Ardea 18.09.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Ale męska częsc rodzinny - oryginalnie. A zagadka łatwa schody do raju;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 18.09.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 z hiszpańskiego - księżniczka Ostatnio się uczę hiszpańskiego, więc kolejne słowo do zapamiętania Już powoli składam zdania. Np. "me hija no estoy muerto" A uczę się z filmu: Triumf miłości Jutro od 19 na TV4. Polecam Hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 18.09.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Ale męska częsc rodzinny - oryginalnie. A zagadka łatwa schody do raju;) Odpowiedź też akceptowalna Ale to są: "Schody dwubiegowe przeprojektowane z zabiegowych" ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.09.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Lukarna gdybyś mieszkała bliżej to bym cię nauczyła robić torty, i śmietanowe i z masą cukrową, lubię się babrać Umiesz torty?? Ojej to moje marzenie... zrobić Marcinowi tort w kształcie autka np... Ale ja nie mam cierpliwości. I talentu plastycznego do ozdabiania nie mam... Klaudiusz no schody cudne:):) Ardea dobrze mówi, że do raju pewnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.09.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Poleciałam stylistyką Triumfu miłości a on mówi, że odpowiedź akceptowalna;) Do Pumpaluny na warsztaty tortowe też się zapisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 18.09.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Uuuu Ardi Już masz 1000 postów prawie Lukarnie też pyknęło 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.09.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 ja tam i wypiekać i gotować NIESTETY lubię, co oczywiście znać po moich gabarytach, normalnie powinnam trzymać buzię zaklejoną szarą taśmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.09.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Ardea bo po hiszpańsku to nie było:):) Klaudiusz, tak polecasz ten serial że może się skuszę w końcu:) Bo ja trochę doświadczenia w takich serialach mam, kiedyś jak była u mnie siostra na wakacjach to oglądałam z nią "Zbuntowanego Anioła":D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.09.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 To ten tysięczny (elitarny) będzie do Ciebie:) Jak Ty mnie ładnie z angielska nazwałeś Piszemy, bo budowa wymaga rozmów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 18.09.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Zbuntowanego Anioła oglądałem całą podstawówkę, wiec co nieco wiem Podkochiwałem się w Milagros Ja to mam tak, że oglądam taki serial jakoś raz na 8 lat Najpierw we wczesnej podstawówkę Luz Maria, potem Zbuntowany Anioł, a teraz mnie wciągnęła babcia mojej Agaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.09.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Uuuu Ardi Już masz 1000 postów prawie Lukarnie też pyknęło 1000 Noo i jesteśmy teraz ELYTA:D;D I jak ktos widzi to sobie myśli, te dziewczyny to muszę duzo o budowaniu wiedzieć jak takie elokwentne:) A u mnie większośc postów nastukana na (zmiana nazwy) pierdołach:) Pumpaluna jezeli chodzi o gabaryty to się zbieram w sobie i chyba rozpocznę kolejna walkę z wiatrakami... A może się będę Wam spowiadac z postępów bądź porażek i wtedy mnie to zmotywuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 18.09.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 To ja mogę z Tobą wystartować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.09.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Nasze rozmowy to takie antydepresanty:) Klaudiusz zdobyłeś serce Agaty, a teraz zdobywasz babci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 18.09.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Bo mnie po prostu nie da się nie lubić Ja w ogóle nie lubię się kłócić i każde awantury po prostu bym przeczekał nie odzywając się. Ale się tak niestety nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 18.09.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Lukarna, jak tak już jesteśmy przy nickach. To dlaczego właśnie u ciebie obserwujemy lukarnę? Bo podoba Ci się takie okno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.09.2011 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Lukarna, jak tak już jesteśmy przy nickach. To dlaczego właśnie u ciebie obserwujemy lukarnę? Bo podoba Ci się takie okno? :) Jeżeli chodzi o okno to podoba mi się to, ze jest zwykłym oknem:) Od samego początku wiedzieliśmy że nie chcemy okien dachowych więc lukarny się pojawiły. Mamy ich aż 3... I jak pomyślałam o nicku to jakoś mi się ta lukarna nasunęła:) I ma związek z domem i brzmi żeńsko:) Serio, chcesz startowac ze mną?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 18.09.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 No może chcę Bo mam trochę do zrzucenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.09.2011 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 To się zastanów. Ja zaczynam w tym tyg.Ale nie od poniedziałku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 19.09.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 klaudiuszozo ja hiszpański miałam w liceum fajnie się go uczyło... a teraz poszedł w kąt i efekt jets taki, że niewiele pamiętam Najlepsze, co zapamiętałam to: la palma de la mano, co znaczy dłoń, a w dosłownym tłumaczeniu: palma ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 19.09.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Pewnie, że piękny, ale osobiście wolę włoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts