Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

Maxikowa (mogę tak się do Ciebie zwracać ? )

u mnie jest tak (ale to było dawno)

DSCN4404.JPG

boczne to fixy, środkowa suwanka na prawo- wszystkie sa równe po 120 cm :)

Lubię to okno, choć żałuję,ze nie mogło być większe .

Edytowane przez malka

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobrze że żaden nie marzy o dziurze budżetowej, to by dopiero chore było :)

Mój marzyć nie musi. Wystarczy jak mu zaczynam opowiadać o planach na wykończenie - wie że miał ją będzie;)

bo z zasady marzy się o tym czego sie nie ma :lol2:

Spadam dziewczynki -najpierw basen z młodym, a potem hiphopy dla pań w wieku średnim ;)

Ooo na basen się nie mogę przemóc żeby pójść:(

No nie mogę i już.

Ale moja godzina zero (a swoją drogą to amglad trafne określenie wymyśliła:)) - hiphopy z cyborgiem nadchodzi wielkimi krokami...;)

ta druga wersja

Idę zobaczyć na jakiej ścianie masz to okno.

Luka, czeka mnie remont domku nad jeziorem i chcę zrobić tarasową suwankę (z racji małego salonu) czy jeżeli wybijemy otwór 220, a taki idealnie tam pasuje to będzie za mało czy ok?

Ardea zupełnie nie czuję się ekspertem w dziedzinie (tfu tfu) dziur wyjściowych. Dla nas to nasze jest wygodne i wystarczające. Nie zawsze też rozsuwaliśmy do końca wychodząc. A Twoje wyjście miałoby mieć tylko 10 cm mniej - myślę że wystarczająco...

Ja np zdziwiona byłam że teraz w bloku u Najstarszej w pokoju są drzwi 70 - nikomu z nas to nie przeszkadza, wchodzi/wychodzi się wygodnie

Ale to taka dygresja tylko:)

Luka, czeka mnie remont domku nad jeziorem i chcę zrobić tarasową suwankę (z racji małego salonu) czy jeżeli wybijemy otwór 220, a taki idealnie tam pasuje to będzie za mało czy ok?

Zwariowałaś kobieto? ;) Widzę, że nie lubisz sytagnacji... i uwielbiasz klimaty budowlano - remontowe :)

A swoją drogą to Cię podziwiam, że Ci się tak chce (jak mnie nie chce) :)