amglad1 15.02.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 to labradora polecam - takie krówki spokojne sa, śliczne i powolne i krzywdy na pewno nie zrobią....albo golden retrivera, tylko ten ma więcej sierści a labrador łatwy w utrzymaniu.... Ardea, a Ty czemu winka nie możesz???? o rany, ale musiała być jatka....biedna sarenka, u mnie za płotem całe stada biegaja, na przemian z dzikami...cała menażeria:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.02.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Ech, stare czasy mi sie przypomniały... Jak chodziliśmy nad rzekę się bawić... Jak ogniska paliliśmy... Graliśmy w dwa ognie i w gumę...A teraz? komputer, telefon, telewizor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.02.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 moj syn latem całe dnie na dworze spedzał, nad rzeka w szałasie, a wieczorami robilismy ogniska... dla dzieci i dorosłych... nie jest jeszcze tak żle, Luka, stary duch nie umarł w narodzie.... latem całe życie na tarasie się toczyło:yes: bedzie dobrze, byle do wiosny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.02.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Skoro już tak na wspominki...jednego psa miałam w życiu, sukę ze schroniska. Druga taka już mi się nie trafi, śliczna i mądra, nie szczekała bez powodu, nie rzucała się bez powodu (tylko na pijaków, ale to popieram), kochała koty i te nasze domowe i te piwniczne, one ją też kochały, nawet te dzikie wiedziały że im krzywdy nie zrobi i łasiły się do niej, pod brzuchem jej łaziły, broniła je przed psami. 16 lat ją miałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.02.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Czasami się zastanawiam czy to naprawdę tak było kiedyś fantastycznie czy tylko idealizujemy wspomnienia? Bo kto powie że jego pierwsza miłość miała wady jakieś Cronin, tęskno za przyjaciółmi, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.02.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Moja pierwsza miłość - przedszkolna - miała wadę zgryzu;) Z psów miałam jamniczkę i bokserkę, z obiema rozumiałam się bez słów i bardzo za nimi tęsknię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.02.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 No, to wraca, jak sobie przypomnę, zdjęcia wyciągnę. Nie zniosłabym teraz głupiego psa, takiego który się rzuca na wszystko, wiem że dużo zależy od wychowania , ale i od charakteru. Moja pierwsza miłość to mój M, no tak to jakoś wyszło ale widzę jego wady, więc to nie kwestia pierwszej miłości a raczej wieku cielęcego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.02.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 A no widzisz Ty mówisz o takiej platonicznej, a ja o takiej z podstawówki co to się za rękę w ukryciu chodziło:) Kurde chyba muszę przestać z wami gadac po winie bo znowu zacznę pisac coś czego nie powinnam:D A w ogóle to widziałyście kiedyś penisową baterię? Jeżeli nie to zappraszam do Domanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.02.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Psa co prawda nie mam i chwilowo nie przewiduję, ale przelotem się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.02.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Kto mówi o platonicznej? chyba nie ja, wziąwszy pod uwagę moje 2 przychówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.02.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 hej Dorka bateria..... rzeczywiście penisowa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.02.2013 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Psa co prawda nie mam i chwilowo nie przewiduję, ale przelotem się witam Ty nadal z szefem?? Kto mówi o platonicznej? chyba nie ja, wziąwszy pod uwagę moje 2 przychówki No weź ale na poczatku chyba platonicznie co?? hej Dorka bateria..... rzeczywiście penisowa:D :lol2: Siedzę i się wgapiam w pokoje dziecięce. Ale net mi tak rwie że szok, juz 2 razy musiałam kompa resetować, wrrr ps. kurde wino mi się skończyło buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.02.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 oj, to niefajnie, ja mam jeszcze cały kartonik kwasu, poczestuje jakbyś kciała:) ja nie mam talentu do urządzania, pokój syna jest ruszony w połowie - tapety i oświetlenie, reszta...leży.... ma takie meble z voxu, całkiem dobrze sie jeszcze trzymaja, chcę mu folią szarą samoprzylepną okleic, bo mają fatalny kolor i biurko też.... poduchy obije u tapicera na niebieski jak paski na tapecie i bedzie dobrze a Ty myslisz o Młodym czy Młodej pokoju? bo najstarsza to chyba sama sie urządzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.02.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Co Ty napisałaś Amglad? że nie masz talentu do urządzania? Nie grzesz ! Moja 5 latka sama sobie urządza i hmmm, zobaczycie jak jej to wychodzi:cool: Nie puszczam jej na całkowitą swobodę, lekko koordynuję, ale lekko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.02.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Jakby moja młodsza urządzała toby było "józiowo i w kotki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.02.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 NIeee, dzięki kwasów nie lubię Mam martini w barku i może po nie sięgnę... Myslę o pokojach maluchów. Starsza jak mówisz ma swoją wizję (ja ja leciutko tylko kieruję ) Średnia (7l) to prawdziwa mała dama - elegantka i strojnisia. Marzy o łóżku z baldachimem. Chce jej kupić takie białe z Ikea 140cm szerokie. Plus białe biurko, jakis regał na ksiązki. Na razie musi tez mieć regał na zabawki. Myslałam żeby kupic jej klasyczna, białą toaletkę z lustrem... Muszę urządzić ten pokój tak, żeby po wprowadzeniu sie była zachwycona a za 2-3 lata mogłabym go zmienić w pokój prawie-nastolatki gardzącej różem itd:) Najmłodszy to prawdziwe wyzwanie. Mam zupełna pustkę w głowie. Lubi auta (jak kazdy), kocha Zygzaka (na razie) uwielbia strażaków, koparki a od niedawna piłke nozną I bądź tu mądra:D ps. ciesze się że mamy we wszystkich pokojach garderoby - odpada mi problem z szafami, na początek każdy dostanie łózko, biurko i jeden regał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.02.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Jakby moja młodsza urządzała toby było "józiowo i w kotki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.02.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Dziewczynki, ja sie żegnam na dzisiaj - oczka mi opadają i do łózia ciągnie.... ściskam Was mocno, miłego weekendu:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.02.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Pobiła, pośpiewała i teraz oczka opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.02.2013 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 No gdzie ona śpiewała? ja nie słyszałam:D Mi tez opadają ale nie chce mi sie iść kapac (co innego w nowej pieknej łazience...) więc tak siedzę bo co, przecież się brudna nie położę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts