Esiak 18.01.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Luka, ponieważ Ty bardziej w temacie, jaką przewagę mają liniowe odpływy nad kwadratowymi, prócz estetycznych? różnią się powierzchnią odbioru wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.01.2013 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 różnią się powierzchnią odbioru wody... O dzięki Esiak:) ps. może do liniowego trochę łatwiej spadek ukształtować z płytek? Chyba że się mylę i to nie ma znaczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 18.01.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Co do powierzchni zbierania to fakt, najmniejszy liniowy wzięty na chybił trafił ma rozmiary 60cmx8.5cm, a jeden z większych kwadratowych ma 15cmx15cm. Ten pierwszy ma większą powierzchnię całkowitą, nie da się ukryc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.01.2013 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 No tak, ale i tak najważniejsze chyba jaką maj ą przepustowość, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 18.01.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 no właśnie nie odbyłam stosownych studiów w temacie... Myślę i myślę (nawet mi się to spodobało ), bo jedne i drugie mi się podabają wizualnie. Chcę mieć brodzik typu walk-in bez brodzika czyli płytki na podłodze. No i jak nie ścianka to zasłonka, ale to mniej ważne, bo można skorygować później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.01.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Witam się Wreszcie ktoś chce mieć takie rozwiązanie, jakie ja mam, bo już myślałam, że nikomu się to nie podoba;) Spadek nie jest problemem w żadnym typie odpływów, liczy sie przepustowość. Ja mam liniowy, sąsiad taki kwadratowy w środku kabiny - u niego bardzie czuć spadek - jest wyczuwalna pochyłość pod stopami, u mnie tego w ogóle nie czuć, a mam spadek 2%. Patent z zasłonką mi nie pasuje, bo ona przykleja sie do ciała Luka, dobrze, ze P. jest ostrożny, każdy detal będziecie mieć przegadany i w związku z tym mniej rozczarowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.01.2013 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Myślę i myślę (nawet mi się to spodobało ), Padłam:D Witam się Wreszcie ktoś chce mieć takie rozwiązanie, jakie ja mam, bo już myślałam, że nikomu się to nie podoba;) Spadek nie jest problemem w żadnym typie odpływów, liczy sie przepustowość. Ja mam liniowy, sąsiad taki kwadratowy w środku kabiny - u niego bardzie czuć spadek - jest wyczuwalna pochyłość pod stopami, u mnie tego w ogóle nie czuć, a mam spadek 2%. Patent z zasłonką mi nie pasuje, bo ona przykleja sie do ciała Luka, dobrze, ze P. jest ostrożny, każdy detal będziecie mieć przegadany i w związku z tym mniej rozczarowań. Cześć Ardea:) Twoje rozwiązanie na pewno fajne jest ale ja tam dopóki nie zobaczę to nie uwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.01.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Luka, bo ja mam dość fot zakurzonych, niedokończonych wnętrz:sick: chciałabym, mieć lampy, lustra, a przede wszystkim czysto i wtedy cyknąć. Ale kabinę mogę jutro sfocić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.01.2013 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Suuuper:) E tam zakurzone, najważniejsze że są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.01.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Kolejny plus dla mojego pomysłu Mnie ta druga zainspirowała... Dolną łazienkę będą częściej goście odwiedzać. Dla powiększenia efektu schowam gdzieś klucz od drzwi łazienkowych ... mnie też, nawet znalazłam naklejki na glazurę do całokształtu http://t1.ftcdn.net/jpg/00/33/31/36/400_F_33313694_S1j9PKlNPIp2flXZIQZMII7eMLI5OqSh.jpg http://pl.stockfresh.com/image/zoom/c03314/stockfresh_475773 http://pl.stockfresh.com/image/zoom/412c62/stockfresh_372042wiem -upiorne....ale takie wkręcające Luka, jakby co to daj cynk wywalę tą rzeźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.01.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Widzę fanki Psychozy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.01.2013 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 E tam upiorne:D Ja od jakiegoś czasu cały czas takie klimaty mam w głowie bo w końcu mam co czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 18.01.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Hmm, coś kojarzę te śliczne płyteczki z wątku o kuriozach....Ale one bez sensu są, wyślę dziecko do sprzątania, moje matki czyli mnie się boją i będą tak długo czyścić az do białego dotrą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.01.2013 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 moje matki czyli mnie się boją i będą tak długo czyścić az do białego dotrą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.01.2013 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Najważniejsze, że za 3 godz mam urlop:D:D:D Cieszy się ktoś ze mną?A jak mi się dzisiaj świetnie pracuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.01.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 a długi ten urlop, czy czy dni inio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 18.01.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Malka, Ty z Krakowa jesteś czy co? Luka, ja się cieszę, urlop to piękna rzecz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.01.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 A w Krakowie mówią czy zamiast trzy?? czy ino zamiast....tylko? bo nie mówię się ino ino tylko, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 18.01.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 ino może gdzieś jeszcze mówią.Do dzieci mówię "Chodźżesz tutaj! Tyle razy mówiłam, że mówi się trzy a nie czy! Tyle piniędzy wydanych na naukę, a ty dalej swoje". /A moi i tak coraz częściej drei mówią.../ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 18.01.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 O, hej, cóż widzą moje piękne oczy? Krwawe płyteczki! I inne gadżety. A krwawą zasłonkę i dywanik to ja u siebie planuję, już się cieszyłam w wątku o kuriozach na to, dzieci też zresztą się cieszą (to ich łazienka). Zobaczymy, czy dotrwam w tej wizji do czasu realizacji, ale fajnie, że jest więcej psychopatek, nie czuję się samotna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts