Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

cześć Luka,

działasz jak błyskawica!!!!

ja najpierw poczytałam, zaraz kawka i papieros i oczekuję cała w skowronkach ale z motylami w brzuchu (zoo się z tego całe zrobiło) i ze strachem jak diabli tego, co się dziś wydarzy.....:o

co do prysznica - ja miałam normalnie wylaną podłogę, bo mam pod spodem ogrzewanie podłogowe, dopiero jak kafelkarz przyszedł, to sobie taką maszyna a potem ręcznie zrobił spadek, więc to chyba można tak jak się chce...

wczoraj byłam dzielna - jak wróciłam z zajęć, to jeszcze zrobiłam ten kulebiak - podobno wyszedł pyszny, nic dziwnego, dobre i smaczne połączenie składników - to jaki ma wyjść????ja nawet nie spróbowałam, taka byłam dzielna....ale jak wyprułam z siebie flaki, żeby te cholerne ćwiczenia zrobić, jak trzeba, to pomyślałam sobie, że nie popsuję tego wysiłku tym kulebiakiem....

Mi sie tu nawet jesc nie chce. Moze sie uda zrzucic kilka kilo.

Luka, a o moim prysznicu to Ardea Ci już napisała;) , tzn. brak wylewki i odpływ Aco:)

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki, miałam nadzieję że się wypowiesz:)

Ja go nie chcę licować z płytkami i tak jest niziutki więc po co. Musze jeszcze tylko P przekonać. Wczoraj mieliśmy ostatecznie pogadać ale jak wyjechał do pracy o 8 rano to wrócił o 21:30 wziął kompa i pojechał dalej:(

A o 23:30 to już mi się nie chciało wyłazić z łóżka...

ps. zastanawiam się czy już nie zacząc zbierać na szklane drzwi:/ bo chyba niżej tysiąca nie dostanę:/

Macie jakąś wycenę na swoje?

no mamy wyceny, po 2tys za sztukę, robione na zamówienie... :(

Mi sie tu nawet jesc nie chce. Moze sie uda zrzucic kilka kilo.

Luka, a o moim prysznicu to Ardea Ci już napisała;) , tzn. brak wylewki i odpływ Aco:)

Tak tak, a w drugiej masz kabinę Radaway Almatea czy jakos tak, prawda?

I też niski brodzik?

no mamy wyceny, po 2tys za sztukę, robione na zamówienie... :(

Kurde te po skosie to rozumiem że mogą byś droższe ale te w dolnej?? 2000? Jakiś kosmos:(

Jakie chcecie mieć? Jedno skrzydło? dwa? Jakieś specjalne szklo?

I jakie macie wymiary tych drzwi?

Tak tak, a w drugiej masz kabinę Radaway Almatea czy jakos tak, prawda?

I też niski brodzik?

Kurde te po skosie to rozumiem że mogą byś droższe ale te w dolnej?? 2000? Jakiś kosmos:(

Jakie chcecie mieć? Jedno skrzydło? dwa? Jakieś specjalne szklo?

I jakie macie wymiary tych drzwi?

jednoskrzydłowe ze stałym szklanym słupkiem, szkło hartowane 8mm z jakąś tam powłoką...

czy niski brodzik daje radę odebrać wodę z deszczownicy?

ale ciii bo mnie tu już nikt nie chce słuchać;)

Chyba się muszę u siebie przejsć i zobaczyć co mnie czeka:/

przejdź się, tak najlepiej...

ja mam jedną scianke +słupek+drzwi - 2500

nie mam brodzika i mam deszczownice i taką zwykłą słuchawke - woda poza kabinę sie nie wydostaje - dopiero, jak otwierasz drzwi to z drzwi troche poleci, ale to niewiele...ja mam podłogówke, więc schcnie szybciutko

http://img402.imageshack.us/img402/8537/kabina2.jpg

a dziekuję..:wiggle::wiggle::wiggle: mi tez się podoba (nieskromnie mówię.,..)

chociaż widziałam ładniejsze - nie pamiętam firmy, jakas na h chyba i długa niemieckobrzmiąca nazwa...ci to maja ładne kabiny, ale cena.....zwala na kolana...taka jak moja ok 10k, ale bez tych srebrnych duperelek no i co tu mówic - widać jakośc i klasę...

może kiedyś... jak pomyslę o tym, co nas jesczzce wydatkowo czeka, to mam dreszcze...

elewacja, podjazdy, brama i kawałek ogrodzenia (tylko od frontu dajemy, od zadu zostanie jak jest - siatka leśna hihi), w marzeniach wiatrak i kort.... :sleep:

no co Ty... Luka.... ja sprzątam bo trzeba, nie jestem pasjonatką tej czynności, sprzatam często, ale bez przesady...

na początku wrzuciłam do kabiny taką gumową zbieraczkę, żeby po każdym prysznicu zbierać...ma to sens , bo ścianki były idealnie czyste...ale potem nam się odechciało....potem ćwiczyłam cilit taki w pianie do szkła - tak sobie działał, może za krótko był na szybie

teraz raz w czas - raz na kilka dni od środka i z zewnątrz ściereczką mikrofibrową przelece i jest ok

dom ma być dla nas, nie my dla domu.

zamiast niewolniczo sprzątać wolę poczytać....no taka już jestem... albo ugotowac coś pysznego...

cześć prysznicowe towarzystwo.

amglad a jak myjesz kabinę, jak nie masz zwykłej słuchawki na wężu? jak ją spłukać?

co do mycia to cilit i inne cif są słabiutkie. bardzo dobre są te najtańsze, walące chemią np. w5 z lidla do łazienek, albo tytan kamień i rdza i jeszcze w kauflandzie znalazłam chyba cito się nazywało. kabina się błyszczy, jak ... wiadomo co.

ja po sobie to za każdym razem ściągaczką wytrę. ale chłopaków jakoś nie potrafię tego nauczyć.