Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

to labradora polecam - takie krówki spokojne sa, śliczne i powolne i krzywdy na pewno nie zrobią....albo golden retrivera, tylko ten ma więcej sierści a labrador łatwy w utrzymaniu....

Ardea, a Ty czemu winka nie możesz???? :D

o rany, ale musiała być jatka....biedna sarenka, u mnie za płotem całe stada biegaja, na przemian z dzikami...cała menażeria:D

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Skoro już tak na wspominki...

jednego psa miałam w życiu, sukę ze schroniska. Druga taka już mi się nie trafi, śliczna i mądra, nie szczekała bez powodu, nie rzucała się bez powodu (tylko na pijaków, ale to popieram), kochała koty i te nasze domowe i te piwniczne, one ją też kochały, nawet te dzikie wiedziały że im krzywdy nie zrobi i łasiły się do niej, pod brzuchem jej łaziły, broniła je przed psami. 16 lat ją miałam.

No, to wraca, jak sobie przypomnę, zdjęcia wyciągnę. Nie zniosłabym teraz głupiego psa, takiego który się rzuca na wszystko, wiem że dużo zależy od wychowania , ale i od charakteru.

Moja pierwsza miłość to mój M, no tak to jakoś wyszło :) ale widzę jego wady, więc to nie kwestia pierwszej miłości a raczej wieku cielęcego :)

A no widzisz Ty mówisz o takiej platonicznej, a ja o takiej z podstawówki co to się za rękę w ukryciu chodziło:):)

Kurde chyba muszę przestać z wami gadac po winie bo znowu zacznę pisac coś czego nie powinnam:D

A w ogóle to widziałyście kiedyś penisową baterię? Jeżeli nie to zappraszam do Domanki:)

Psa co prawda nie mam i chwilowo nie przewiduję, ale przelotem się witam :)

Ty nadal z szefem??:D

Kto mówi o platonicznej? :) chyba nie ja, wziąwszy pod uwagę moje 2 przychówki :lol2:

No weź ale na poczatku chyba platonicznie co??:D

hej Dorka

bateria..... rzeczywiście penisowa:D

:lol2::lol2::lol2:

Siedzę i się wgapiam w pokoje dziecięce.

Ale net mi tak rwie że szok, juz 2 razy musiałam kompa resetować, wrrr

ps. kurde wino mi się skończyło buuu

oj, to niefajnie, ja mam jeszcze cały kartonik kwasu, poczestuje jakbyś kciała:)

ja nie mam talentu do urządzania, pokój syna jest ruszony w połowie - tapety i oświetlenie, reszta...leży.... ma takie meble z voxu, całkiem dobrze sie jeszcze trzymaja, chcę mu folią szarą samoprzylepną okleic, bo mają fatalny kolor i biurko też.... poduchy obije u tapicera na niebieski jak paski na tapecie i bedzie dobrze

a Ty myslisz o Młodym czy Młodej pokoju? bo najstarsza to chyba sama sie urządzi...:cool:

NIeee, dzięki kwasów nie lubię:)

Mam martini w barku i może po nie sięgnę...;)

Myslę o pokojach maluchów. Starsza jak mówisz ma swoją wizję (ja ja leciutko tylko kieruję;) )

Średnia (7l) to prawdziwa mała dama - elegantka i strojnisia. Marzy o łóżku z baldachimem. Chce jej kupić takie białe z Ikea 140cm szerokie. Plus białe biurko, jakis regał na ksiązki. Na razie musi tez mieć regał na zabawki. Myslałam żeby kupic jej klasyczna, białą toaletkę z lustrem...

Muszę urządzić ten pokój tak, żeby po wprowadzeniu sie była zachwycona a za 2-3 lata mogłabym go zmienić w pokój prawie-nastolatki gardzącej różem itd:)

Najmłodszy to prawdziwe wyzwanie. Mam zupełna pustkę w głowie. Lubi auta (jak kazdy), kocha Zygzaka (na razie) uwielbia strażaków, koparki a od niedawna piłke nozną:D

I bądź tu mądra:D

ps. ciesze się że mamy we wszystkich pokojach garderoby - odpada mi problem z szafami, na początek każdy dostanie łózko, biurko i jeden regał:)