Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Luka, jeszcze nie wiem na jakie sie zdecyduję, może nawet takie dzielone na trzy i wtedy otwór większy.... ale na pewno będzie suwanka i będzie to jedyne okno salonu.

Rocia, na lubię, wciągnęło mnie to budowanie:p zwłaszcza , ze teraz będzie za pieniądze rodziców, bo to ich domek;) ale wiosną zaczynamy gruntowny remont:p

możesz, możesz. prawie że moje nazwisko Ci wyszło:)

okno widzę, że tak jak u Luki, wszystkie 3 części w jednej linii. nic nie wystaje?

nic a nic :)

Ooo na basen się nie mogę przemóc żeby pójść:(

No nie mogę i już.

Ale moja godzina zero (a swoją drogą to amglad trafne określenie wymyśliła:)) - hiphopy z cyborgiem nadchodzi wielkimi krokami...;)

nie nie, na basen to tylko za szofera robię -co za duzo to nawet malkę zniechęci ;)

z taplaniem się w wodzie poczekam do lata:)

A dlaczego ja nie widzę okna Malki :-x

Cześć Rocia:)

I co, zobaczyłaś?

Luka, jeszcze nie wiem na jakie sie zdecyduję, może nawet takie dzielone na trzy i wtedy otwór większy.... ale na pewno będzie suwanka i będzie to jedyne okno salonu.

Rocia, na lubię, wciągnęło mnie to budowanie:p zwłaszcza , ze teraz będzie za pieniądze rodziców, bo to ich domek;) ale wiosną zaczynamy gruntowny remont:p

:) czasami tak gorzej niz za własne;)

nie nie, na basen to tylko za szofera robię -co za duzo to nawet malkę zniechęci ;)

z taplaniem się w wodzie poczekam do lata:)

Uff, myślałąm że tylko ja tak dziko podchodzę do tego;)

zrobiłam sobie tabelkę plusów i minusów (ale przytomnie mam ją na jakiejś karteczce w domu). W każdym razie zajrzyj tutaj

Jeśli masz wilgotno, jeśli masz blisko las, jeśli masz brudzącą drogę czy kopalnię, jeśli chcesz tynkować na wiosnę, kiedy temperatury są różne - to ma wpływ.