malka 12.02.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Kurde no teraz to mi na ambicję wjechałyście... śledziki mam, a jakas reszta... Tylko co ja o tym fryzjerze zdążę?? pizze zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 12.02.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 a do pizzy winko i będzie Pani zadowolona. no i ze świeżą fryzurą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.02.2013 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 pizze zamówić Opowiadałam Wam? Siedzą dzieci przy stole jedzą rosół (przygotowany z wielkim namaszczeniem przez dziadka). Nagle Marcin odsuwa miseczkę i zdecydowanie mówi: - Nie cię losiołu, cię piccę - Marcin jedz, rosół pyszny dziadek ugotował - Nie cięęęęęęęęęę, pićća, pićća - Synek nie ma pizzy przecież... - Zadźwoń do pana, upiecie i psiwiezie... ps. misiek jest wielkim fanem pizzy i pan u nas czasami coś zostawia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 12.02.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 u nas na wsi to nie bardzo jest taka opcja, żeby pan u nas bywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.02.2013 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Czyli musisz rękodzieło tworzyć Ja raz spróbowałam zrobić sama pizzę - była okropna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 12.02.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 też chyba nie posiadam takich talentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 I tak mojego ślubnego z pizzą nikt nie pobije Było to ze 20 lat temu ,chciał mi zaimponować wiec w kuchni polskiej znalazł przepis na drożdżowe ze śliwkami i na bazie ciasta pizze piekł. Wyrosła ślicznie i te dodatki po same brzegi, no ślinotok na sam widok. Z kurwikami w oczach zagłębiłam zębiska..... i splunęłam dalej niż wzrok sięgał. chłop nie pomyślał,że cukier w pizzy z pieczarkami i salami się nie komponuje...dwie szklanki cukru w cieście. Teraz zabiera mnie do pizza hut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.02.2013 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 :rotfl: To lepsze niż gzika z serka topionego by mój mąż:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 a jak on ten serek zgzikował przecież to sie ciągnie aaa i powiem tylko,ze swego czasu mój mąż gastronoma kończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.02.2013 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Nie no to było tak: dzien po wyjściu ze szpitala (jak urodziłam średnią) wysłąłąm go do sklepu po składniki na obiad. Na liście było: - ziemniaki - 2 sery śmietankowe - kwaśna śmietana - pęczek szczypiorku I kupił: śmietanowy ale hochlanda:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.02.2013 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Cześć.Donoszę że są. Brodzik i odpływ, uff:) ps. obejrzałam i zastanawiam się co w tym odpływie aż tyle kosztuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 14.02.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Hej, a odplyw ma jakis wzorek? Jakos mi sie te wzorkowe ostatnio spodobaly A w odplywie pewnie najwiecej kosztuja koszty posredniczenia miedzy producentem a klientem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.02.2013 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 No właśnie Dorka odpływ wzorka nie ma. I nie wiem jak mam o tym powiedzieć mojemu P. Bo on chciał ze wzorkiem a ja chciałam taki do wklejenia płytki. Ale ostatnie zdanie jakie do mnie wypowiedział nt odpływu brzmiało: weź taki jak Ci się będzie podobał... To wzięłam taki do wklejenia płytki a jemu chyba jednak chodziło o wzorek... http://www.radaway.pl/produkt.php?id=203 Taki mam, ten pierwszy - w sumie nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 14.02.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Nie ma jak wzajemne porozumienie W zasadzie czy ze wzorkiem czy bez, ważne, żeby spełniał swoją funkcję. Fajnie rozłożone są płytki na zdjęciach na tej stronie, którą podlinkowałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.02.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 to teraz musisz coś upichcić wyśmienitego, żeby odwrócić uwagę męża od odpływu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.02.2013 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Witam Państwa w ten piękny choć ponury piątkowy poranek:) Mam teraz chwilę na śniadanie a póxniej czeka mnie długa i ciężka rozmowa z szefem więc trzymajcie kciuki proszę. Mąż przełknął gładko moje wyznanie odpływowe. Komisyjnie obejrzeliśmy to cudo i doszliśmy wspólnie do wniosku że wygląda na solidny i na pewno będzie nam dobrze służył Następnie równie komisyjnie obejrzelismy kratkę odpływową do pralni;) Później zjedliśmy pizzę, wypiliśmy wino i poszlismy spać A teraz: oby do 15;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.02.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Witam Państwa w ten piękny choć ponury piątkowy poranek:) Mam teraz chwilę na śniadanie a póxniej czeka mnie długa i ciężka rozmowa z szefem więc trzymajcie kciuki proszę. Mąż przełknął gładko moje wyznanie odpływowe. Komisyjnie obejrzeliśmy to cudo i doszliśmy wspólnie do wniosku że wygląda na solidny i na pewno będzie nam dobrze służył Następnie równie komisyjnie obejrzelismy kratkę odpływową do pralni;) Później zjedliśmy pizzę, wypiliśmy wino i poszlismy spać A teraz: oby do 15;) cześć Luka, odpływ fajny, o wiele lepszy niż wzorkowate...... fajnie, kolejna rzecz na liście must do odhaczona:D my tez tak, tylko bez pizzy.... no wiesz, dieta.... ja jeszcze wczoraj na fikołkach byłam... za to upiekłam pyszną drożdżówke i drożdżowe bułeczki z serem..i nawet kawałka nie spróbowałam... co do rozmowy ze szefem...trzymam kciuki, cokolwiek będziesz załatwiac, oby było po Twojej mysli:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 15.02.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 też trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 15.02.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Trzymam kciuki Luka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.02.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts