Lukarna 21.01.2013 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 No ja tego na końcu tez nie lubię ale u nas spoko żadnej hinduskiej muzyki i zero plumkania:D Za to oklaski na koniec zawsze:D Jak sekta, ale uwierz klaszczę z wdzięczności że to już koniec... Mnie najgorzej prowadzące wkurza - super sympatyczna dziewczyna. Ale jak może te wszytskie RZECZY robić bez grama zadyszki czy potu, ni jak?? I z usmiechem na ustach? A to jej "dajesz!!" to mi się po nocach śni:sick: ps. chyba się z planem nie wyrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 21.01.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 tylko weekend mnie nie było, a tyle się rozpisały - rozpasały. godzinę czytałam. Luka rzeczywiście jak kruszynka przy tym swoim pałacu. może wcale nie potrzebujesz tych fikołków? a swoją drogą, to jak ich tak nie lubicie, to może trzeba czegoś innego poszukać. jakieś fitnesy, czy siłownia, albo jakies potańcówy przy rurce? ja mam strasznego lenia, żeby z domu wyleźć. ale jak chodziłam kiedyś na aerobik, czy siłownię, chodziłam z kijkami, to sprawiało mi to frajdę. ale za skarby świata nikt mnie nie namówi do biegania. a zakamarków rzeczywiście sporo. i kto Ci to będzie sprzątał?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.01.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 i dla Ciebie cos mam Aga, Ty tak daleko i zmarznieta...masz, ogrzej się troszkę http://img201.imageshack.us/img201/8739/21012013779.jpg Dzieki:) Na krajankę można liczyć za karę - za obżarstwo..... i wielką dooooooooooooooooooooooooooooope:bye: Spokojnie, po tym co ja tu oglądam każdy w Polsce chudy jak patyk;) tylko weekend mnie nie było, a tyle się rozpisały - rozpasały. godzinę czytałam. Wystarczy czasami jeden dzien a do nadrobienia jak za 3 tygodnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.01.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 BTW> ostatnio sama do siebie wysyłam maile (wiem, wiem, weterynarz się kłania, bo na lekarza za późno), ale to jedyny sposób, żeby szybko coś znaleźć. miałam nie mówić, o trochę obciach, ale ośmieliłaś mnie. Ja wysłałam do siebie paczkę -dziś doszła :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 21.01.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Obstawiam jedną wielgachną umywalkę, do tego blat 60 cm głęboki jak kuchenny, umywalka odsunięta od lustra i lustro od dołu do góry. Tom wyskoczyła jak Filip z konopi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 21.01.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 miałam nie mówić, o trochę obciach, ale ośmieliłaś mnie. Ja wysłałam do siebie paczkę -dziś doszła :bash: Malka, przebiłaś mnie i to na wylot, ale mam radochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.01.2013 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 miałam nie mówić, o trochę obciach, ale ośmieliłaś mnie. Ja wysłałam do siebie paczkę -dziś doszła :bash: Pozwól, że tak nieśmiało zapytam: pochrzaniło Ci się czy tak miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 21.01.2013 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Pewnie Malka coś kupiła, nieść się jej do domu nie chciało, po drodze była poczta i bach. W sumie byłby to niegłupi pomysł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.01.2013 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Pewnie Malka coś kupiła, nieść się jej do domu nie chciało, po drodze była poczta i bach. W sumie byłby to niegłupi pomysł... Aaa, że niby zakupy za ciężkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.01.2013 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 No i gdzie są wszyscy? Wstawać ludziska:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2013 05:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Jestem jestem:)W końcu urlop mam to moge wstawać nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2013 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 tylko weekend mnie nie było, a tyle się rozpisały - rozpasały. godzinę czytałam. trzeba było tkwić na posterunku:) Luka rzeczywiście jak kruszynka przy tym swoim pałacu. może wcale nie potrzebujesz tych fikołków? a swoją drogą, to jak ich tak nie lubicie, to może trzeba czegoś innego poszukać. jakieś fitnesy, czy siłownia, albo jakies potańcówy przy rurce? ja mam strasznego lenia, żeby z domu wyleźć. ale jak chodziłam kiedyś na aerobik, czy siłownię, chodziłam z kijkami, to sprawiało mi to frajdę. ale za skarby świata nikt mnie nie namówi do biegania. eee nieee jak tak trochę to lubię, ale ponarzekać se nie można już nawet?? może inaczej: lubię być już po jak jestem taka wypompowana, zmęczona na maksa i roznosi mnie wtedy:) a zakamarków rzeczywiście sporo. i kto Ci to będzie sprzątał?:lol2: miałam nie mówić, o trochę obciach, ale ośmieliłaś mnie. Ja wysłałam do siebie paczkę -dziś doszła :bash: Obiecuję że nie będę z Ciebie dworować jak koleżanki:offtopic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2013 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Obstawiam jedną wielgachną umywalkę, do tego blat 60 cm głęboki jak kuchenny, umywalka odsunięta od lustra i lustro od dołu do góry. Tom wyskoczyła jak Filip z konopi Multicytat Cię pominął E tam zaraz Filip. Co prawda musiałam 2 razy przeczytać zanim zajarzyłam ale juz wiem co autor miał na myśli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2013 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Ha, jak to dobrze zerknąc od rana na skrzynkę pocztową Mam trzecią wycenę kuchni:wiggle: Czekałam na nią co prawda od nie pamietam kiedy ale jakos od póxniej jesieni - okazało się że Pan zapomniał Ale za to - przy takich samych parametrach jest o 1/3 niższa od poprzednich:jawdrop: Muszę opanować radość i odszukać tamte dwie wyceny żeby dokładnie porównać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 22.01.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Luka mi się podoba umywalka niesymetrycznie (zupełnie to do mnie niepodobne), ale bym ją dała na prawą stronę, żeby przy ścianie był blat, a przy myciu zębów nie waliło się łokciami w ścianę. Cieszę się z Tobą z nowej wyceny Kuchnia tuż tuż. Dziewczyny, czy naprawdę trzeba się już leczyć? Ja notorycznie różne rzeczy wysyłam sobie na maila, bo komp nam się lubi sypnąć. No i jak gdzieś jestem poza domem, to jak znalazł malka ale chyba nie paczka dla mirasa? ale się obśmiałam - jesteś boska Jak to dobrze, że jesteście. Jak mąż ma na mnie focha to przynajmniej mogę sobie humor poprawić, a go skręca z ciekawości z czego się tak śmieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2013 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Cześć Nita:)Niesymetrycznie z prawej to mi do głowy nie wpadło:) Z kuchni cieszę się straaaasznie:)Muszę jeszcze podjechać tam, żeby się upewnić że wycenili wszystko bo ta wycena taka mało opisowa jakoś: Wycena wczorajsza: 1. Wersja I meble kuchenne: - fronty lakierowane biały połysk,- korpusy widoczne lakierowane biały połysk,- szuflady Blum 11szt.,- górne szafki otwierane na podnośnikach gazowych,- blat melamina.W wycenie uwzględniliśmy 27 uchwytów 8zł/szt. - 9.350zł.W przypadku gdybyśmy zastosowali szuflady MB zamiast Blum (to samo działanie) - cena wynosiłaby 9.050zł. 2. Wersja II Meble kuchenne:Wszystko jak wyżej, ale wszystkie korpusy wykonane z białej płyty melaminowanej szuflady Blum - 8.950zł, szuflady MB 8.600zł. Druga wycena: 1. Fronty + korpusy płyta laminowana - 8000zł2. Fronty połysk + widoczne elementy w połysku - 12 000zł plus:- 10% za montaż- szuflady Blum - 1980zł- uchwyty Czyli razem około 15 tys. Trzecia wycena: 1. Fronty lakierowane dwustronnie, z wszelkimi bajerami typu cichy domyk i takie tam, z ledami o które nie prosiłam - 16 409zł2. To samo tylko lakierowane jednostronnie - 15 016zł Teraz się tak na spokojnie zastanawiam jak to piszę, że ta najdroższa wycena jest najbardziej szczegółowa - żeby nie okazało się że te meble za 9 350 jak się doda te wszytskie bajery to wyjdzie podobie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.01.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Pewnie Malka coś kupiła, nieść się jej do domu nie chciało, po drodze była poczta i bach. W sumie byłby to niegłupi pomysł... U mnie ten numer nie przejdzie, bo sklep fakt tuż koło poczty, ale niestety, paczki awizują i trzeba je sobie z poczty odebrać. Paczka szła 5 dni o więc świeżość chleba pozostawiałaby nieco do życzenia;) malka ale chyba nie paczka dla mirasa? ale się obśmiałam - jesteś boska. dokładnie ta , a że gabaryt dość specyficzny, jak tylko zobaczyłam co pani wciska do okienka,to nieco zbladłam. W pierwszej mysli miałam,że Mirek nie odebrał i zwrot przyszedł,a potem na naklejkę spojrzałam i adres Z kuchni cieszę się straaaasznie:) Muszę jeszcze podjechać tam, żeby się upewnić że wycenili wszystko bo ta wycena taka mało opisowa jakoś: Weź sobie tą szczegółową wycenę (oczywiście nie pokazując ceny) do najtańszego kuchniarza i niech Ci powie, czy wszystko uwzględnił. dobry Państwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2013 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Cześć U nas w robocie kolega zrobił ten sam numer: wysłał list w ogromna ilością papieru i pochrzanił coś na kartce co się nakleja za potwierdzeniem odbioru i list przyszedł z powrotem do nas:) Masz rację, wypiszę wszystko i sprawdzę tych najtańszych. I jak się okażą nadal najtańsi to biorę ich - robili u mnie w rodzinie różne rzeczy (w sensie meble) i wszyscy byli zadowoleni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 22.01.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 U mnie ten numer nie przejdzie, bo sklep fakt tuż koło poczty, ale niestety, paczki awizują i trzeba je sobie z poczty odebrać. Paczka szła 5 dni o więc świeżość chleba pozostawiałaby nieco do życzenia;) O ile dobrze kojarzę, to im tego nie wolno robić. Mieliśmy takiego artystę-listonosza, który nawet paczek z magazynu nie wyciągał. Dopiero po interwencji (zawsze był ktoś w domu) i wiecznych awizach sprawa ujrzała światło dzienne. Od tego czasu paczki śmigają do rąk własnych aż się kurzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 22.01.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Luka, jaką długość ma mieć Twoja kuchnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts