Lukarna 16.01.2013 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Amglad, umywalka będzie prawdopodobnie jedna:) Jak używająca suszarki i czasami prostownicy musze miec półkę obok umywalki gdzie mogłabym te ustrojstwa odkładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2013 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 To teraz pytanie techniczne: Jak się montuje brodzik? Teraz mam tam goły strop. Na to pójdzie papa, póxniej 6 cm styro, potem wylewka.Załóżmy że kupię ten płytki brodzik - 3 cm.I co, syfon ma być w betonie zalany? A jak co się stanie z nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.01.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Są odpływy do niskich brodzików i raczej nie ma się tam co zepsuć, do czyszczenia da sie wyjąć przez górny otwór, podobnie jak odpływ liniowy. Kto Ci będzie zakładał hydrauliczne rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2013 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Ostateczne podłączenie będzie robił hydraulik, teściu teraz tylko chce przygotować wszystko żeby po zrobieniu wylewek nic już nie kombinować i nie kuć. Po to te wczesne zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.01.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 My nie robiliśmy wylewki w miejscu kabiny (mam bez brodzika), zrobiło to sobie płytkarz wylewką samopoziomującą, w końcu to on jest odpowiedzialny za spadki i estetykę ułożenia płytek. To miejsce pokryliśmy styropianem, obciążyliśmy cegłami i wokół były robione wylewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2013 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Tam gdzie bez brodzika to tez nie robimy wylewki.Ale tam gdzie brodzik to chyba mozna co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.01.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Nie mam pojęcia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.01.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Mam wylewkę,czyli wniosek taki,że musi być brodzik. I dobrze -jeden ból z głowy Jedyne co przez lata budowy mi się nie odwidziało to wanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2013 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Mam wylewkę,czyli wniosek taki,że musi być brodzik. I dobrze -jeden ból z głowy Jedyne co przez lata budowy mi się nie odwidziało to wanna Jesteś pewna że chcesz polegać na mojej fachowej opinii:D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.01.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Pewna, nie...ale zawsze będzie na kogo zwalić, jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.01.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 (edytowane) tutaj o brodzikach i płytkich odpływach http://www.fachowyinstalator.pl/index.php/porady/lazienka/119-estetyczne-szczelne-i-trwale-prysznice-bez-brodzikow.htmlhttp://muratordom.pl/lazienka/zrob-sam/natrysk-we-wnece-gdy-nie-ma-miejsca-na-brodzik,54_7339.html?&photo=22382#gallery Edytowane 16 Stycznia 2013 przez cronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 16.01.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 chwilunia na kibelku....dobre mój młody pół Narni wczoraj przeczytał podczas posiedzenia o kurczę, to mój ma to samo. mówi, że nigdzie nie czyta mu się tak dobrze. jak już wlezie, to nie można go wypędzić. ojciec go straszy, że zajmie jego pokój, skoro on go nie potrzebuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2013 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Dzięki Cronin, dzięki Wydrukuję to jutro i dam mężowi do studiowania;) Kasia, w domu przewidzieliście jakiś rozwiązanie w razie nagłej potrzeby innych domowników?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.01.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 o kurczę, to mój ma to samo. mówi, że nigdzie nie czyta mu się tak dobrze. jak już wlezie, to nie można go wypędzić. ojciec go straszy, że zajmie jego pokój, skoro on go nie potrzebuje. On sobie bez pokoju może poradzi, a Wy bez kibelka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2013 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 On sobie bez pokoju może poradzi, a Wy bez kibelka ??? Będzie władzę miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.01.2013 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Byłam dziś jak błyskawica. Budzik zadzwonił o 6:00, wstałam o 6:30 a o 6:52 byłam już w biurze:wiggle: A jeszcze zdążyłam młodemu kakao zrobić bo się obudził Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 17.01.2013 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 cześć Luka, działasz jak błyskawica!!!! ja najpierw poczytałam, zaraz kawka i papieros i oczekuję cała w skowronkach ale z motylami w brzuchu (zoo się z tego całe zrobiło) i ze strachem jak diabli tego, co się dziś wydarzy..... co do prysznica - ja miałam normalnie wylaną podłogę, bo mam pod spodem ogrzewanie podłogowe, dopiero jak kafelkarz przyszedł, to sobie taką maszyna a potem ręcznie zrobił spadek, więc to chyba można tak jak się chce... wczoraj byłam dzielna - jak wróciłam z zajęć, to jeszcze zrobiłam ten kulebiak - podobno wyszedł pyszny, nic dziwnego, dobre i smaczne połączenie składników - to jaki ma wyjść????ja nawet nie spróbowałam, taka byłam dzielna....ale jak wyprułam z siebie flaki, żeby te cholerne ćwiczenia zrobić, jak trzeba, to pomyślałam sobie, że nie popsuję tego wysiłku tym kulebiakiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.01.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 hejka, co do brodzika typu płytkiego, takie jak nasze, jeśli nie chcesz go zlicować z płytkami to ustawiasz go na wylewce gotowej, trzeba tylko wykuć trochę na osadzenie syfonu...sanplast ma syfony w komplecie z brodzikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.01.2013 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Cześć Jak sobie pomyślę o powrocie na ćwiczenia to już zakwasy mam:D Ta moja instruktorka to chyba jakimś cyborgiem jest. Po pierwszych ćwiczeniach jak poszłam w zeszłym roku to jeszcze kładąc się spać słyszałam: "Dajesz!! Równo!! Dacie radę!! Wyprostuj się!! Kolano wyżej! Raz!Raz!" Brr ps. nie mogę pracować bo wiesz, te kciuki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.01.2013 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 hejka, co do brodzika typu płytkiego, takie jak nasze, jeśli nie chcesz go zlicować z płytkami to ustawiasz go na wylewce gotowej, trzeba tylko wykuć trochę na osadzenie syfonu... sanplast ma syfony w komplecie z brodzikiem Dzięki, miałam nadzieję że się wypowiesz:) Ja go nie chcę licować z płytkami i tak jest niziutki więc po co. Musze jeszcze tylko P przekonać. Wczoraj mieliśmy ostatecznie pogadać ale jak wyjechał do pracy o 8 rano to wrócił o 21:30 wziął kompa i pojechał dalej:( A o 23:30 to już mi się nie chciało wyłazić z łóżka... ps. zastanawiam się czy już nie zacząc zbierać na szklane drzwi:/ bo chyba niżej tysiąca nie dostanę:/ Macie jakąś wycenę na swoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts