MusiSieUdac 23.01.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Bywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.01.2013 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Dzień dobry się z Państwem : Luka, nooooo ja nie wnikam jak Ty to zrobiłaś, ale fajnie mieć będzie fajny brodzik Jakby to powiedzieć, hmmm Nie potwierdzam i nie zaprzeczam... Odpowiednio tajemniczo wyszło? Bywam To jesteśmy umówione:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.01.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Poranne dzień dobry, Luka, cieszę się z Tobą, że na płasko i płytko a amglad to mnie zaskoczyła, to się naprawdę tak da??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.01.2013 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Cześć Dorka:) Miałam siedziec cicho ale muszę bo się uduszę Bo jak Amglad napisała że schudła to pomyślałam a może też się zważę...? I co?? Wyszło mi że chudnę od samego gadania o tym, od początku stycznia czyli przez jakies 3 tygodnie poszło mi prawie 3 kg :wiggle::wiggle: Jezu teraz jak to powiedziałam to mi pewnie już tak łatwo dalej nie pójdzie ale jak mnie to uszczęsliwiło!! I od razu zabieram się do działania, przecież nie zmarnuję tego, nie?? Wskakuję powoli na moje MM. I teraz to się będzie działo:wiggle::wiggle: Oby:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.01.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Cześć Dorka:) Miałam siedziec cicho ale muszę bo się uduszę Bo jak Amglad napisała że schudła to pomyślałam a może też się zważę...? I co?? Wyszło mi że chudnę od samego gadania o tym, od początku stycznia czyli przez jakies 3 tygodnie poszło mi prawie 3 kg :wiggle::wiggle: Jezu teraz jak to powiedziałam to mi pewnie już tak łatwo dalej nie pójdzie ale jak mnie to uszczęsliwiło!! I od razu zabieram się do działania, przecież nie zmarnuję tego, nie?? Moja Przyjaciółka w takich wypadkach mnie dołuje niezmiennie stwierdzeniem "e, to tylko wodę organizm przytrzymywał" Już uciekam, nim oberwę w ucho.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.01.2013 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Coś Ty, jaką wodę ja tak mało piję:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.01.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 A ja nie mam wagi i dobrze mi z tym Luka,pij,pij,bo sie odwodnisz i będziesz jak rodzynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.01.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 A ja z samej się składam, meduza normalnie, tylko jakoś odparować się nie mogę. Ale drogie Koleżanki, 3 i 4 robi na mnie wrażenie. Chylę czółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.01.2013 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 A ja nie mam wagi i dobrze mi z tym Luka,pij,pij,bo sie odwodnisz i będziesz jak rodzynek Pomyliłas się. Gdybym wyglądała jak winogrono teraz to mogłabym wyschnąć na rodzynek. A myslisz sobie że arbuza łatwo w rodzynek zamienić?? A ja z samej się składam, meduza normalnie, tylko jakoś odparować się nie mogę. Ale drogie Koleżanki, 3 i 4 robi na mnie wrażenie. Chylę czółko lepiej z wody niż z tłuszczu tak tylko to moje wygląda kiepsko trochę jak samo z siebie - teraz muszę odrobić pańszczyznę żeby nie wróciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.01.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 A ja z samej się składam, meduza normalnie, tylko jakoś odparować się nie mogę. ja bym sie wytopić musiała, nie odparować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.01.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 A ja się pocieszam jedynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 23.01.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Lukarna wróćmy do tematu Twojej kuchni Pokaż projekt proszę bardzo Cię. Bo moja kosztuje tyle samo- bez blatów, a jest sporo mniejsza tj ma 2,5 m na jakieś 2) no ale nad tymi 2,5 m ma szafki wiszące do sufitu. I w szufladach owszem mam Bluma ale szuflady mam 3 ... a nie 33 jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.01.2013 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 (edytowane) No o tym mogłabym gadać godzinami więc chętnie:) Nie mam innego projektu oprócz wizualizacji w Dzienniku na 5 stronie na górze:) Do wyceny podawałam ile i jakie szafki potrzebuję i dawałam wydrukowaną wizualizację aby mogli spojrzeć o co mi chodzi:) Myślisz, że robią mnie w konia? Hmm miałam tam dzisiaj jechac dogadac temat ale akumulator mi padł ps. 33:D:D Edytowane 23 Stycznia 2013 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.01.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Luka, ilu gości masz, dla mnie zupełnie nowych:) Ty wiesz co u mnie dziś było na obiad? Czyżby krągłości zapewniły płaskość? (wiesz o co chodzi;)) Doczytałam o kolorkach i też mam takie, a wcale, ale to wcale nie jest ponuro i mimo popularności u mnie już robi się mocno indywidualnie:p (pokażę, pokażę) Wyceny kuchni jak na moje oko wszystkie w miarę rozsądne, na pewno jeszcze podlegają negocjacji. Bierz firmę polecaną. Przydałoby mi sie schudnąć tak właśnie 4-5 kg, ale na razie nie mogę. To chyba już zabrałam głos we wszystkich kwestiach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.01.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Witam Państwo:) Luka, następnym razem jak bede w Ponaniu to sie musimy spotkac, kurcze zapomiałam, ze Ty jestes z Wlkp Poznań to fajne miasto, Poznaniacy fajni ludzie - mogłabym tam zamieszkać A w 3mieście to nie bywasz? Jak juz wroce to zapraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.01.2013 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Luka, ilu gości masz, dla mnie zupełnie nowych:) Ciesze się że ktoś chce ze mną gadać w ogóle:) A że wszytskie nadajemy na podobnych falach to nie długo będą dla Ciebie nowe (bo to gościówy same;)) Ty wiesz co u mnie dziś było na obiad? Czyżby krągłości zapewniły płaskość? (wiesz o co chodzi;)) Ech, mój P którego zupy nie kręcą zjadł wczoraj resztę na kolację, głupio mi było mówić: zostaw:) I może to ta szczawiowa płaskość zapewniła a nie krągłości:D Doczytałam o kolorkach i też mam takie, a wcale, ale to wcale nie jest ponuro i mimo popularności u mnie już robi się mocno indywidualnie:p (pokażę, pokażę) Wyceny kuchni jak na moje oko wszystkie w miarę rozsądne, na pewno jeszcze podlegają negocjacji. Bierz firmę polecaną. Przydałoby mi sie schudnąć tak właśnie 4-5 kg, ale na razie nie mogę. To chyba już zabrałam głos we wszystkich kwestiach;) Fachowe podsumowanie;) Witam Państwo:) Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 23.01.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 No o tym mogłabym gadać godzinami więc chętnie:) Nie mam innego projektu oprócz wizualizacji w Dzienniku na 5 stronie na górze:) Do wyceny podawałam ile i jakie szafki potrzebuję i dawałam wydrukowaną wizualizację aby mogli spojrzeć o co mi chodzi:) Myślisz, że robią mnie w konia? Hmm miałam tam dzisiaj jechac dogadac temat ale akumulator mi padł ps. 33:D:D A czyli że ta moja ulubiona kuchnia z cegłą bez cegły jest finalna. Bosko. No to powiem Ci, że masz o 1/3 może 1/4 mebli więcej niż ja... A to znaczy, że dostałaś super cenę... I to oznacza, że mój tani pan od mebli wcale nie jest taki tani. Acz jego wycena przed spotkaniem opiewała na 7,5-8 tys zł, a podczas spotkanie doszła do 9, plus blat kupiłam sama. Ciekawe ile wyjdzie po spotkaniu i pomiarach, bo faktem jest, że na dzień dobry z reguły dają niższą cenę, żeby zachęcić, w sumie nie dziwię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.01.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Dziewczyny, a z czego planujecie blaty w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.01.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 mnie się marzy z drzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.01.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 A mi z kamola. Tylko słabo u mnie z wiedzą pro i contra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts