Lukarna 17.02.2013 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 No tak, mogłam się spodziewać - pełen przekrój odpowiedzi:D Ala każda z Was ma rację i każda podała jedno z rozwiązań które rozpatruję Chyba zrobię tak, że wymierzę 2 opcje (tylko koło zlewu lub nad szafkami do końca pralki) i w sklepie decyzję podejmę Malka też się zastanawiam nad takimi za 15 czy 16 zł w Casto:) widziałam - ładne są Chociaz już wczoraj wieczorem przez myśl mi przemknęło czy by w pralni nie zaszaleć z kolorem i dać te cegiełki kolorowe z Casto:D Aga, u nas w pralni cem-wap tynk i też raczej gładzić nie będziemy bo wygląda tam nawet w miarę. Dorka masowy ubój karpi sprawił że się kawą zakrztusiłam:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 17.02.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Hmmm Luka a może te limonkowe do pralni? to takie "pracowite" miejsce, może dobrze byłoby je rozweselić ? pralnia z jajem ale zdecydowanie bez wiadomej baterii. Ale zlew to odsuniesz trochę od ściany, żeby nie przylegał, no nie? i ja bym chyba dała te płytki po całości znaczy tak jak masz na wizce, karpi to, nie ale nigdy nie wiadomo kto się przytrafi do ukatrupienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.02.2013 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Właśnie mój mąż wyjechał na 4 dni. Kurde chociaż i tak go całymi dniami nie ma to trochę mi jakos tak smutno. Hmm Cronin, a wiesz że właśnie o limonkowych myślałam? Albo ogólnie o mega kolorze jakimś na który się nie odważę w innym pomieszczeniu... Zlew tak, odsunięty będzie, żeby wygodnie było korzystać. Muszę się tam dobrze czuć żeby bez problemów zmuszac się do prasowania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 17.02.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Chyba przez tą ślimaczącą się zimę mam ochotę na odrobinę szaleństwa w wykończeniówce, kolorystycznie limonka mi nie pasuje więc musi być schowane, hmmm może do kotłowni, one zawsze są buro szare (zdaje się jedynie msdracula ma kolorek ) . Nie znoszę jak M wyjeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.02.2013 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Masz rację Cro z tą zimą. Kupiłam dzieciom żonkile w doniczce, gapię sie na nie i tęsknię za wiosną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.02.2013 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Chciałam Wam pokazać parę zdjęć i własnie okazało się że zdechło ostatnie wejście USB w moim kompie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 17.02.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 no i to się nazywa złośliwość rzeczy martwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 17.02.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Może zrekompensuje mi to brak szerokiegi i niskiego parapetu o którym zawsze marzyłam/QUOTE] Ty naprawdę jesteś moją pokrewną duszą. Taki parapet poducha, książka, coś do popijania i fajny widok za oknem, achhh rozmarzyłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.02.2013 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 no i to się nazywa złośliwość rzeczy martwych Nic mi nie mów jak ja teraz zrobię cokolwiek na tych głupim kompie? Byłby P to by mi ustrojstwo rozkręcił i zajrzał tam - pewnie się coś poluzowała albo co... a tak? Może zrekompensuje mi to brak szerokiegi i niskiego parapetu o którym zawsze marzyłam/QUOTE] Ty naprawdę jesteś moją pokrewną duszą. Taki parapet poducha, książka, coś do popijania i fajny widok za oknem, achhh rozmarzyłam się A jeszcze ulewa za oknem, a tu w domu cieplutko, przyjemnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.02.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Malka też się zastanawiam nad takimi za 15 czy 16 zł w Casto:) widziałam - ładne są Chociaz już wczoraj wieczorem przez myśl mi przemknęło czy by w pralni nie zaszaleć z kolorem i dać te cegiełki kolorowe z Casto:D a to powiem Ci w tajemnicy (cicho sza), że ja białe kupiłam z bardzo konkretnego powodu - jak już nic w domu do roboty nie bedzie (bauhahahaha) to ja je będę malować , a raczej na nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.02.2013 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Malko droga, kiedy Ty mnie zadziwiać przestaniesz, co? Się esemesowo pożaliłam memu mężowi na ten niegrzeczny sprzęt komputerowy i mi pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 17.02.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 A ja takie niskie parapety robię we wszystkich pokojach od strony ogrodu (czyli raptem salon i 2 dziecięce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.02.2013 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Faaaajnie:)Idę zobaczyć do Ciebie bo zapomniałam jak masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 17.02.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 taki parapet to i moje marzenie. Ale nie tym razem ...parapet z poduchą, ciepła kawa i kominek. Do tego jeszcze włochacz na podłodze (w sumie to ich nie lubię ale do tego wyobrażenia pasuje jak ulał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 17.02.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 głosuję za limonkowymi kaflami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 18.02.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 cześć Luka:hug: pośpiewałam, popiłam i odpadłam..... strasznie mi wstyd za piątek.... miałam zamiar całą noc siedzieć i znowu sie nie udałao...juz nie te lata ale żeście napaplały przez łykend..... limonkowe kafle w kotłowni????? może i tak, pamietaj, że cięzko kafle skuc, jak Ci sie odwidzi... mnie takie zywe kolory po jakimś czasie do szału by doprpwadziły, chyba że taki Twój cel - osiągasz max wkurzenia i zaczynasz prasować.... ja nie lubie byc zamknieta w małych pomieszczeniach i jak prasuje - a dzisiaj mnie to czeka, mam taką sterte, że już mi się nogi pocą, jak tylko pomyslę....- to wychodze z deską na salony...a co!!! a w ogóle to dzień dobry:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.02.2013 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Cześć Ale dziś zaspałam, wrr:/ Nie cierpię tego... Amglad ja lubię kolory. Poprzednie mieszkanie miałam baaardzo kolorowe;) i dlatego teraz w domu chcę to wszystko stonować i wyciszyć. Ale taka pralnia mogłaby być dla mnie jak najbardziej kolorowa:) Rozważam nawet zakupienie tych płytek w kilku kolorach i wymieszanie:D Do tego białe szafki, jednolita podłoga i już Ale to na razie takie gdybania tylko... Trochę się właśnie boję tego, że będzie mi tam ciasno i klaustrofobicznie żeby dłużej prasować, ale na razie ciii bo jakby mój P to przeczytał W razie czego mam doprowadzoną tam antenę TV może to mi pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 18.02.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 o to tak jak ja - poprzednie mieszkanie było mocno kolorowe, dlatego teraz mam wszedzie złamana biel i bardzo mi z tym dobrze...myslę, że to też wiek robi swoje - w młodości człowiekowi wsciekłe kolory nie przeszkadzaja, póxniej to już chce spokoju i wyciszenia.....czy to znaczy że jestem STARA????? długo nie dopuszczałam tej mysli do siebie:cool:, ale chyba mi tu cos koleżanko imputujesz:D:D a antena tv na pewno pomoże, ja dlatego do salonu wjeżdżam, żeby cos w trakcie tej pasjonującej czynności jaką jest prasowanie obejrzeć albo posłuchać... słabo mi, zaraz będę żelazko odpalać....:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.02.2013 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Amglad jaka stara co Ty mówisz?? Powiedzcie czy Wy też się czujecie jakbyście miała lat dwadzieścia kilka cały czas?? (nie mówię do tych które faktycznie tyle mają) Musisz być dzielna, trzymam kciuki:D Wpadnij za godzinę powiedz jak Ci idzie, co? albo za dwie ja będę wtedy już po zebraniu;) wypijemy kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 18.02.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 jak przez cały tydzień zaglądałam, to cisza była. a tylko na weekend musiałam się wyłączyć to się od razu rozgadały. i nie tylko. taką imprezę przegapić.!!! dzień dobry. Powiedzcie czy Wy też się czujecie jakbyście miała lat dwadzieścia kilka cały czas?? (nie mówię do tych które faktycznie tyle mają) ja staram się nie pamiętać ile mam lat. jak mnie ktoś pyta, to serio muszę się zastanowić. ale badania pokazują, że wiek 30+ do 50 jest dla większości ludzi najlepszym okresem w ich życiu. i tego się trzymajmy. amglad to mamy dziś te samą rozrywkę domową. jak ściągałam pranie z suszarki, to każdą rzecz dwa razy oglądałam i zastanawiałam się, czy aby na pewno wymaga ona prasowania. uwielbiam ciuchy, których nie trzeba prasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts