Lukarna 15.02.2013 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Dzięki dzięki - przydały się Było OK. Amglad wiesz jak ja Cię podziwiam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.02.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Dzięki dzięki - przydały się Było OK. Amglad wiesz jak ja Cię podziwiam? dziekuję Ci stokrotnie Luka, ja dzisiaj nie znajduję najmniejszego powodu do podziwiania siebie samej - dzisiaj mam takiego doła jak rów mariański i wszystko jest dla mnie straszne i trudne i nie do ogarnięcia... normalnie pogrążyłam się w czarnowidztwie i do tego z kasą problemy.... ide gotować grochówke, człowiek jak troche grochu podje, to mu sie....organizm przewietrza;) i może lepsze myslenie sie włączy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.02.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Czyli Luka:http://img2.piccsy.com/cache/images/f0/4c/a13757141d4e26c444604c07488f-380x380.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.02.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 cudne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.02.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 A może wiecie przypadkiem gdzie taki plakat można nabyć, przydałby mi się na ciężkie czasy, żebym nie zapomniała co najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 15.02.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 nie wiemy, musisz sama zapozować do zdjęcia :D potem nam podeślić, bo sobie zdjęcia nie mogę zrobić, za duzo retuszu fałdek by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.02.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 No co Ty, ja bez fotoszopa w necie się nie pokazuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.02.2013 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Jaaaa ja chcę takie plakat - cudny jest!! Kurcze ale świetny... Amglad :hug::hug:gotuj gotuj i poczęstuj - chociaż w ostatnim czasie to mi chyba grochówa za bardzo nie pomoże:/ Słuchaj a może jakieś wino wieczorem wytrawne, się na smutno upijemy? Czy zdecydowanie odrzucasz alko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.02.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 kochana, mogę tylko 100 gramów winka...co to jest.... jeden niecały kieliszek, ale z checia, możemy sie na wieczór zmówic...mój mąż ma dziś nocna zmiane w fabryce, więc jestem ja i telewizor..... a plakat bossssski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.02.2013 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Ooo to ja chętnie posiedzę z Tobą (i może któraś się jeszcze przyłączy) Cały tydzień chodziłam spać z kurami, czas to zmienić, w koncu to łikend;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 15.02.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 ja bym chetnie ale dziś mam wychodne i na pewno nie będzie tylko 100 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.02.2013 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Nitka to weź ciepło o nas pomyśl i wypij zdrowie wirtualnych koleżanek, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 15.02.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 no musowo :) ja już się od Was uzależniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.02.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 oj wypij nasze zdrowie, wypij, nawet może być w nadmiarze.... to co Luka, wieczorem party?????:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.02.2013 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 A może być piżama party? Od razu mam lepszy humor:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.02.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 pewnie, że może:D szlafroczki też dozwolone.... u mnie grochówa już pirli na gazie i robię jeszcze lekki bigos z fasolą i pomidorami suszonymi..... powącham, popatrzę jak jedzą i ....będzie mi lepiej:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.02.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 To ja tez to ja tez. Jak mi się uda z doskoku. Wiecie jakie powiedzenie mojego szefa najbardziej lubie? Och, jak dobrze, że dziś piątek po południu, wreszcie mam czas zrobić coś użytecznego. Tylko czemu potrzebuje do tego towarzystwa współpracowników .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.02.2013 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Dorka, niezły jest:D Zastanawiam sie czy juz sobie nie nalać ale czasem mogę do wieczora nie wytrzymac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.02.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 (edytowane) Dorka, niezły jest:D Zastanawiam sie czy juz sobie nie nalać ale czasem mogę do wieczora nie wytrzymac;) ja też już jestem, zaraz sobie naleje, ale mam takie wyrzuty sumienia.... zamiast obiadu zjadłam miseczkę grochówy i 4 kostki czekolady:bash::bash: ....:( zbliża mi sie ...... więc czekoladę mogłabym tonami pochłaniać.... i tak nie dość, że dół to jeszcze się pognębiłam złamaniem diety... matko jedyna przenajswietsza, co ze mnie wyrosnie??????? Luka, przylej sobie, i ja przyleje, a tymczasem zobacz jakie krzesełko u siebie wypatrzyłam... edit a psiurki widziałaś???? słodziaki, co? Edytowane 15 Lutego 2013 przez amglad1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.02.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Luka, mam grochówe i kapuche, do tego kwasiurowe wino z kartonika (nie chce mi sie butelki otwierac, a to w kartonie juz stoi ze dwa tygodnie i nikt go pić nie chce), zapraszam na imprezke jak mawia mój syn (lat 12 niecałe) własnie z kolegą wrócili znad rzeki - latem wybudowali tam sobie szałas i odwiedzają go regularnie - ciemno juz, ale chłopaki w latarki wyposażeni, kurcze mam nadzieje, że beda te czasy dobrze wspominać, tak jak ja moje dzieciństwo. robie im pizzerinki i zaraz bedę ... a swoja drogą, zawsze mnie zastanawiało, dlaczego wino jest w polsze tak drogie????? we francji/włoszech/niemczech itd itp za kilka ojro można nabyc całkiem porządne wino stołowe a u nas????? nic, tylko trza wóde chlac albo jak porzadny polak piwskiem się zalewać....masakra, mówiłam, że dziś wszystko na czarno???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts