agalind 20.01.2013 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 już miałam powiedzieć, "a po co Ci maż do tego" jak załapałam o czym mówicie Malka, a Ty chyba miałaś miec dzisiaj zajęty cały wieczór i noc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.01.2013 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Luka, miałaś się odezwać po i drinka ze mna wypic i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.01.2013 01:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Malka, a Ty chyba miałaś miec dzisiaj zajęty cały wieczór i noc? no co Ty Ikeę zamykają o 22:) a na ostatni seans już nie zdążyliśmy Ja się z Tobą napiję -za owocny Twój pobyt (za wielką wodą ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.01.2013 01:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 no co Ty Ikeę zamykają o 22:) a na ostatni seans już nie zdążyliśmy Ja się z Tobą napiję -za owocny Twój pobyt (za wielką wodą ? ) Tak właśnie wyobrażałam sobie, że spędzisz wieczór:lol2: No to zdrowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.01.2013 02:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Zdrowie Twoje bo mojego szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.01.2013 02:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Zdrowie Twoje bo mojego szkoda No cholera, tos mnie zalatwila;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.01.2013 04:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Cytatów też nie mogę zrobić więc czytajcie uważnie;) Malka dzisiaj nie jadłam a piłam nad klawiaturą i przysięgam nie uroniłam ani kropli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.01.2013 04:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Nita moi na bank by się dzisiaj pokłócili czyj to namiot i kto ma siedzieć z której strony, wrr;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.01.2013 04:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Aga no przyszłam a Ty już spisz???????????:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.01.2013 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Naprawiło mi się samo:) Mogę już pogrubiać kolorować powiększać i pomniejszać Polatałam trochę po różnych stronach I mam mętlik. Tynki już mam. Jak się ociepli będą wylewki. Co później?? W jakiej kolejności?? Kaloryfery? Kominek? Czy jak? Jak to mieliście u siebie? ps. teraz idę spać, ciekawe o której Junior mnie obudzi:) edit: obudził sie jak kliknełam "wyślij wiadomość" :/ może za głośno?? edit2: wlazłam do łózka i zdrzemnęliśmy się jeszcze małą godzinkę wtuleni w siebie;) teraz wstała Średnia więc Witaj Niedzielo:) Edytowane 20 Stycznia 2013 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.01.2013 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 No dobra, piąty post sama ze sobą to już przesada nie?? Ale spać nie mogłam przez te różne rzeczy które chodzą mi po głowie i pytanie mam: Co można zrobić żeby płytki które kończą się w połowie wysokości ściany wyglądały dobrze??- skuwać tynk do połowy ściany na grubość płytki? tylko czy to nie syzyfowa praca?- powyżej płytek jakoś pogrubić ścianę żeby się zlicowało? (jak tak to czym pogrubić? w biurze pan nam zrobił tak że nadłożył tynku na całej ścianie ale czy to nie będzie pękać?)- zostawić "uskok" i jakoś (jak??) go wykończyć? Będę tak miała w kilku miejscach i strasznego zonka mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 20.01.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 moja koleżanka ma taką listwę i naprawdę nieźle to wygląda, u niej był problem bo sufit nie był m równo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 20.01.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 ja tak mam, bo cegiełki tylko do jakiejśtam wysokości kładę, a potem normalnie tę część w kolorze gliny farbą maluję.Ale to cegiełki, one są specyficzne. Ale właśnie listewka czy coś, co się nazywa papieros czy jakieś tam cygaro czy jak mu tam może być.Jakie Ty masz płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.01.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Aga no przyszłam a Ty już spisz???????????:D O widzisz, czekałam czekałam aż padłam;) No dobra, piąty post sama ze sobą to już przesada nie?? Ale spać nie mogłam przez te różne rzeczy które chodzą mi po głowie i pytanie mam: Co można zrobić żeby płytki które kończą się w połowie wysokości ściany wyglądały dobrze?? - skuwać tynk do połowy ściany na grubość płytki? tylko czy to nie syzyfowa praca? - powyżej płytek jakoś pogrubić ścianę żeby się zlicowało? (jak tak to czym pogrubić? w biurze pan nam zrobił tak że nadłożył tynku na całej ścianie ale czy to nie będzie pękać?) - zostawić "uskok" i jakoś (jak??) go wykończyć? Będę tak miała w kilku miejscach i strasznego zonka mam... Luka, my kladlismy normalnie plytki na sciane a potem zeby tego uskoku nie bylo i zadnych listew nie klasc to przykleilismy na sciane płyte k-g. I masz pieknie zlicowane plytki ze sciana:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.01.2013 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Cholera jakbym kompa włączyła jak Wika wróciła (o 4) to może jeszcze bym Cię złapała;) A ta płyta bez problemu się trzymała? Jakoś specjalnie trzeba ją było przymocowywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.01.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Cholera jakbym kompa włączyła jak Wika wróciła (o 4) to może jeszcze bym Cię złapała;) A ta płyta bez problemu się trzymała? Jakoś specjalnie trzeba ją było przymocowywać? Klejem do płytek chyba, a jak gres sie trzyma, to k-g chyba tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.01.2013 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Łe no tak bo ja sobie wyobraziłam że na tej płycie mają jeszcze płytki być Za bardzo się zakręciłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.01.2013 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 ja tak mam, bo cegiełki tylko do jakiejśtam wysokości kładę, a potem normalnie tę część w kolorze gliny farbą maluję. Ale to cegiełki, one są specyficzne. Ale właśnie listewka czy coś, co się nazywa papieros czy jakieś tam cygaro czy jak mu tam może być. Jakie Ty masz płytki? Pijąc kawę przypomniałam sobie że Ci nie odpisałam:) Płytki nie wiem jakie:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.01.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 jak się Ciebie czyta .... to trochę pogmatwana jesteś .... ... ale za to oryginalna .... I tego bym się trzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.01.2013 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Gwoździku te ostatnie posty to niestety mała tylko próbka moich wątpliwych pogmatwanych możliwości. Czasem jest jeszcze gorzej:/ (prawda Malka?) Ale oryginalna mówisz? Pozwól że przyjmę to za komplement, dobra? A więc: 1. Komplement 2. Dzieci za 10 min idą spać 3. W lodówce chłodzi się moje ulubione wino. Myslę że wieczór udany będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts