dorkaS 22.01.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 U mnie jedyna, która się sprawdza, to ta pt. 1/4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Zwana również MŻ? edit: słyszałam kiedys o takiej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.01.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 A ja piernicze wszystkie diety Raz próbowałam i wystarczy. Wolę kolacji nie zjesc niz sie meczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2013 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Taaa, słyszałam, rano kanapka i cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.01.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Taaa, słyszałam, rano kanapka i cały dzień To tutaj sie nie liczy. Ja myslalam o diecie w Polsce. Tutaj nawet bedac na jednej kanapce nie ma opcji schudnac. Tyle ma wartosci odżywczych:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 22.01.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Jest jeszcze opcja nienapełniania lodówki i okolic, wtedy nie ma fizycznie co połknąć. Zwłaszcza jak sklep daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
victima 22.01.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 A ja piernicze wszystkie diety Raz próbowałam i wystarczy. Wolę kolacji nie zjesc niz sie meczyc. ja też wolę ale nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2013 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 No i czujcie się winne.Poszłam zrobic sobie kanapkę od tego Waszego gadania o jedzeniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
victima 22.01.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Jest jeszcze opcja nienapełniania lodówki i okolic, wtedy nie ma fizycznie co połknąć. Zwłaszcza jak sklep daleko. tyle, że za głodzenie dzieci mozna pójść siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
victima 22.01.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Dziekuje Wam za gościnę i przemiły wieczór. Zwłaszcza, że to mój pierwszy wieczór Agalind wspominała coś u siebie o reklamacji obowiązkach zaniedbywaniu zatem lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.01.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 No i czujcie się winne. Poszłam zrobic sobie kanapkę od tego Waszego gadania o jedzeniu;) My nie o jedzeniu, tylko o diecie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2013 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Tak sobie tu z Wami gawędząc, przeglądam od niechcenia, zupełnie niezobowiązująco sklepy z płytkami... Dlaczego tego jest tyle? Ja się pytam. I to jeszcze włoskie, hiszpańskie, jakieśtam... Dobrze że mnie na większość nie stać Zawsze to okrojony wybór;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.01.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Dziekuje Wam za gościnę i przemiły wieczór. Zwłaszcza, że to mój pierwszy wieczór Agalind wspominała coś u siebie o reklamacji obowiązkach zaniedbywaniu zatem lecę Patrz ją jaka posłuszna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2013 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Dziekuje Wam za gościnę i przemiły wieczór. Zwłaszcza, że to mój pierwszy wieczór Agalind wspominała coś u siebie o reklamacji obowiązkach zaniedbywaniu zatem lecę Niezamaco i wpadaj częściej, na FM fajnie jest:D Moje małe obowiązki już śpią, a ten największy jeszcze nie wrócił z pracy więc jestem wolna jak ptak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 22.01.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Dooorka ja tez chcę znaczy poproszę ciacho:) Jaki nadmiar czasu? Dziś sprzatałam generalnie kuchnię. I powiem tak: szczerze jej nie cierpię;( Jest tak mało miejsca w szafkach że mam pełno rzeczy na blacie. Nie mam ani jednego blatu wolnego. Mam 60 - na nim stoi mikrofala a na niej chlebak. Potem zlew jednokomorowy z ociekaczem. Potem 30 cm - niby wolne ale nad tym wisi częsciowo suszarka do naczyń więc nie taki wolny. Potem gazówka. I potem 50 cm na których to stoi wszystko: stojak z ręcznikiem pap, stojak z nożami, pojemnik na spagetti co to się w żadnej szafce nie mieści, pojemnik na długie gadżety kuchenne, podstawka żeby garnek odstawić i okazjonalnie inne rzeczy, wrrr W nowej kuchni NIC nie będzie stało na blacie. Dosłownie nic. przypomina mi sie kuchnia w bloku.. eh.. taaaa jasne, też tak mówiłam.. "Nic na blacie ma nie stać"..stoi: ekspres, noże do krojenia (których ja nie używam odkąd mam ceramiczne, ale kto inny używa) maszynka do chleba, garnek z kompotem - u nas to podstawa, owoce, pomidory, duza stolnica (tymczasowo, bo blaty mam "robocze"), na stolnicy termos z gorącą wodą na dzieci, sól w pojemniczku.. czasem puszka z kaszką, która przypadkiem nie schowała się do szafki.. a szarki w 98% pełne:) i wiele innych pierdółek:rolleyes: Edytowane 23 Stycznia 2013 przez Kamila i Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2013 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Nie załamuj mnie Kamila:) Ja się tylko zastanawiałam jak przyzwyczaję się do tego że sól na wierzchu nie stoi:) No wkurzyłam się po prostu bo graciarnia taka że szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 22.01.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Luka, znasz ten blog o płytkach: http://monikagibes.wordpress.com/ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.01.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Przyszłam sie przywitać Od jakiegoś czasu podglądam , czytam i mam niezły ubaw. Dziś największy z malki i jej paczki Jesli gospodyni pozwoli to sie rozgoszczę bo lubię dobre towarzystwo Prosze czuć się zaszczyconym - to mój pierwszy post na tym forum no,przyjdzie taka i zaraz po dzień dobry, zaczyna się napieprzać ze starej gwardii W nowej kuchni NIC nie będzie stało na blacie. Dosłownie nic. mam takie samo mocne postanowienie tyle, że za głodzenie dzieci mozna pójść siedzieć Siedzieć może nie,ale opiekę społeczną na głowie można mieć na głowie, albo przynajmniej poważną rozmowę z wychowawcą lub trenerem Powiedziałam to ja matka 22 kilogramowego dziesięciolatka Moje małe obowiązki już śpią, a ten największy jeszcze nie wrócił z pracy więc jestem wolna jak ptak;) moje też i dlatego mogę być z Wami Edytowane 22 Stycznia 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 22.01.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Malka, jakieś ciasteczko zapodać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.01.2013 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Nie znałam Dorka ale chyba poznam... Cześć Malka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts