Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak sobie tu z Wami gawędząc, przeglądam od niechcenia, zupełnie niezobowiązująco sklepy z płytkami...

Dlaczego tego jest tyle? Ja się pytam.

I to jeszcze włoskie, hiszpańskie, jakieśtam...

Dobrze że mnie na większość nie stać:D

Zawsze to okrojony wybór;)

Dziekuje Wam za gościnę i przemiły wieczór. Zwłaszcza, że to mój pierwszy wieczór :lol2:

Agalind wspominała coś u siebie o reklamacji :confused: obowiązkach :confused: zaniedbywaniu :confused: zatem lecę :bye:

Niezamaco i wpadaj częściej, na FM fajnie jest:D

Moje małe obowiązki już śpią, a ten największy jeszcze nie wrócił z pracy więc jestem wolna jak ptak;)

Dooorka ja tez chcę znaczy poproszę ciacho:)

Jaki nadmiar czasu? Dziś sprzatałam generalnie kuchnię. I powiem tak: szczerze jej nie cierpię;(

Jest tak mało miejsca w szafkach że mam pełno rzeczy na blacie. Nie mam ani jednego blatu wolnego.

Mam 60 - na nim stoi mikrofala a na niej chlebak. Potem zlew jednokomorowy z ociekaczem. Potem 30 cm - niby wolne ale nad tym wisi częsciowo suszarka do naczyń więc nie taki wolny. Potem gazówka. I potem 50 cm na których to stoi wszystko: stojak z ręcznikiem pap, stojak z nożami, pojemnik na spagetti co to się w żadnej szafce nie mieści, pojemnik na długie gadżety kuchenne, podstawka żeby garnek odstawić i okazjonalnie inne rzeczy, wrrr

W nowej kuchni NIC nie będzie stało na blacie. Dosłownie nic.

przypomina mi sie kuchnia w bloku.. eh..

taaaa jasne, też tak mówiłam.. "Nic na blacie ma nie stać"..stoi: ekspres, noże do krojenia (których ja nie używam odkąd mam ceramiczne, ale kto inny używa) maszynka do chleba, garnek z kompotem - u nas to podstawa, owoce, pomidory, duza stolnica (tymczasowo, bo blaty mam "robocze"), na stolnicy termos z gorącą wodą na dzieci, sól w pojemniczku.. czasem puszka z kaszką, która przypadkiem nie schowała się do szafki.. a szarki w 98% pełne:) i wiele innych pierdółek:rolleyes:

Edytowane przez Kamila i Marcin

Przyszłam sie przywitać :bye:

Od jakiegoś czasu podglądam , czytam i mam niezły ubaw. Dziś największy z malki i jej paczki :rotfl:

Jesli gospodyni pozwoli to sie rozgoszczę bo lubię dobre towarzystwo :yes:

Prosze czuć się zaszczyconym :p - to mój pierwszy post na tym forum :D

no,przyjdzie taka i zaraz po dzień dobry, zaczyna się napieprzać ze starej gwardii ;)

W nowej kuchni NIC nie będzie stało na blacie. Dosłownie nic.

mam takie samo mocne postanowienie :)

tyle, że za głodzenie dzieci mozna pójść siedzieć :sick:

Siedzieć może nie,ale opiekę społeczną na głowie można mieć na głowie, albo przynajmniej poważną rozmowę z wychowawcą lub trenerem

Powiedziałam to ja matka 22 kilogramowego dziesięciolatka :rolleyes:

Moje małe obowiązki już śpią, a ten największy jeszcze nie wrócił z pracy więc jestem wolna jak ptak;)

moje też i dlatego mogę być z Wami :)

Edytowane przez malka