Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słuchajcie szukam fajnego siedziska - skrzyni z poduchami. Jakby Wam cos w oko wpadło to poproszę... Może zrekompensuje mi to brak szerokiegi i niskiego parapetu o którym zawsze marzyłam tylko w trakcie powstawania projektu dałam się namówić na rezygnację z tego?

Nie wiem dokładnie czy na pewno znajdę miejsce w pokojach dziewczyn na takie cuś ale poszukac i przymierzyć nie zaszkodzi, nie?

I jeszcze jedna zagwozdka. Szukamy z Werą wiersza Tuwima na konkurs recytatorski. I kurde za bardzo nie ma z czego wybierać... Pierwsza myśl to mój ulubiony "Spóźniony słowik" - bardzo go lubię:)

Ale niestety, podobno połowa klasy wpadła na ten pomysł. Podoba nam się W areoplanie - ale za długi. Tak samo jak Lokomotywa czy Rzepka...

Wera wymyśliła Abecadło - ale jakies to Abecadło takie... przestało nam się podobać:)

Padło na Rzeczkę chyba. I jeszcze musimy do tego plakat zrobić - uwielbiam takie wyzwania, brrr

Po co mi było to dziecię wczesniej do szkoły wysyłać?

Dorka i tak wytrzymałaś długo:) Tylko Aga i Malka były lepsze od Ciebie;)

Malka, kto późno przychodzi... ;)

Wiesz jak się na mnie patrzyli w pracy??:D

Aga miałam szczere chęci na Ciebie zaczekać, serio - ale nie te lata...:D

Weź nie gadaj tak, bo pewnie wiek mamy podobny, a mi się jeszcze zdarza do rana siedzieć :D

Edytowane przez agalind

Aga, dzięki:) Teraz na razie nic. Czekam aż teść skończy piwnicę, wtedy juz na bank hydraulik może wejść. Czekam na ten moment z ogromna niecierpliwością bo wtedy będzie można mniej więcej wyliczyć czas na który mogę umawiać wylewki.

Jak P wróci z delegacji to mam zamiar go przycisnąć i zdecydować się w końcu na tynk i wybrać wykonawcę. Ale tak daleko na razie mój wzrok nie sięga...

Ardea Zosi Wera nie lubi, uwielbia Samochwałę:) Ptasie radio tez mówiłam:):)

W Panu Hilarym własnie ją człowieczek przeraża. A chcemy żeby sama plakat robiła bo ma być uczciwie... Nie wiem tylko jak daleko z tą uczciwością zajedziemy;)

Byłam ostatnio na szkoleniu. I bawiliśmy się w pewną zabawę. Były pary: pracownik i szef i trzeba było wykonać zadanie aby zarobić pieniądze dla firmy. Wiecie, że może 1/3 zdecydowała się tylko na rozwiązanie "uczciwe"? Reszta szła trochę na skróty albo zupełnie po bandzie...

To teraz z innej beczki.

Pamiętacie moją pralnię? Nie pamiętacie to Wam przypomnę;)

Na wolnej przestrzeni staną 2 suszarki "pokojowe" oraz rozkładana będzie deska do prasowania.

http://img826.imageshack.us/img826/3770/23645924.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Zmiany w stosunku do wizualizacji będą takie:

- na razie brak suszarki

- zlew jakiś jednokomorowy

- szafka 80 pod zlewem a potem aż do pralki sam blat, a pod blatem kosze na brudną bieliznę

Mniej więcej tak:

http://img838.imageshack.us/img838/8396/2bezsuszarki.jpg

http://img33.imageshack.us/img33/4162/12bezsuszarki.jpg

I moje pytanie:

Gdzie połozyć płytki? Na podłodze - wiadomo. Ale na których ścianach? Czy tylko kawałek przy zlewie? czy więcej?

Bo jakbym gdzieś jakies tanie, fajne znalazła to wiecie;)

Luka, a będziesz kogoś w przyszłości w tej pralni mordować? prowadzić np. masowy ubój karpia? Bo jak nie, to dałabym te płytki tylko koło zlewu. No chyba, żeby były tanie i piękne, to co innego :)