sobie w sanitbuy - ja wszystko tam kupowałam do 3 łazienek plus jeszcze niedawno mama robiła remont i załatwiłam jej to co chciała o wiele taniej..... jak czegoś nie będzie w ofercie - wystarczy maila napisac do Pani Alinki i Ona Ci podpowie - jakie ceny, jaki syfo, jaki odpływ itp itd... jak chcesz dam Ci namiar... nie ukrywam, że przy większych zakupach potargować się mozna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.01.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Sanplast Space Mineral - 814 (cena) 1,5(głebokość) -ten mi się podoba, ale w moim rozmiarze to juz prawie tysiak netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2013 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 strasznie drogie te odpływy. rozumiem, że to liniowe. jakieś tańsze widziałam na linea blue, ale nic mi nie wiadomo na temat ich jakości. dzień dobry. No drogie. Nie wiem właśnie czy brać tani byle tylko z nierdzewki czy brać jakiś "firmowy" Muszę się udać z ponownymi pytaniami do MSU I Kamili - one już jakiś czas użytkują takie tańsze. nie, Luka, zobacz sobie w sanitbuy - ja wszystko tam kupowałam do 3 łazienek plus jeszcze niedawno mama robiła remont i załatwiłam jej to co chciała o wiele taniej..... jak czegoś nie będzie w ofercie - wystarczy maila napisac do Pani Alinki i Ona Ci podpowie - jakie ceny, jaki syfo, jaki odpływ itp itd... jak chcesz dam Ci namiar... nie ukrywam, że przy większych zakupach potargować się mozna.... Zobaczę, jasne. Tylko ja teraz kupuję jedynie brodzik i odpływ a to raczej większe zakupy nie są Kiedyś planowałam wszystko w necie kupować ale jak mi wychodzi na razie że stacjonarnie taniej to się przecież kłócić nie będę Sanplast Space Mineral - 814 (cena) 1,5(głebokość) -ten mi się podoba, ale w moim rozmiarze to juz prawie tysiak netto Nic mi nie mów ja cały czas się biję z myślami czy taki zupełnie płaski jak ten Sanplast cytowany czy taki chociaż z 4-5 cm głęboki. Boskiego ciała nie mam jak Esiak więc się odbijac nic nie powinno (raczej miękko wtulać) ale za to włosy ze skłonnością do wypadania, Wika ma długie i też gubi sporo... Jak mi się przytka to wyczyszczę ale znając życie i ciągłą gonitwę mojej córki to ona odtykanie bedzie miała w pompce. I żeby jej się nie ulewał nadmiar na łązienkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 16.01.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 (edytowane) Luka też widzę temat prysznicowy...ja przeglądam na razie na łazienkaplus....te odpływy drogie dziady.... u nas padło w końcu na brodzik, może z 3cm i kabinę z drzwiami otwieranymi, chociaż kwestia ścianki jeszcze nie zamknięta moi rodzice się niteresują bardzo, teściowie też,...mama już o firankach myśli ale to dla mnie dobrze, bo tato i teść sporo pomagają, a mama zostaje z małą kiedy trzeba dodatkowo wysłuchuje moich jeków, marudzeń, że nie wiem jaką kuchnię, jakie płytki, a do tego trzeba mieć cierpliowść a komuś wygadać się muszę i doradzić co nie co Edytowane 16 Stycznia 2013 przez msdracula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.01.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 ja nie biorę pod uwagę wysokiego, albo płytki, albo....płytki -w sensie bez brodzika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 16.01.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Ale te 3cm to wysoki? ja biorę pod uwagę ze względu na łatwiejszą instalację takiego, nie trzeba nic kuć no i dziecko...na początku będzie tylko dolna łazienka i kurcze cay czas kombinuję jak to rozwiązać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2013 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Luka też widzę temat prysznicowy...ja przeglądam na razie na łazienkaplus....te odpływy drogie dziady.... u nas padło w końcu na brodzik, może z 3cm i kabinę z drzwiami otwieranymi, chociaż kwestia ścianki jeszcze nie zamknięta moi rodzice się niteresują bardzo, teściowie też,...mama już o firankach myśli ale to dla mnie dobrze, bo tato i teść sporo pomagają, a mama zostaje z małą kiedy trzeba dodatkowo wysłuchuje moich jeków, marudzeń, że nie wiem jaką kuchnię, jakie płytki, a do tego trzeba mieć cierpliowść a komuś wygadać się muszę i doradzić co nie co Też tak sobie beztrosko pomyślałam, kupię brodzik taki kilkucentymetrowy i co?? Takich jak na lekarstwo:/ A drzwi znalazłam wczoraj - świetne. Otwierane, z możliwością otwarcia do wewnątrz (nie nakapiesz na podłogę) Tylko kosztują 1800 zł:cry: ja nie biorę pod uwagę wysokiego, albo płytki, albo....płytki -w sensie bez brodzika Generalnie ma być płytko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 16.01.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 O kurcze to sporo na łazienkaplus były takie i z tego co pamiętam to taniej. Ja w tej cenie znalazłam drzwi ze ścianką szklaną, czyli kompletną kabinę. Dokładnie...bardzo mało tych ciut głębszych brodzików, albo bardzo głębokie albo płaskie są wszędzie rodzice kiedyś mieli fajny taki z 7cm, teraz taki ciężko trafić....nawet w necie, bo w marketach to kiepsko z wyobrem, bo wszędzie te kabiny rozsuwane z radiem itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2013 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 No sporo - zupełnie poza moim zasięgiem - w sumie to nawet mi nie przykro bo nigdy się na takie ceny nie nastawiałam po prostu. Marzą mi się takie otwierane właśnie, dzielone na pół bo otwór ma 100cm... i żeby mozna było do środka otworzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.01.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Luka się nie zastanawiaj, te sanplasty są super, poważnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.01.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Luka - otwierany do środka niebezpieczny bo jak ktos pod prysznicem zasłabnie to cięzko się do niego dostać Ja mam otwierany na zew i kilka kropli podczas wychodzenia skapnie na podłogę.... Wiecej kapie z mokrego ciała niz z tych drzwi . Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.01.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 drzwi typu wahadłowego, możesz otwierać je w obie strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.01.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Luka- pytałas u amglad o kwadratowe kible.... Ja tez sie sporo naczytałam o niewygodzie ale zmaówiłam taki do dolnej łazienki i łazienki dziewczynek bo mi tak kształt pasował i juz,. Doszłam do wniosku ze na kibel siada się na chwilunię i znowu bez przesady zeby tych kilku minut dzienie nie wytrzymać. Przeca to nie krzesło jadalniane Jest ok, bardziej niewygodny jest nasz okrąglaczek w "nieistniejącej" jeszcze łazience przysypialnianej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2013 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Luka się nie zastanawiaj, te sanplasty są super, poważnie... Ku sanplastowi się skłaniam nie wiem tylko po prostu który: 1,5 - 3 czy 6 cm głebokości:/ Luka - otwierany do środka niebezpieczny bo jak ktos pod prysznicem zasłabnie to cięzko się do niego dostać Ja mam otwierany na zew i kilka kropli podczas wychodzenia skapnie na podłogę.... Wiecej kapie z mokrego ciała niz z tych drzwi . Cześć wszystkim Cześć Ja myślałam o takich co się w dwie strony otwierają, właśnie o takich jak Esiak pisze... drzwi typu wahadłowego, możesz otwierać je w obie strony... Luka- pytałas u amglad o kwadratowe kible.... Ja tez sie sporo naczytałam o niewygodzie ale zmaówiłam taki do dolnej łazienki i łazienki dziewczynek bo mi tak kształt pasował i juz,. Doszłam do wniosku ze na kibel siada się na chwilunię i znowu bez przesady zeby tych kilku minut dzienie nie wytrzymać. Przeca to nie krzesło jadalniane Jest ok, bardziej niewygodny jest nasz okrąglaczek w "nieistniejącej" jeszcze łazience przysypialnianej..... O nie nie:) Ja kwadratowych nigdy nie chciałam:D Ale z tym krzesłem świetne porównanie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.01.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 chwilunia na kibelku....dobre mój młody pół Narni wczoraj przeczytał podczas posiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2013 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Taa w łazienkowym ostatnio było nt. robienia podręcznej bibliotek w łazience:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.01.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 my czytamy w wannie:oops: dobrze mieć zawsze jakąś książkę pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.01.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 (edytowane) Luka, zobacz odpływy Wiper - mają dobre opinie, ja i Aga (tzn. ja ściągnęłam z Agi:p) mamy Aco. Nie wiem co tam sie niby może zepsuć, chyba wystarczy wziąć jakiś z nierdzewki i tyle. Wszystko co piszą o zapaszku, wynika z błędnego montażu (MSU też o tym pisała) Ja mam brodzik Sanplastu - fajny, chyba nawet ten Esiakowy, ale jeszcze nie zamontowany i długo jeszcze nie będzie (to ten przy saunie) Ja też czytam w wannie, ale na sedesie to chociaż jako dziecko tak robiłam:o Jeszcze mi się przypomniało, jak mi łazienkaplus dała rabat od kilkunastotysięcznych zakupów to:D dostawca pizzy dostaje większy napiwek;) żenada. Kupowałam w plytki-lazienki - polecam, jeżeli byś chciała. Agi nie ma, ale pamiętam, że ona kupowała w sklepie kati i też chwaliła. Edytowane 16 Stycznia 2013 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts