Lukarna 15.02.2013 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 No tak. Najstarsza pojechała spać do koleżanki. P jeszcze nie wrócił z pracy. Dzieci spią. Czas na mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 15.02.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 no dziękuję pięknie za reklamę mojego penisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.02.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Mi tez opadają ale nie chce mi sie iść kapac (co innego w nowej pieknej łazience...) więc tak siedzę bo co, przecież się brudna nie położę Skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.02.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 no dziękuję pięknie za reklamę mojego penisa Ba, kobieta z penisem to nie byle co. Nie retro, lecz zupełnie nowocześna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.02.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 A ja na okoliczność piżama party nawet z mobilnym netem się przeprosiłam a tu dooopa,popiły i poszły Luka, jak Ty cudnie mruczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.02.2013 04:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Ale naklepałyście.. Szkoda, ze nie zdążyłam na imprezę. Nie mogłyscie do rana jej przeciagnać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.02.2013 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Dorka i tak wytrzymałaś długo:) Tylko Aga i Malka były lepsze od Ciebie;) Malka, kto późno przychodzi... Wiesz jak się na mnie patrzyli w pracy?? Aga miałam szczere chęci na Ciebie zaczekać, serio - ale nie te lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.02.2013 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Słuchajcie szukam fajnego siedziska - skrzyni z poduchami. Jakby Wam cos w oko wpadło to poproszę... Może zrekompensuje mi to brak szerokiegi i niskiego parapetu o którym zawsze marzyłam tylko w trakcie powstawania projektu dałam się namówić na rezygnację z tego? Nie wiem dokładnie czy na pewno znajdę miejsce w pokojach dziewczyn na takie cuś ale poszukac i przymierzyć nie zaszkodzi, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.02.2013 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 I jeszcze jedna zagwozdka. Szukamy z Werą wiersza Tuwima na konkurs recytatorski. I kurde za bardzo nie ma z czego wybierać... Pierwsza myśl to mój ulubiony "Spóźniony słowik" - bardzo go lubię Ale niestety, podobno połowa klasy wpadła na ten pomysł. Podoba nam się W areoplanie - ale za długi. Tak samo jak Lokomotywa czy Rzepka... Wera wymyśliła Abecadło - ale jakies to Abecadło takie... przestało nam się podobać Padło na Rzeczkę chyba. I jeszcze musimy do tego plakat zrobić - uwielbiam takie wyzwania, brrr Po co mi było to dziecię wczesniej do szkoły wysyłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.02.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 (edytowane) Dorka i tak wytrzymałaś długo:) Tylko Aga i Malka były lepsze od Ciebie;) Malka, kto późno przychodzi... Wiesz jak się na mnie patrzyli w pracy?? Aga miałam szczere chęci na Ciebie zaczekać, serio - ale nie te lata... Weź nie gadaj tak, bo pewnie wiek mamy podobny, a mi się jeszcze zdarza do rana siedzieć Edytowane 16 Lutego 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.02.2013 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 O cześć Seeeerio? Do rana?? No dobra, żartuję Ja tez czasami lubię długo siedzieć ale musi mi kryzys spaniowy minąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.02.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Zapomniałam Ci pogratulować udanych zakupów brodzikowo-odpływowych:) Co teraz w kolejności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.02.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Luka, a może Zosię samosię Ja w IIIkl. na świerszczykowych wierszykach mówiłam Ptasie radio;) ale dla maluszka to za długie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.02.2013 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Aga, dzięki:) Teraz na razie nic. Czekam aż teść skończy piwnicę, wtedy juz na bank hydraulik może wejść. Czekam na ten moment z ogromna niecierpliwością bo wtedy będzie można mniej więcej wyliczyć czas na który mogę umawiać wylewki. Jak P wróci z delegacji to mam zamiar go przycisnąć i zdecydować się w końcu na tynk i wybrać wykonawcę. Ale tak daleko na razie mój wzrok nie sięga... Ardea Zosi Wera nie lubi, uwielbia Samochwałę Ptasie radio tez mówiłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.02.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 A może jeszcze Pan Hilary? i wtedy plakat łatwo zrobić( mały człowieczek i wielkie, odstające brylki:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.02.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 W Panu Hilarym własnie ją człowieczek przeraża. A chcemy żeby sama plakat robiła bo ma być uczciwie... Nie wiem tylko jak daleko z tą uczciwością zajedziemy;) Byłam ostatnio na szkoleniu. I bawiliśmy się w pewną zabawę. Były pary: pracownik i szef i trzeba było wykonać zadanie aby zarobić pieniądze dla firmy. Wiecie, że może 1/3 zdecydowała się tylko na rozwiązanie "uczciwe"? Reszta szła trochę na skróty albo zupełnie po bandzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.02.2013 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 To teraz z innej beczki. Pamiętacie moją pralnię? Nie pamiętacie to Wam przypomnę Na wolnej przestrzeni staną 2 suszarki "pokojowe" oraz rozkładana będzie deska do prasowania. http://img826.imageshack.us/img826/3770/23645924.jpg Uploaded with ImageShack.us Zmiany w stosunku do wizualizacji będą takie: - na razie brak suszarki - zlew jakiś jednokomorowy - szafka 80 pod zlewem a potem aż do pralki sam blat, a pod blatem kosze na brudną bieliznę Mniej więcej tak: http://img838.imageshack.us/img838/8396/2bezsuszarki.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img33.imageshack.us/img33/4162/12bezsuszarki.jpg Uploaded with ImageShack.us I moje pytanie: Gdzie połozyć płytki? Na podłodze - wiadomo. Ale na których ścianach? Czy tylko kawałek przy zlewie? czy więcej? Bo jakbym gdzieś jakies tanie, fajne znalazła to wiecie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 16.02.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Luka, a będziesz kogoś w przyszłości w tej pralni mordować? prowadzić np. masowy ubój karpia? Bo jak nie, to dałabym te płytki tylko koło zlewu. No chyba, żeby były tanie i piękne, to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.02.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Ja mam płytki do wysokosci okna, po całości -znaczy plan mam A taniochę w casto kupiłam po 15 zeta, ładne białe szkliwione. Z tym,ze ja nie mam takich przestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.02.2013 02:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 U mnie płytki wszedzie przy blacie, ale to dlatego, że: - po pierwsze primo: byly tanie a w paczce było ich dużo - po drugie primo: w piwnicy nie robilismy gładzi (piwnica) i zakryły takie najgorsze miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts