Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Dorka:)

Miałam siedziec cicho ale muszę bo się uduszę:D

Bo jak Amglad napisała że schudła to pomyślałam a może też się zważę...?

I co?? Wyszło mi że chudnę od samego gadania o tym, od początku stycznia czyli przez jakies 3 tygodnie poszło mi prawie 3 kg :wiggle::wiggle::wiggle::wiggle:

Jezu teraz jak to powiedziałam to mi pewnie już tak łatwo dalej nie pójdzie ale jak mnie to uszczęsliwiło!!

I od razu zabieram się do działania, przecież nie zmarnuję tego, nie??

Wskakuję powoli na moje MM.

I teraz to się będzie działo:wiggle::wiggle::wiggle:

Oby:D:D

Cześć Dorka:)

Miałam siedziec cicho ale muszę bo się uduszę:D

Bo jak Amglad napisała że schudła to pomyślałam a może też się zważę...?

I co?? Wyszło mi że chudnę od samego gadania o tym, od początku stycznia czyli przez jakies 3 tygodnie poszło mi prawie 3 kg :wiggle::wiggle::wiggle::wiggle:

Jezu teraz jak to powiedziałam to mi pewnie już tak łatwo dalej nie pójdzie ale jak mnie to uszczęsliwiło!!

I od razu zabieram się do działania, przecież nie zmarnuję tego, nie??

Moja Przyjaciółka w takich wypadkach mnie dołuje niezmiennie stwierdzeniem "e, to tylko wodę organizm przytrzymywał"

Już uciekam, nim oberwę w ucho....

A ja nie mam wagi

i dobrze mi z tym ;)

Luka,pij,pij,bo sie odwodnisz i będziesz jak rodzynek :lol2:

Pomyliłas się.

Gdybym wyglądała jak winogrono teraz to mogłabym wyschnąć na rodzynek. A myslisz sobie że arbuza łatwo w rodzynek zamienić??

:bash:

A ja z samej się składam, meduza normalnie, tylko jakoś odparować się nie mogę.

Ale drogie Koleżanki, 3 i 4 robi na mnie wrażenie. Chylę czółko :)

lepiej z wody niż z tłuszczu

tak tylko to moje wygląda kiepsko trochę jak samo z siebie - teraz muszę odrobić pańszczyznę żeby nie wróciło

No o tym mogłabym gadać godzinami więc chętnie:)

Nie mam innego projektu oprócz wizualizacji w Dzienniku na 5 stronie na górze:)

Do wyceny podawałam ile i jakie szafki potrzebuję i dawałam wydrukowaną wizualizację aby mogli spojrzeć o co mi chodzi:)

Myślisz, że robią mnie w konia?

Hmm miałam tam dzisiaj jechac dogadac temat ale akumulator mi padł:(

ps. 33:D:D

Edytowane przez Lukarna

Luka, ilu gości masz, dla mnie zupełnie nowych:)

Ty wiesz co u mnie dziś było na obiad?;) Czyżby krągłości zapewniły płaskość?;) (wiesz o co chodzi;))

Doczytałam o kolorkach i też mam takie, a wcale, ale to wcale nie jest ponuro i mimo popularności u mnie już robi się mocno indywidualnie:p (pokażę, pokażę:)) Wyceny kuchni jak na moje oko wszystkie w miarę rozsądne, na pewno jeszcze podlegają negocjacji. Bierz firmę polecaną.

Przydałoby mi sie schudnąć tak właśnie 4-5 kg, ale na razie nie mogę. To chyba już zabrałam głos we wszystkich kwestiach;)

Luka, ilu gości masz, dla mnie zupełnie nowych:)

Ciesze się że ktoś chce ze mną gadać w ogóle:)

A że wszytskie nadajemy na podobnych falach to nie długo będą dla Ciebie nowe (bo to gościówy same;)):)

Ty wiesz co u mnie dziś było na obiad?;) Czyżby krągłości zapewniły płaskość?;) (wiesz o co chodzi;))

Ech, mój P którego zupy nie kręcą zjadł wczoraj resztę na kolację, głupio mi było mówić: zostaw:)

I może to ta szczawiowa płaskość zapewniła a nie krągłości:D

Doczytałam o kolorkach i też mam takie, a wcale, ale to wcale nie jest ponuro i mimo popularności u mnie już robi się mocno indywidualnie:p (pokażę, pokażę:))

:cool:

Wyceny kuchni jak na moje oko wszystkie w miarę rozsądne, na pewno jeszcze podlegają negocjacji. Bierz firmę polecaną.

Przydałoby mi sie schudnąć tak właśnie 4-5 kg, ale na razie nie mogę. To chyba już zabrałam głos we wszystkich kwestiach;)

Fachowe podsumowanie;)

Witam Państwo:)

Cześć:)

No o tym mogłabym gadać godzinami więc chętnie:)

Nie mam innego projektu oprócz wizualizacji w Dzienniku na 5 stronie na górze:)

Do wyceny podawałam ile i jakie szafki potrzebuję i dawałam wydrukowaną wizualizację aby mogli spojrzeć o co mi chodzi:)

Myślisz, że robią mnie w konia?

Hmm miałam tam dzisiaj jechac dogadac temat ale akumulator mi padł:(

ps. 33:D:D

A czyli że ta moja ulubiona kuchnia z cegłą bez cegły jest finalna. Bosko.

No to powiem Ci, że masz o 1/3 może 1/4 mebli więcej niż ja... A to znaczy, że dostałaś super cenę...

I to oznacza, że mój tani pan od mebli wcale nie jest taki tani. Acz jego wycena przed spotkaniem opiewała na 7,5-8 tys zł, a podczas spotkanie doszła do 9, plus blat kupiłam sama.

Ciekawe ile wyjdzie po spotkaniu i pomiarach, bo faktem jest, że na dzień dobry z reguły dają niższą cenę, żeby zachęcić, w sumie nie dziwię się :p