Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zajarzyyyyyłam:D

Bo już chciałam jako dobra koleżanka zaproponować że włączę kompa po żebyś się nie czuła samotna jak z pracy wrócisz;)

A Ty tu zupełnie o czym innym:)

Wlaczysz kompa po zeby mi opowiedziec? :lol2::rotfl: Chyba podziekuje jednak, choc rozumiem i dziekuje za dobre checi:cool:

W ogóle to dzisiaj chyba nie zasnę. Będę czekać na Wikę.

Jezu jak ja się denerwuję jak ona gdzieś wychodzi. A jeszcze dzisiaj to nie na miejscu tylko na wiosce jakiejś:/

ps. jakby P w domu częściej bywał i mnie czymś zajął to bym z nudów głupot na FM nie pisała, nie??:D

W ogóle to dzisiaj chyba nie zasnę. Będę czekać na Wikę.

Jezu jak ja się denerwuję jak ona gdzieś wychodzi. A jeszcze dzisiaj to nie na miejscu tylko na wiosce jakiejś:/

ps. jakby P w domu częściej bywał i mnie czymś zajął to bym z nudów głupot na FM nie pisała, nie??:D

Mam nadzieje, ze nie bedziesz miala podobnie, ale nawet jak mialam 24 lata to moja mama potrafila na mnie czekac az wroce z imprezy. Czasami lepiej byloby gdyby nie czekala;)

Czasami lepiej byloby gdyby nie czekala;)

tego się właśnie obawiam:/

Eee tam nie ma co się martwić dopiero ich tata koleżanki zawozi. Miałam ja być kierowcą powrotnym ale ze względu na to że Marcin chory nie chcę go zostawiać (a nie byłoby mnie około godziny). P zupełnie sobie z chorymi dziećmi nie radzi wrrr

W końcu każdy chce się dobrze bawić nie?? Więc naturalna kolej rzeczy...

Dobrze że małych na razie zadowala "Barbie i piosenkarka" na minimini;)

Tzn Marcin z każdym miesiącem coraz bardziej protestuje przeciwko Barbie:D ale jak się wciągnie to ogląda;)

Ucho pękło i spokój nastał. Nie da się tylko wyczyścić ale co mu tam będę grzebać - trochę zapomni to go zaskoczę:) Jedna dawka antybiotyku wzięta - zostało tylko 13;) Z dzisiaj: - Marcin, rozbieraj się, idziesz się kapać - jeśtem cisty - dalej, wyskakuj z ciuchów ja już nalewam wodę! Gość nachyla mały nosek do brzucha i głośno wącha. - jeśtem cisty, nie śmieldzę Wiem wiem to matrix ale wkręcona pytam: - a ja? ja tez nie muszę się kapać? "Wącha" mnie z daleka i pewnym głosem: - Nie musiś. Jesteś cista. I pachnieś kfiatkami... :D:D

Jasne, pisz tak dalej jak ja tu a moj maz 7500km dalej :bash:

już miałam powiedzieć, "a po co Ci maż do tego"

jak załapałam o czym mówicie :lol2: :oops:

Kurde znowu mi sie popsuły entery i wszytsko mi idzie jednym ciągiem:( A nie pamiętam co mi za poprzednim razem esiak radził:(

nie jedz nad klawiaturą,mnie chałwa blokuje spacje :oops:

piegusków jeść tez nie polecam, właśnie mnie się pokruszyły z lekka :)

Luka mnie dziś moje dzieciaki tez lekko denerwowały to im rozłożyłam w pokoju namiot, taki co na plażę mam i kilka godzin z głowy. gorzej jak chciały spać w tym namiocie.