agalind 22.01.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Luka, kupisz sobie jakis dizajnerski mlynek do soli i pieprzu i niech sobie stoja na blacie;) Będziesz rozgrzeszona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.01.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 no,przyjdzie taka j zaraz po dzień dobry, zaczyna się napieprzać ze starej gwardii Victima na dywanik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.01.2013 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Malka, jakieś ciasteczko zapodać? jakieś lekkie biszkopcik z truskawkami i bitą śmietaną ? Luka, kupisz sobie jakis dizajnerski mlynek do soli i pieprzu i niech sobie stoja na blacie;) Będziesz rozgrzeszona;) Wyciskacz do soku też się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.01.2013 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Wyciskacz do soku też się sprawdza No to wiadomo, ale Luce soli na wierzchu podobno bedzie brakowac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.01.2013 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Aaaa w ten deseń,to zdecydowanie lepsza solniczka trudno trzymać sól w wyciskaczu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.01.2013 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Aaaa w ten deseń,to zdecydowanie lepsza solniczka trudno trzymać sól w wyciskaczu;) Dlatego o młynku pisałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.01.2013 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 To po co jej do pieprzu, skoro soli bedzie brakować ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.01.2013 01:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 To po co jej do pieprzu, skoro soli bedzie brakować ??? A co ma sama sól stać na blacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.01.2013 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Wy tu sobie śmichy chichy a Gospodyni cięzko pracowała:D Odbyłam trudną rozmowę z Obowiązkiem;) i uwaga: Będę miała swój wymarzony płaski, płytki czy jak go zwał brodzik z Sanplastu:wiggle::wiggle: Od weekendu czekałam na odpowiedni moment i moja cierpliwość została nagrodzona:wiggle::wiggle: Cieszycie się ze mną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.01.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 a jaki to był ten odpowiedni moment...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 23.01.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 a jakże, cieszym się :wave::wave: Dzień doberek, witam się szybciutko i spadam do roboty - cos mnie przypiliło...... gaduły z Was, jeden dzień mnie nie było i nie sposób tego nadrobić...;) Sciskam Was cieplutko:hug: aha po 11 dniach mej katorgi minus 4 kg. nieźle, nie??:wiggle: jeszcze 2 razy tyle i będę mogła zacząć biegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.01.2013 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 a jaki to był ten odpowiedni moment...? Nie wyobrażaj sobie za dużo:D Odpwiedni moment to taki, gdzie uwaga mojego męża jest skupiona tylko i wyłącznie na mnie:D Musiałam po prostu zaczekać troche i tyle:) Lepiej mi powiedz jakie sklepy z płytkami i ceramiką proponujesz odwiedzić w celach oglądactwa? a jakże, cieszym się :wave::wave: Dzień doberek, witam się szybciutko i spadam do roboty - cos mnie przypiliło...... gaduły z Was, jeden dzień mnie nie było i nie sposób tego nadrobić...;) Sciskam Was cieplutko:hug: aha po 11 dniach mej katorgi minus 4 kg. nieźle, nie??:wiggle: jeszcze 2 razy tyle i będę mogła zacząć biegać minus 4??? wooow, gratulacje!!! A ja myslałam że tak sobie narzekasz a musisz zrzucić ze 3 kilo:D Najważniejsze że się nie poddajesz, jak już wpadłas w rytm i widzisz osiągnięcia to teraz pójdzie jeszcze lepiej:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 23.01.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 super Luka to pewnie przez długie czekanie na ten odpowiedni moment grunt to mieć dobre argumenty amglad gratulacje!!! byle do przodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.01.2013 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Tak się cieszę bardzo, że się sama do się usmiecham:) Chociaż cały czas mi się tłucze po głowie że powinnam się skłaniać ku wersji economy bardziej:confused: Ale założenie jest takie: prysznice to jedna z niewielu ekstrawagancji. Będę musiał jeszcze przełknąć cenę drzwi szklanych. Resztę staram się zrobić niskobudżetowo. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu (bo jeszcze płytki drogie mnie kuszą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.01.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Lepiej mi powiedz jakie sklepy z płytkami i ceramiką proponujesz odwiedzić w celach oglądactwa? Cermag na głogowskiej, Terrano na obornickiej, salon paradyża BAD w przeźmierowie Jumbo-pol na głogowskiej glazura królewska na góreckiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.01.2013 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Dzięki bardzo:) Muszę zlokalizować na mapie, żeby zaplanować jakąś wyprawę Coś jeszcze kiedyś z Asią wspominaliście o jakimś sklepie niedaleko Malty ale to chyba z panelami raczej, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.01.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 z panelami krono... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.01.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Luka, następnym razem jak bede w Ponaniu to sie musimy spotkac, kurcze zapomiałam, ze Ty jestes z Wlkp Poznań to fajne miasto, Poznaniacy fajni ludzie - mogłabym tam zamieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.01.2013 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 MSU a bywasz? To czekam tylko na info bo wiesz ja na to jak na (szczerze oczekiwane) lato:) ale fajnie:wiggle::wiggle: Esiak panele też chętnie:) Kurde musiałabym pewnie na jakiś przedłużony weekend się do miasta wojewódzkiego wybrać żeby to liznąc chociaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.01.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Dzień dobry się z Państwem : Luka, nooooo ja nie wnikam jak Ty to zrobiłaś, ale fajnie mieć będzie fajny brodzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts