agalind 17.01.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 cześć Luka, działasz jak błyskawica!!!! ja najpierw poczytałam, zaraz kawka i papieros i oczekuję cała w skowronkach ale z motylami w brzuchu (zoo się z tego całe zrobiło) i ze strachem jak diabli tego, co się dziś wydarzy..... co do prysznica - ja miałam normalnie wylaną podłogę, bo mam pod spodem ogrzewanie podłogowe, dopiero jak kafelkarz przyszedł, to sobie taką maszyna a potem ręcznie zrobił spadek, więc to chyba można tak jak się chce... wczoraj byłam dzielna - jak wróciłam z zajęć, to jeszcze zrobiłam ten kulebiak - podobno wyszedł pyszny, nic dziwnego, dobre i smaczne połączenie składników - to jaki ma wyjść????ja nawet nie spróbowałam, taka byłam dzielna....ale jak wyprułam z siebie flaki, żeby te cholerne ćwiczenia zrobić, jak trzeba, to pomyślałam sobie, że nie popsuję tego wysiłku tym kulebiakiem.... Mi sie tu nawet jesc nie chce. Moze sie uda zrzucic kilka kilo. Luka, a o moim prysznicu to Ardea Ci już napisała;) , tzn. brak wylewki i odpływ Aco:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.01.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Dzięki, miałam nadzieję że się wypowiesz:) Ja go nie chcę licować z płytkami i tak jest niziutki więc po co. Musze jeszcze tylko P przekonać. Wczoraj mieliśmy ostatecznie pogadać ale jak wyjechał do pracy o 8 rano to wrócił o 21:30 wziął kompa i pojechał dalej:( A o 23:30 to już mi się nie chciało wyłazić z łóżka... ps. zastanawiam się czy już nie zacząc zbierać na szklane drzwi:/ bo chyba niżej tysiąca nie dostanę:/ Macie jakąś wycenę na swoje? no mamy wyceny, po 2tys za sztukę, robione na zamówienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.01.2013 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Mi sie tu nawet jesc nie chce. Moze sie uda zrzucic kilka kilo. Luka, a o moim prysznicu to Ardea Ci już napisała;) , tzn. brak wylewki i odpływ Aco:) Tak tak, a w drugiej masz kabinę Radaway Almatea czy jakos tak, prawda? I też niski brodzik? no mamy wyceny, po 2tys za sztukę, robione na zamówienie... Kurde te po skosie to rozumiem że mogą byś droższe ale te w dolnej?? 2000? Jakiś kosmos:( Jakie chcecie mieć? Jedno skrzydło? dwa? Jakieś specjalne szklo? I jakie macie wymiary tych drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.01.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Tak tak, a w drugiej masz kabinę Radaway Almatea czy jakos tak, prawda? I też niski brodzik? Tak jest prze Pani:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.01.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Tak tak, a w drugiej masz kabinę Radaway Almatea czy jakos tak, prawda? I też niski brodzik? Kurde te po skosie to rozumiem że mogą byś droższe ale te w dolnej?? 2000? Jakiś kosmos:( Jakie chcecie mieć? Jedno skrzydło? dwa? Jakieś specjalne szklo? I jakie macie wymiary tych drzwi? jednoskrzydłowe ze stałym szklanym słupkiem, szkło hartowane 8mm z jakąś tam powłoką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.01.2013 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Jezu chociaż raz coś dobrze zapamiętałam:) ps. i z niskiego ci się nie nie wylewa na łązienkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.01.2013 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 jednoskrzydłowe ze stałym szklanym słupkiem, szkło hartowane 8mm z jakąś tam powłoką... kurde czyli niby bez żadnych bajerów:( U jednego szklarza byliście czy u kilku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.01.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Jezu chociaż raz coś dobrze zapamiętałam:) ps. i z niskiego ci się nie nie wylewa na łązienkę?? Polać tej Pani:) co znaczy , że "sie mnie wylewa"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.01.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 kurde czyli niby bez żadnych bajerów:( U jednego szklarza byliście czy u kilku? u dwóch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.01.2013 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Polać tej Pani:) co znaczy , że "sie mnie wylewa"? czy niski brodzik daje radę odebrać wodę z deszczownicy? ale ciii bo mnie tu już nikt nie chce słuchać u dwóch... Chyba się muszę u siebie przejsć i zobaczyć co mnie czeka:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 17.01.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 czy niski brodzik daje radę odebrać wodę z deszczownicy? ale ciii bo mnie tu już nikt nie chce słuchać Chyba się muszę u siebie przejsć i zobaczyć co mnie czeka:/ przejdź się, tak najlepiej... ja mam jedną scianke +słupek+drzwi - 2500 nie mam brodzika i mam deszczownice i taką zwykłą słuchawke - woda poza kabinę sie nie wydostaje - dopiero, jak otwierasz drzwi to z drzwi troche poleci, ale to niewiele...ja mam podłogówke, więc schcnie szybciutko http://img402.imageshack.us/img402/8537/kabina2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.01.2013 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Ale świetnie to wygląda!!Dzięki za fotę, pokażę wieczorem P;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 17.01.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 a dziekuję..:wiggle: mi tez się podoba (nieskromnie mówię.,..) chociaż widziałam ładniejsze - nie pamiętam firmy, jakas na h chyba i długa niemieckobrzmiąca nazwa...ci to maja ładne kabiny, ale cena.....zwala na kolana...taka jak moja ok 10k, ale bez tych srebrnych duperelek no i co tu mówic - widać jakośc i klasę... może kiedyś... jak pomyslę o tym, co nas jesczzce wydatkowo czeka, to mam dreszcze... elewacja, podjazdy, brama i kawałek ogrodzenia (tylko od frontu dajemy, od zadu zostanie jak jest - siatka leśna hihi), w marzeniach wiatrak i kort.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.01.2013 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 A jak z tym szkłem, dajesz radę? Czyścisz po każdym prysznicu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 17.01.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 no co Ty... Luka.... ja sprzątam bo trzeba, nie jestem pasjonatką tej czynności, sprzatam często, ale bez przesady...na początku wrzuciłam do kabiny taką gumową zbieraczkę, żeby po każdym prysznicu zbierać...ma to sens , bo ścianki były idealnie czyste...ale potem nam się odechciało....potem ćwiczyłam cilit taki w pianie do szkła - tak sobie działał, może za krótko był na szybieteraz raz w czas - raz na kilka dni od środka i z zewnątrz ściereczką mikrofibrową przelece i jest okdom ma być dla nas, nie my dla domu.zamiast niewolniczo sprzątać wolę poczytać....no taka już jestem... albo ugotowac coś pysznego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.01.2013 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Przestań gadać o żarciu bo zgłodniejesz:D Cieszy mnie to co piszesz bo się tych szklanych drzwi trochę boję - ja do miana Perfekcyjnej Pani Domu nigdy nie miałam aspiracji ani chęci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 17.01.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Luka fajną kabinę znalazłam http://www.niebieskalazienka.pl/towar/szczegoly/33319/kabina-kwadratowa-narozna-100x100-cm-torrenta-kdd-100x100-radaway-32272-01-01-profil-chrom-szklo-transparent ale ty chyba samych drzwi szukasz? dorka mój sąsiad ma niebieskie okna tzn. ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.01.2013 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Bardzo fajna:) Ale ja tylko drzwi potrzebuję, jedne szerokie 100 cm, drugie 70 cm... Ale w tej kabinie jest jeden z brodzików które rozważałam - fajnie wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 17.01.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Czyli otwór masz na 170 tak? brodzika też ciągle szukam, bo ma być 100x100 i tych jakoś mniej, a niektóre ceny kosmiczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 17.01.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 cześć prysznicowe towarzystwo.amglad a jak myjesz kabinę, jak nie masz zwykłej słuchawki na wężu? jak ją spłukać? co do mycia to cilit i inne cif są słabiutkie. bardzo dobre są te najtańsze, walące chemią np. w5 z lidla do łazienek, albo tytan kamień i rdza i jeszcze w kauflandzie znalazłam chyba cito się nazywało. kabina się błyszczy, jak ... wiadomo co. ja po sobie to za każdym razem ściągaczką wytrę. ale chłopaków jakoś nie potrafię tego nauczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts