malka 29.01.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 (edytowane) Maxikowa (mogę tak się do Ciebie zwracać ? ) u mnie jest tak (ale to było dawno) boczne to fixy, środkowa suwanka na prawo- wszystkie sa równe po 120 cm Lubię to okno, choć żałuję,ze nie mogło być większe . Edytowane 29 Stycznia 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.01.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Malka a to Ty tam kucasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.01.2013 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Malka a to Ty tam kucasz ? W sumie to nie powiedziała jak dawno to było:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Malka a to Ty tam kucasz ? o kurdele, tak się na oknie skupiłam,że mojego młodego nie dostrzegłam W sumie to nie powiedziała jak dawno to było:lol2::lol2: nie aż tak dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 znalazłam ładniejsze zdjęcia -pośmiecę jeszcze,mogę Luka ? wiem,że mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.01.2013 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Jasne ze możesz - kurde jakie fajne to Twoje okno.... Malka a mogę zapytać Cię o coś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 no ładne też mi się podoba Jasne -pytaj, jesli intymnie to na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.01.2013 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Zapytam tutaj a jak to intymne to najwyżej na pw odpowiesz:D Kurde nie, już mi się przypomniało:DA może nie? Ta dziura to antresola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Ta ze zdjęcia mam rozumieć ? noooo, ma na imię "marzenie mojego ślubnego" choc powinna "pojawiam sie i znikam" Teraz już jej nie ma ale kiedyś znów będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.01.2013 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 ze zdjęcia ze zdjęcia;) No patrz jak nasi panowie mają różne marzenia...Chociaż w sumie każdy z nich marzy o dziurze, Twój w o dziurze w górę, mój o dziurze w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Cieszmy się, że dziury w poprzek , żaden nie wymyślił chyba odkrywcza nie będę jak powiem,że męski świat kręci sie wokół dziur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.01.2013 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Ano prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.01.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Dobrze że żaden nie marzy o dziurze budżetowej, to by dopiero chore było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 bo z zasady marzy się o tym czego sie nie ma Spadam dziewczynki -najpierw basen z młodym, a potem hiphopy dla pań w wieku średnim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 29.01.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Kasia, nie ma sprawy:) Przecież ja uwielbiam o tym gadać Wyjście tej szerokości wygodne jest. Więc jeżeli o to chodzi to spoko. Ale dzieliłabyś na: suwanka i 2 fixy wszytsko równej szerokości? Czy dosłownie 1/3 suwanka a 2/3 fix? ta druga wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 29.01.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Maxikowa (mogę tak się do Ciebie zwracać? możesz, możesz. prawie że moje nazwisko Ci wyszło:) okno widzę, że tak jak u Luki, wszystkie 3 części w jednej linii. nic nie wystaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.01.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Luka, czeka mnie remont domku nad jeziorem i chcę zrobić tarasową suwankę (z racji małego salonu) czy jeżeli wybijemy otwór 220, a taki idealnie tam pasuje to będzie za mało czy ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.01.2013 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Dobrze że żaden nie marzy o dziurze budżetowej, to by dopiero chore było Mój marzyć nie musi. Wystarczy jak mu zaczynam opowiadać o planach na wykończenie - wie że miał ją będzie;) bo z zasady marzy się o tym czego sie nie ma Spadam dziewczynki -najpierw basen z młodym, a potem hiphopy dla pań w wieku średnim Ooo na basen się nie mogę przemóc żeby pójść No nie mogę i już. Ale moja godzina zero (a swoją drogą to amglad trafne określenie wymyśliła:)) - hiphopy z cyborgiem nadchodzi wielkimi krokami... ta druga wersja Idę zobaczyć na jakiej ścianie masz to okno. Luka, czeka mnie remont domku nad jeziorem i chcę zrobić tarasową suwankę (z racji małego salonu) czy jeżeli wybijemy otwór 220, a taki idealnie tam pasuje to będzie za mało czy ok? Ardea zupełnie nie czuję się ekspertem w dziedzinie (tfu tfu) dziur wyjściowych. Dla nas to nasze jest wygodne i wystarczające. Nie zawsze też rozsuwaliśmy do końca wychodząc. A Twoje wyjście miałoby mieć tylko 10 cm mniej - myślę że wystarczająco... Ja np zdziwiona byłam że teraz w bloku u Najstarszej w pokoju są drzwi 70 - nikomu z nas to nie przeszkadza, wchodzi/wychodzi się wygodnie Ale to taka dygresja tylko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.01.2013 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 ta druga wersja Matko!!!! Jakie Ty masz cudne te przeszklenia!!! Pytanie pomocnicze: to środkowe chcesz zrobic suwane a po bokach otwierane? Czy wszystkie 3 suwane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 29.01.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Luka, czeka mnie remont domku nad jeziorem i chcę zrobić tarasową suwankę (z racji małego salonu) czy jeżeli wybijemy otwór 220, a taki idealnie tam pasuje to będzie za mało czy ok? Zwariowałaś kobieto? Widzę, że nie lubisz sytagnacji... i uwielbiasz klimaty budowlano - remontowe A swoją drogą to Cię podziwiam, że Ci się tak chce (jak mnie nie chce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts