Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co do powierzchni zbierania to fakt, najmniejszy liniowy wzięty na chybił trafił ma rozmiary 60cmx8.5cm, a jeden z większych kwadratowych ma 15cmx15cm. Ten pierwszy ma większą powierzchnię całkowitą, nie da się ukryc...

no właśnie nie odbyłam stosownych studiów w temacie...

Myślę i myślę (nawet mi się to spodobało :) ), bo jedne i drugie mi się podabają wizualnie.

Chcę mieć brodzik typu walk-in bez brodzika :) czyli płytki na podłodze.

No i jak nie ścianka to zasłonka, ale to mniej ważne, bo można skorygować później.

Witam się :) Wreszcie ktoś chce mieć takie rozwiązanie, jakie ja mam, bo już myślałam, że nikomu się to nie podoba;) Spadek nie jest problemem w żadnym typie odpływów, liczy sie przepustowość. Ja mam liniowy, sąsiad taki kwadratowy w środku kabiny - u niego bardzie czuć spadek - jest wyczuwalna pochyłość pod stopami, u mnie tego w ogóle nie czuć, a mam spadek 2%.

Patent z zasłonką mi nie pasuje, bo ona przykleja sie do ciała

Luka, dobrze, ze P. jest ostrożny, każdy detal będziecie mieć przegadany i w związku z tym mniej rozczarowań.:)

Myślę i myślę (nawet mi się to spodobało :) ),

Padłam:D

Witam się :) Wreszcie ktoś chce mieć takie rozwiązanie, jakie ja mam, bo już myślałam, że nikomu się to nie podoba;) Spadek nie jest problemem w żadnym typie odpływów, liczy sie przepustowość. Ja mam liniowy, sąsiad taki kwadratowy w środku kabiny - u niego bardzie czuć spadek - jest wyczuwalna pochyłość pod stopami, u mnie tego w ogóle nie czuć, a mam spadek 2%.

Patent z zasłonką mi nie pasuje, bo ona przykleja sie do ciała

Luka, dobrze, ze P. jest ostrożny, każdy detal będziecie mieć przegadany i w związku z tym mniej rozczarowań.:)

Cześć Ardea:)

Twoje rozwiązanie na pewno fajne jest ale ja tam dopóki nie zobaczę ;) to nie uwierzę:D

:p

Kolejny plus dla mojego pomysłu :)

Mnie ta druga zainspirowała... Dolną łazienkę będą częściej goście odwiedzać. Dla powiększenia efektu schowam gdzieś klucz od drzwi łazienkowych ...

mnie też, nawet znalazłam naklejki na glazurę do całokształtu

http://t1.ftcdn.net/jpg/00/33/31/36/400_F_33313694_S1j9PKlNPIp2flXZIQZMII7eMLI5OqSh.jpg http://pl.stockfresh.com/image/zoom/c03314/stockfresh_475773

http://pl.stockfresh.com/image/zoom/412c62/stockfresh_372042wiem -upiorne....ale takie wkręcające :oops:

Luka, jakby co to daj cynk wywalę tą rzeźnie

Hmm, coś kojarzę te śliczne płyteczki z wątku o kuriozach....

Ale one bez sensu są, wyślę dziecko do sprzątania, moje matki czyli mnie się boją i będą tak długo czyścić az do białego dotrą...

ino może gdzieś jeszcze mówią.

Do dzieci mówię "Chodźżesz tutaj! Tyle razy mówiłam, że mówi się trzy a nie czy! Tyle piniędzy wydanych na naukę, a ty dalej swoje". /A moi i tak coraz częściej drei mówią.../

O, hej, cóż widzą moje piękne oczy? Krwawe płyteczki! I inne gadżety. A krwawą zasłonkę i dywanik to ja u siebie planuję, już się cieszyłam w wątku o kuriozach na to, dzieci też zresztą się cieszą (to ich łazienka). Zobaczymy, czy dotrwam w tej wizji do czasu realizacji, ale fajnie, że jest więcej psychopatek, nie czuję się samotna :)