msdracula 16.01.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 (edytowane) Ardea czyli w końcu w łazienceplus nie kupowałaś nic? Edytowane 16 Stycznia 2013 przez msdracula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.01.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 No nic, za całość w płytkach dostałam niezły rabat i transport gratis - bardziej mi się opłacało (o 2 tysiące:yes:) jeśli czegoś nie mają na stronce to sprowadzają, tylko dłużej się czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2013 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 my czytamy w wannie:oops: dobrze mieć zawsze jakąś książkę pod ręką Ja też w wannie i się zastanawiam gdzie będę książkę odkładać w mojej nowej lazience;) Teraz z racji metrażu zaraz obok wanny mam kosz na brudną bieliznę i on służy za stolik:) A jeszcze nie mam w nowej łazience wygodnego miejsca na powieszenie ręcznika kapielowego:( Luka, zobacz odpływy Wiper - mają dobre opinie, dzięki, już zadałam pani w hurtowni zadanie ja i Aga (tzn. ja ściągnęłam z Agi:p) mamy Aco. Nie wiem co tam sie niby może zepsuć, chyba wystarczy wziąć jakiś z nierdzewki i tyle. Wszystko co piszą o zapaszku, wynika z błędnego montażu (MSU też o tym pisała) Ja mam brodzik Sanplastu - fajny, chyba nawet ten Esiakowy, ale jeszcze nie zamontowany i długo jeszcze nie będzie (to ten przy saunie) Ja też czytam w wannie, ale na sedesie to chociaż jako dziecko tak robiłam:o Jeszcze mi się przypomniało, jak mi łazienkaplus dała rabat od kilkunastotysięcznych zakupów to:D dostawca pizzy dostaje większy napiwek;) żenada. Kupowałam w plytki-lazienki - polecam, jeżeli byś chciała. Agi nie ma, ale pamiętam, że ona kupowała w sklepie kati i też chwaliła. No nic, za całość w płytkach dostałam niezły rabat i transport gratis - bardziej mi się opłacało (o 2 tysiące:yes:) jeśli czegoś nie mają na stronce to sprowadzają, tylko dłużej się czeka. Sprawdzę w domu jeszcze w tych dwóch sklepach ale jak pisałam wcześniej - przy zakupie dwóch rzeczy to raczej na rabat nie liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 16.01.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 A witam koleżankę równolatkę Wypatrzyłaś coś fajnego? A co do okien. Niebieskie mają być? Zrobi Ci ktoś takie? Bo ja pierwsze skojarzenie jak mam z Tobą z forum to fantastyczne niebieskie okna... Witam się w biegu, dzięcię wykręciło mi numer i rozchorowało się. Komuś tę piłeczkę odbić? Niebieskie robią i to dowolne. Serio. Wszystko kwestia ceny... Niebiesko-białe mają być, czekam na wycenę. A w międzyczasie oddam do skupu trochę butelek i szmat, żeby było na tę niebieską część. Na razie dę poobcierać nosy, a do siebie samej zajrzę wieczorem, bo tam jakiś ruch się zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2013 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Cześć Dorka:) Musisz dużo piwa pić bo za puszki chyba najwięcej płacą A choroby nie zazdroszczę:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.01.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Cześć to jakich wymiarów brodzika poszukujesz? bo ja generalnie też wolę płytki, ale jeśli technicznie nas to przerośnie to płytki brodzik wchodzi w grę, i latam i paczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2013 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Potrzebuję brodzik 100 x 100.A druga kabina o której mówiłam u Ciebie to będzie w płytkach z odpływem:) A dlaczego technicznie ma Was przerosnąć?Nie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.01.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 No wiesz mój M się upiera że sam będzie to robił, ale jak mu ostatnio podałam na tacy rysunkową instrukcję jak wygląda montaż płytkowego brodziku z odpływem liniowym, to stwierdził że moze jednak brodzik Znalazłam 90x120x1,5 za 860 i myślałam że Ci podejdzie, nic pacze dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.01.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 hmmm tu patrzyłaś może http://superlazienka.pl/category/brodziki-brodziki-kwadratowe?of_4_102382=100cm+x+100cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2013 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 No wiesz mój M się upiera że sam będzie to robił, ale jak mu ostatnio podałam na tacy rysunkową instrukcję jak wygląda montaż płytkowego brodziku z odpływem liniowym, to stwierdził że moze jednak brodzik Znalazłam 90x120x1,5 za 860 i myślałam że Ci podejdzie, nic pacze dalej a masz tą tacę może gdzieś zapisaną?? Jak tak to bym poprosiła;) hmmm tu patrzyłaś może http://superlazienka.pl/category/brodziki-brodziki-kwadratowe?of_4_102382=100cm+x+100cm Zaraz zobaczę, dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 16.01.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 (edytowane) hej Dziewczynki, a ja dzisiaj rano pisałam pinacoladzie (nie wiem, czy przeczytała).. nasz synek ma 12 lat i bardzo lubi swoja łazienke - teraz tam jeszcze czołgi i samochody na półce stoja, bo wciąż lubi sie nimi bawic, szczególnie w kapieli.... jak ja byłam dzieckiem, uwielbiałam przesiadywać w wannie w gorącej wodzie, którą co pewien czas sobie wymieniałam na jeszcze cieplejsza przez co przyprawiałam rodziców o ból głowy i kieszeni - gorąca woda kosztuje....czytałam ksiązki w wannie, nawet sobie przekąski robiłam do tego... i synek przejął to hobby, tez podczytuje ale najczęściej się bawi... ja juz nie suszę mu głowy o wodę, bo mamy swoją studnie i swoją oczyszczalnie, więc niech chłopak korzysta a mi na starośc sie odmieniło - od lipca kąpałam sie (wylegiwałam) w wannie tylko 3 razy.... teraz zdecydowanie bardziej wolę prysznic to tak a propos dyskusji o czytaniu w kiblu lub łazience:p Luka, ja napisze sama dopytam sie o ten brodzik sanplastu dla Ciebie - ładny jest skubany! edit wysłałam maila o ceny wszystkich tych z poprzedniej strony, łącznie z kołem zobaczymy, jakie ceny całusy Edytowane 16 Stycznia 2013 przez amglad1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2013 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 U mnie wszyscy kochają wannę - włącznie ze mną Dlatego się zastanawiam również jaką kupić żeby była wygodna i żeby nie zajęła całej ściany w łazience... Pod skosem ma być szafka, żeby wanna nie dochodziła zupełnie do ściany, żeby się pod skosem nie chowała. Cała ściana ma +/- 420cm. I tak sobie dumam czy wanna 170 będzie OK:) Ale to temat na dalszy plan. http://img822.imageshack.us/img822/7306/15981344.jpg Uploaded with ImageShack.us A tu widać kabinę do której potrzebuję brodzik:) http://img571.imageshack.us/img571/6093/87416885.jpg Uploaded with ImageShack.us Muszę jeszcze wieczorem z Ministrem porozmawiać co on tak szczerze o tym wszystkim myśli. Jak nie będzie bardzo marudził to wezmę ten Sanplast 3cm. Ale na razie szukam jeszcze i oglądam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 16.01.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Luka, a wanne, umywalki i kibelz bidetem już masz kupione???a układ to już ostateczny???? znaczy czy rurki sa już gotowe - odpływy itd itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2013 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Nie mam nic kupione oprócz stelaży:) Odpływy i woda gotowe. A co? Masz jakis inny pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 16.01.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 nie, chyba nie, bo to trudna łazienka do urządzenia.... a wiesz jakiej firmy kibel i cała reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2013 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Widzisz bo początkowo nie miało być szafy od strony holu, tylko łazienka o wymiarach 4,2 x 3m. Stwierdziliśmy, że "po co nam taaaaka duża łazienka;)" I wykroiliśmy jej wielką szafę dostępną z holu. Ale w trakcie przymierzania do urzadzania okazało się że nie za bardzo jest gdzie wstawić kabinę. I dzięki pomocy dziewczyn z FM powstał pomysł że zabieramy jednak kawałek szafy na kabinę Dodatkowo tam gdzie skos nas wanną - w miejscu gdzie jest szafka to nie zwykły skos tylko kosz. A nachylenie dachu takie płaskie że daleko się ciągnie:/ Dobra nie ma co narzekać, łazienka fajna jest:) Myslałam o popularnej na forum ceramice Roca Gap. Tylko ostatnio słyszałam że dziwnie jest ta Roca wyprofilowana że ekhm nieczystości zamiast w dziurę to wpadają na ściankę i teraz nie wiem. Na pewno będzie coś nie zupełnie kwadratowe ale też nie zupełnie okrągłe. Cos w stylu Roca Gap i na pewno nie przekraczające tej ceny. Ale jeszcze nie przyglądałam się szczegółowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2013 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Aaa i na wizce to wygląda myląco bardzo - w rzeczywistości nie ma tylko miejsca dookoła:( Bardzo byłam zdziwiona jak miałam teściowi rozrysować umieszczenie stelaży i okazało się że wchodzą na styk: od lewej strony od końca kabiny będzie 32 cm pózniej miska WC (35cm) przerwa 34 cm póxniej bidet (35 cm) i do ściany 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.01.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 No właśnie Gap jest takie ni obłe ni kanciaste - dlatego mam aż dwa takie kibelki;) tu już mogę się wypowiedzieć, bo korzystam:D Nie mam zastrzeżeń, nie chlapie, nic się nie zatrzymuje, to jest takie łagodne wyprofilowanie, nie jakaś półka, ale też nie ostry spadek. Jakoś tak ciszej się w to robi siusiu:rolleyes: Łazienkę pamiętam, pamiętam:yes: Co tam u Karoli? Masz z nią kontakt? Wannę też mam 170x75 - ja niespecjalnie lubię kąpiele w wanie to ją mąż sobie wybrał, podobno trzeba patrzeć na wymiar wewnętrzny i na wyprofilowanie. Np. koło modo - mój typ o tych samych wymiarach była wąska i jakaś trumienna;) mam excellent aquaria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 16.01.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 ok, ja teraz spadam, jutro rano popatrzę szczegółowo - za kibelwiszący, bidet wiszący i dwie umywalki 55 wyszło mi ok 1330 zeta, bez brodzika, wanny, deski kiblowej... do tego jaka armatura???napisz mi, poszukam czegos, popytam o cenybuziaki, lece na hip hopy, trzym kciuki jutro plizzzz:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2013 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Nie mam zastrzeżeń A to bardzo dziękuję za opinię ten Gap jest jeszcze w zasięgu moich finansów (przynajmniej na razie dopóki nie zaczęłam zakupów;)) więc cieszy mnie to co piszesz:) Karola cały czas na wyjeździe ale wszystko u nich w porządku:) O wannach własnie już słyszałam - chyba Pumpa mi mówiła żeby właśnie na środek patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts