Lukarna 22.01.2013 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Długość mebli znaczy? 225+369:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 22.01.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Ja tych butelek do końca życia nie przestanę oddawać do skupu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 22.01.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 dzień dobry ranne ptaszki. aż zajrzałam do dziennika przypomniec sobie, jaka ma być ta Twoja kuchnia. zrób tak, jak piszesz - dowiedz się o szczegóły. a możesz zobaczyć u kogoś kuchnię zrobioną przez tą firmę. bo dobrze by było zrobić wywiad co do jakości mebli. tak kuchennie tu od rana, że aż zgłodniałam. idę zjeść śniadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2013 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Ja tych butelek do końca życia nie przestanę oddawać do skupu :) Mówiłam na puszki się przestaw:D dzień dobry ranne ptaszki. aż zajrzałam do dziennika przypomniec sobie, jaka ma być ta Twoja kuchnia. zrób tak, jak piszesz - dowiedz się o szczegóły. a możesz zobaczyć u kogoś kuchnię zrobioną przez tą firmę. bo dobrze by było zrobić wywiad co do jakości mebli. tak kuchennie tu od rana, że aż zgłodniałam. idę zjeść śniadanie. Cześć na urlopie się wstaje cudnie:) Kuchni tej firmy nie widziałam - widziałam stół i różne meble do salonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 22.01.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Mówiłam na puszki się przestaw:D oby nie na makulaturę. za pół bagażnika ciężkich, kolorowych gazet, dostały dzieciaki ok. 4pln:P Cześć na urlopie się wstaje cudnie:) wiem coś o tym:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.01.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 O ile dobrze kojarzę, to im tego nie wolno robić. Mieliśmy takiego artystę-listonosza, który nawet paczek z magazynu nie wyciągał. Dopiero po interwencji (zawsze był ktoś w domu) i wiecznych awizach sprawa ujrzała światło dzienne. Od tego czasu paczki śmigają do rąk własnych aż się kurzy. Dobrze kojarzysz ale jak ja mam udowodnić,że byłam w domu ? Już mi się nie chce z nimi szarpać. A poczte mam bliziutko, codziennie kilka razy koło niej przechodzę, więc przeżyję Choć moja wojenke juz kiedyś opisywałam -było ostro, poleciały głowy,ale tam chodziło o poważne zaniedbania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.01.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Cześć Nita:) Niesymetrycznie z prawej to mi do głowy nie wpadło:) Z kuchni cieszę się straaaasznie:) Muszę jeszcze podjechać tam, żeby się upewnić że wycenili wszystko bo ta wycena taka mało opisowa jakoś: Wycena wczorajsza: 1. Wersja I meble kuchenne: - fronty lakierowane biały połysk, - korpusy widoczne lakierowane biały połysk, - szuflady Blum 11szt., - górne szafki otwierane na podnośnikach gazowych, - blat melamina. W wycenie uwzględniliśmy 27 uchwytów 8zł/szt. - 9.350zł. W przypadku gdybyśmy zastosowali szuflady MB zamiast Blum (to samo działanie) - cena wynosiłaby 9.050zł. 2. Wersja II Meble kuchenne: Wszystko jak wyżej, ale wszystkie korpusy wykonane z białej płyty melaminowanej szuflady Blum - 8.950zł, szuflady MB 8.600zł. Druga wycena: 1. Fronty + korpusy płyta laminowana - 8000zł 2. Fronty połysk + widoczne elementy w połysku - 12 000zł plus: - 10% za montaż - szuflady Blum - 1980zł - uchwyty Czyli razem około 15 tys. Trzecia wycena: 1. Fronty lakierowane dwustronnie, z wszelkimi bajerami typu cichy domyk i takie tam, z ledami o które nie prosiłam - 16 409zł 2. To samo tylko lakierowane jednostronnie - 15 016zł Teraz się tak na spokojnie zastanawiam jak to piszę, że ta najdroższa wycena jest najbardziej szczegółowa - żeby nie okazało się że te meble za 9 350 jak się doda te wszytskie bajery to wyjdzie podobie:/ Luka, wyślij zapytanie do ekipy, która nam robiła kuchnie: Arpex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 A dzięki, wyślę Jak tylko wyszykuję dzieci do kina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2013 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Łee nie mają maila na stronie:/ Jutro zadzwonię tam. Esiak czy możesz polecić jakieś sklepy z płytkami i z ceramiką w Poz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
victima 22.01.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Przyszłam sie przywitać Od jakiegoś czasu podglądam , czytam i mam niezły ubaw. Dziś największy z malki i jej paczki Jesli gospodyni pozwoli to sie rozgoszczę bo lubię dobre towarzystwo Prosze czuć się zaszczyconym - to mój pierwszy post na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Witaj Victima, czym chata bogata:) Kawa? Herbata? Zupa szczawiowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
victima 22.01.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 wodę niegazowaną poproszę Na diecie jestem jak większość z Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 22.01.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Victima, jakbyś wiedziała z czego moja dieta się składa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 22.01.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 to może ja tą zupę poproszę. dawno szczawiowej nie jadłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.01.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 to może ja tą zupę poproszę. dawno szczawiowej nie jadłam. Ja tez poprosze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
victima 22.01.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Victima, jakbyś wiedziała z czego moja dieta się składa ... no jesli z tego samego co ja to tylko pogratulować Ps. dzis w ramach feryjnych zajęc z najmłodszą upiekłyśmy 2 blachy kruchych ciastezek. Połowy już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2013 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 wodę niegazowaną poproszę Na diecie jestem jak większość z Was Nima. Jest wino. Polać? Niegazowane Victima, jakbyś wiedziała z czego moja dieta się składa ... Z czego Dorka, z czego? Mi możesz powiedzieć ja się jeszcze nie odchudzam:D to może ja tą zupę poproszę. dawno szczawiowej nie jadłam. Ja od dzieciństwa autentycznie nie jadłam. Tak mi smakuje "zie siok" jak mawia Marcin. Ale resztę mogę Ci oddać. Z jajkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2013 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Ja tez poprosze:) Kurde dobrze że się szybko odezwałas bo juz miałam Kasi wylać resztę To Was podzielę - po małej miseczce i całym jajku:) no jesli z tego samego co ja to tylko pogratulować Ps. dzis w ramach feryjnych zajęc z najmłodszą upiekłyśmy 2 blachy kruchych ciastezek. Połowy już nie ma Ja dziś własnie foremki głeboko schowałam bo nie cierpię piec ciasteczek - żeby się moim nie przypomniało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
victima 22.01.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Ja dziś własnie foremki głeboko schowałam bo nie cierpię piec ciasteczek - żeby się moim nie przypomniało:) moje foremki na starych śmieciach zostały. Ciasteczka są wszystkie okrągłe Moze dlatego jem je na okrągło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2013 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Kurde przestań o tych ciastkach bo walcze ze sobą a mam 1/3 tortu pysznego w lodówce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts