Lukarna 19.01.2013 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Zajarzyyyyyłam:D Bo już chciałam jako dobra koleżanka zaproponować że włączę kompa po żebyś się nie czuła samotna jak z pracy wrócisz;)A Ty tu zupełnie o czym innym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.01.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Zajarzyyyyyłam:D Bo już chciałam jako dobra koleżanka zaproponować że włączę kompa po żebyś się nie czuła samotna jak z pracy wrócisz;) A Ty tu zupełnie o czym innym:) Wlaczysz kompa po zeby mi opowiedziec? Chyba podziekuje jednak, choc rozumiem i dziekuje za dobre checi:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.01.2013 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Jak będzie co opowiadać:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.01.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Jak będzie co opowiadać:lol2: :lol2: W to nie wnikam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.01.2013 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Jezu żeby mój Minister przeczytał co ja tu wypisuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.01.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Jezu żeby mój Minister przeczytał co ja tu wypisuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.01.2013 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 W ogóle to dzisiaj chyba nie zasnę. Będę czekać na Wikę. Jezu jak ja się denerwuję jak ona gdzieś wychodzi. A jeszcze dzisiaj to nie na miejscu tylko na wiosce jakiejś:/ ps. jakby P w domu częściej bywał i mnie czymś zajął to bym z nudów głupot na FM nie pisała, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.01.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 W ogóle to dzisiaj chyba nie zasnę. Będę czekać na Wikę. Jezu jak ja się denerwuję jak ona gdzieś wychodzi. A jeszcze dzisiaj to nie na miejscu tylko na wiosce jakiejś:/ ps. jakby P w domu częściej bywał i mnie czymś zajął to bym z nudów głupot na FM nie pisała, nie?? Mam nadzieje, ze nie bedziesz miala podobnie, ale nawet jak mialam 24 lata to moja mama potrafila na mnie czekac az wroce z imprezy. Czasami lepiej byloby gdyby nie czekala;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.01.2013 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Czasami lepiej byloby gdyby nie czekala;) tego się właśnie obawiam:/ Eee tam nie ma co się martwić dopiero ich tata koleżanki zawozi. Miałam ja być kierowcą powrotnym ale ze względu na to że Marcin chory nie chcę go zostawiać (a nie byłoby mnie około godziny). P zupełnie sobie z chorymi dziećmi nie radzi wrrr W końcu każdy chce się dobrze bawić nie?? Więc naturalna kolej rzeczy... Dobrze że małych na razie zadowala "Barbie i piosenkarka" na minimini;) Tzn Marcin z każdym miesiącem coraz bardziej protestuje przeciwko Barbie:D ale jak się wciągnie to ogląda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.01.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Bedziesz musiala kupic drugi telewizor, bo kiedys sie zbuntuje na maksa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.01.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Wtedy niech wyrobią w sobie umiejętność negocjacji;)W nowym domu stary telewizor pójdzie do gabinetu (i zajmie 1/5 powierzchni kineskopem:D) i niech sobie bajki tam oglądają ile chcą. Jak to fajnie brzmi: nowy dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.01.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Jak to fajnie brzmi: nowy dom... Jeszcze trochę i bedzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.01.2013 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Właśnie dziś sobie uświadomiłam że czas najwyższy aby zacząć się konkretnie rozglądać za elementami wykończenia:o Nie tak jak do tej pory, na zasadzie: ooo to fajne jest... ale po prostu zacząć coś wybierać Ale fajnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.01.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Fajny etap:) Dam Ci dobrą radę: jak cos zobaczysz z dodatkow, co Ci sie spodoba to bierz od razu, bo potem nie dostaniesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.01.2013 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 To kolejna rzecz która wywołała usmiech:) Już mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 19.01.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 pozdrowienia dla ucha. Dom nie do sprzątania- o jak ja to doskonale rozumiem - to także moja główna zasada :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.01.2013 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Ucho pękło i spokój nastał. Nie da się tylko wyczyścić ale co mu tam będę grzebać - trochę zapomni to go zaskoczę Jedna dawka antybiotyku wzięta - zostało tylko 13;) Z dzisiaj: - Marcin, rozbieraj się, idziesz się kapać - jeśtem cisty - dalej, wyskakuj z ciuchów ja już nalewam wodę! Gość nachyla mały nosek do brzucha i głośno wącha. - jeśtem cisty, nie śmieldzę Wiem wiem to matrix ale wkręcona pytam: - a ja? ja tez nie muszę się kapać? "Wącha" mnie z daleka i pewnym głosem: - Nie musiś. Jesteś cista. I pachnieś kfiatkami... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.01.2013 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Kurde znowu mi sie popsuły entery i wszytsko mi idzie jednym ciągiem:( A nie pamiętam co mi za poprzednim razem esiak radził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.01.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Jasne, pisz tak dalej jak ja tu a moj maz 7500km dalej już miałam powiedzieć, "a po co Ci maż do tego" jak załapałam o czym mówicie Kurde znowu mi sie popsuły entery i wszytsko mi idzie jednym ciągiem:( A nie pamiętam co mi za poprzednim razem esiak radził nie jedz nad klawiaturą,mnie chałwa blokuje spacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 19.01.2013 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 piegusków jeść tez nie polecam, właśnie mnie się pokruszyły z lekka Luka mnie dziś moje dzieciaki tez lekko denerwowały to im rozłożyłam w pokoju namiot, taki co na plażę mam i kilka godzin z głowy. gorzej jak chciały spać w tym namiocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts