nita83 05.02.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Luka jak tam nierówna walka z elektryką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.02.2013 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Nierówna to mało powiedziane. Wczoraj jak zrobiłam cały parter, przez przypadek zajrzałam do zdjęć tynków. I co się okazało?? Że większość tych &&&&%$%$##$#$ puszek widać jak na dłoni!!:mad: A ja siedziałam i liczyłam odległości z cegieł, wrrr Tak się wkurzyłam że poszłam spać. Dzisiaj rano pytam P po co teściowi tak na gwałt te puszki bo przecież logiczne jest, żebym pojechała tam, zobaczyła które puszki widac i dopiero kombinowała dalej. No ma mieć i koniec. Na już. Czasami mam wrażenie że szybciej ja się wykończę niż ten dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 05.02.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 witam. Ty się Luka nie wykańczaj tylko ciesz się brodzikiem. na kiedy planujesz kąpiel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.02.2013 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Tak ogólnie to dzisiaj w wyżej opisanej wannie;) A w brodziku... hmm nikt tego nie wie... ps. zaraz zadzwonię do sklepu czy dojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.02.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Dojechał? Bo ja chcę Cię z radości pościskać auuuuu,jakie to niepoprawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 05.02.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 auuuuu,jakie to niepoprawne nie? a myślałam, że w obecnych czasach jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 05.02.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 żeby nie było, ja tam nie miałabym nic na przeciw, coby mnie Malka pościskała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.02.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 no ałaaa Ja mam uścisk jak imadełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.02.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 no ja nie mogę , co tu się wyprawia!! a mnie kto będzie ściskał??? małż wybrał koszykówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.02.2013 03:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Laski, dzień przytulania był kilka dni temu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 06.02.2013 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 patrz, przegapiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.02.2013 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 A możecie mnie poza konkursem pościskać?czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 06.02.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 patrz, przegapiłam ja też. to dlatego takie niedościskane jesteśmy. dzień dobry i wszystkie ściskam z rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 06.02.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 To i ja się dołączam i mocno wszystkie ściskam Dostałam wczoraj wycenę prac od pana kanalisty. Wykończyć chcą mnie nerwowo normalnie zostanie mi podawanie kubków z napojami biegnącym w sztafecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.02.2013 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 (edytowane) Nie martw się Dorka ja mało piję.Brodzik nie dojechał. Ba, będzie dopiero w przyszły wtorek. Edytowane 6 Lutego 2013 przez Lukarna w końcu się dodzwoniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Nie martw się Dorka ja mało piję. Brodzik nie dojechał. Ba, będzie dopiero w przyszły wtorek. Mało, ale często;) Cześć Luka:) Przecież chcesz być członkinią winnego autobusu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 08.02.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 witam z Mazur, które znów pod śniegiem. też tak macie, że każdego dnia inna pogoda? kumpela podrzuciła mi 50 twarzy greya z komentarzem, że fajne. przypomniałam sobie, że Twoja nastolatka to czytała. matko co za książka. normalnie wychowanie seksualne ma już zaliczone (i to nie byle jakie). żadnych innych wartości chyba w niej nie znalazłam. a to bestseller podobno. potwierdza się odwieczna prawda, co się najlepiej sprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.02.2013 03:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Masz już ten brodzik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.02.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 We wtorek ma przyjechać.Więc skąd to milczenie Luka,bo gdyby brodzik był,to zrozumiałe, że znikasz z fm,by podziwiać go, a tak ????Nie masz usprawiedliwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.02.2013 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 czesc:) Już się usprawiedliwiam.Niespodziewanie w środę dostałam propozycję nie do odrzucenia: udział w szkoleniu. W związku z tym w czwartek i piątek intensywnie się szkoliłam (było na tyle ciekawie że nawet nie miałam czasu zajrzeć na FM w telefonie;)). Dodatkowo wczoraj po szkoleniu przypadkiem skoczyłam na zakupy a wieczorem miałysmy z przyjaciółka seans filmowy.Ot i cały powód. Ale myslałam o Was nieustannie:) Teraz spadam bo moze uda mi się z mężem na krótką romantyczną wyprawę udać.Po wątkach polatam wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts