Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lukarna gdybyś mieszkała bliżej to bym cię nauczyła robić torty, i śmietanowe i z masą cukrową, lubię się babrać :D

Umiesz torty?? Ojej to moje marzenie... zrobić Marcinowi tort w kształcie autka np...:)

Ale ja nie mam cierpliwości. I talentu plastycznego do ozdabiania nie mam...

Klaudiusz no schody cudne:):):) Ardea dobrze mówi, że do raju pewnie;)

Ardea bo po hiszpańsku to nie było:):):)

Klaudiusz, tak polecasz ten serial że może się skuszę w końcu:):)

Bo ja trochę doświadczenia w takich serialach mam, kiedyś jak była u mnie siostra na wakacjach to oglądałam z nią "Zbuntowanego Anioła":D:D:D

Uuuu Ardi ;) Już masz 1000 postów prawie :p Lukarnie też pyknęło 1000 ;)

Noo i jesteśmy teraz ELYTA:D;D

I jak ktos widzi to sobie myśli, te dziewczyny to muszę duzo o budowaniu wiedzieć jak takie elokwentne:) A u mnie większośc postów nastukana na (zmiana nazwy) pierdołach:):)

Pumpaluna jezeli chodzi o gabaryty to się zbieram w sobie i chyba rozpocznę kolejna walkę z wiatrakami...

A może się będę Wam spowiadac z postępów bądź porażek i wtedy mnie to zmotywuje??

Lukarna, jak tak już jesteśmy przy nickach. To dlaczego właśnie u ciebie obserwujemy lukarnę? Bo podoba Ci się takie okno? ;)

:):)

Jeżeli chodzi o okno to podoba mi się to, ze jest zwykłym oknem:) Od samego początku wiedzieliśmy że nie chcemy okien dachowych więc lukarny się pojawiły. Mamy ich aż 3...

I jak pomyślałam o nicku to jakoś mi się ta lukarna nasunęła:) I ma związek z domem i brzmi żeńsko:)

Serio, chcesz startowac ze mną??:)

klaudiuszozo ja hiszpański miałam w liceum ;) fajnie się go uczyło... a teraz poszedł w kąt i efekt jets taki, że niewiele pamiętam ;)

Najlepsze, co zapamiętałam to: la palma de la mano, co znaczy dłoń, a w dosłownym tłumaczeniu: palma ręki