Princesa 18.09.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Oj tu już prawie koniec imprezy Mojego nicku za specjalnie tłumaczyć nie trzeba z hiszpańskiego - księżniczka, a dlaczego? Hmmm jak byłam mała i na coś kręciłam nosem to tata mówił do mnie z lekkim przekąsem - księżniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.09.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Lukarna, jak po rodzinnej imprezie? Marcinek zadowolony z tortu i prezentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.09.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Pumpaluna nieźle to sobie przekręciłaś Ardea a jakie Wy ptaki obrączkujecie? Bo teraz to mnie zaciekawiłaś U nas po imprezie. Było tak: http://img217.imageshack.us/img217/8725/ssa41175.jpg Uploaded with ImageShack.us Dobrze, że już po:) I dobrze, że mam zmywarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.09.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 zmywarki nie mamy i w sumie to od niej się zaczęła myśl o budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 18.09.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Oj tu już prawie koniec imprezy Mojego nicku za specjalnie tłumaczyć nie trzeba z hiszpańskiego - księżniczka, a dlaczego? Hmmm jak byłam mała i na coś kręciłam nosem to tata mówił do mnie z lekkim przekąsem - księżniczka A mnie kojarzyło się z pewnymi batonikami w czekoladzie :lol2: Na mnie tata też mówił księżniczka i nadal mówi, choć pewnie niedługo oddam ten tytuł córce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.09.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Ooo widzicie jak długo zdjęcie wklejałam:) Princesa ja początkowo musiałam się pilnować żeby dio Ciebie Princessa nie pisać Nie wiem dlaczego, tak mi palce same pisały. Ale juz OK:) Klaudiusz A Ty jestes po prostu Klaudiusz? Ardea Marcinowi przypadł do gustu najbardziej maleńki samochód policyjny:) Reszta była mało ważna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 18.09.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 zmywarki nie mamy i w sumie to od niej się zaczęła myśl o budowie :lol2: dobry powód, nie ma co ja nie mogłam patrzeć na czekoladową ścianę w salonie i gres w jadalni i salonie, i któregoś dnia powiedziałam mężowi, że wystawiamy dom na sprzedaż i budujemy nowy LUKARNA śliczny torcik, zwłaszcza ten samochodzik sama robiłaś czy zamawiałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.09.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Tort śliczny, męski;) A ptaki jakie wpadną w sieci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.09.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Noo Pumpaluna zmywarkę kocham baaardzo:) W zeszłym roku w sierpniu zamienilismy się z teściową na mieszkania. Na czas budowy, żeby nie było nam ciasno (mieliśmy 2 pokoje teraz mamy 3). Wiadomo było, że w mieszkaniu teściowej nie robimy nic, żeby nie wydawać bez potrzeby kasy. Ja postawiłam jeden warunek - jakoś w starej kuchni teściowej musimy wstawić naszą zmywarkę Trochę się nakombinowaliśmy ale w końcu się udało (czekałam na to 5 miesięcy:/) Dopóki nie miałam to nie wiedziałam co tracę Ale miec i potem nie mieć - straszne:) ps. a teściowej kupiliśmy nową żeby jej dziury w szafkach nie zostawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 18.09.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Tak, ja jestem po prostu, zwykły Klaudiusz J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.09.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 O nie, ja nie umiem robić tortów:) Zawsze zamawiam:) A Marcinowi autko bardzo się podobało, zaraz je ściągnął i (prawie całe) zjadł I mówił "Mama, bum, mniam. Mama bum maaa." I dodawał z dumą "JA" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.09.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Nie jesteś zwykły, nie przejmuj się Twój nick to udane połączenie imienia i miejsca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.09.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Tak, ja jestem po prostu, zwykły Klaudiusz J. To "ozo" mnie trochę zmyliło:) Ardea, no kolejne pytanie miało być "a jak je łapiecie":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 18.09.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Ja się nie przejmuję Nie mam talentu do wymyślania nicków, a że mam najpiękniejsze imię na świecie i w dodatku promuję nasze miasto Ardea to postanowiłem taki pseudonim wybrać Skromność mam wrodzoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 18.09.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 P.S. Jutro macie za mnie trzymać kciuki! Bo mam dwa bardzo ważne egzaminy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.09.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Mówisz i masz:)A o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.09.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 będziemy kciuczyć, zdasz na bank z takim wsparciem Lukarna gdybyś mieszkała bliżej to bym cię nauczyła robić torty, i śmietanowe i z masą cukrową, lubię się babrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 18.09.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 o 10 zaczynam. O 11.30 konczę jeden i pędzę na drugi. Drugi się zaczyna od 11.30 i trwa do 13. I w piątek też poproszę, bo mam ustny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.09.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Kciuki, owszem, ale trzeba się było uczyc;) Może jakąś dotację dostaniesz za promocję miasta:) A co do piękności imienia to wszyscy macie oryginalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 18.09.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Z tym się nie zgodzę mama ma najnormalniej w świecie Urszula Uczyłem się od kilku tygodni już, dlatego nie często bywałem na forum. Czymś się Wam pochwalę Kto wie co to jest? :> http://img51.imageshack.us/img51/4656/20110918894.jpg A imię Agata jest najpiękniejszym z imion żeńskich jakby co Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts