Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

a u nas ostatnio tez wiersze tuwima na tapecie, ale tak rozrywkowo, mały uwielbia wiersz o panu Tralalińskim. Ja z zaskoczeniem odkryłam, że wszystkie wiersze nadal umiem na pamięć. Pamiętam, że miałam taką kasetę ( o losie kasetę :)) z bajkami i wierszami. Teraz jak czytam młodemu wiersze to w głowie słyszę te z kasety , i nawet intonuję tak jak oni. Szok, nigdy nie wiadomo co człowiek w głowie znajdzie.

Mój M na koszykówce, dzieciaki śpią , ja na zwolnieniu do końca tyg więc błogie lenistwo.

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ps. byłam wezwana do US - myślałam że mi Pani połowę przekreśli a tu nie dosyć że przekreśliła jakieś drobiazgi to jeszcze dodała coś od siebie:D

Suma sumarum obcięła mi tyko 16 zeta:D

Niezła jestem, nie??:D

Lukarna- no, i takie Panie powinny w każdym US pracować. Gratuluję, teraz tylko czekać na kaskę :yes:

Paplacie, że cieżko nadążyć. Kiedy pijemy? ;)

a teraz 30sto latek to szczaw zwykły:D:D:D

U nas to rodzinne, że każdy wygląda na młodszego niż w rzeczywistości jest. Jak ja lubię gdy mnie proszą o dowód jak kupuję alkohol :D Chociaż przeważnie to mi 27 dają. JAk sie ma 30..kilka;) pozostaje uśmiechnąć sie i podziekować :rotfl:

Kurde no Malka co tabem:/ piszę, robię entera żeby zleźć na dół i mi złazi. A jak klikne wyślij to jednym ciurem leci. Nita ja pamiętam Pinokia z kasety "fala wielka niby otchłań i najpotężniejsza z fal, nań uderza i z wściekłością w siną go zabiera dal... itd" :D Cześć Dusia:) No Pani mi sie trafiła akuratna:) Aga - a mi Pani kosmetyczka ostatnio powiedziała; "no w pani wieku to juz powinnismy zacząć stosować żelazko..." :D

Głupoty gada, kasę chce wyciągnąć;)

No tego się trzymam właśnie:)

Cześć kochane laseczki :)

MSU koooopę lat:D

Chyba Cię myślami ściągnęłam

Zaraz lezę do Ciebie czy jakieś nowości przyniosłaś;)

Luka zmień kosmetyczkę.

mi tam też nikt nie daje więcej niż dwadzieścia parę. i tego się trzymam. tylko starszy syn mnie zdradza, jak idzie ze mną chłop większy ode mnie.:)

wierszyk wybrany - "Kotek".

dzień dobry

E tam - ta kosmetyczka to z przypadku - musiałam karnet wykorzystać;)

Mi jest też bardzo miło jak ktoś się dziwi: taaaką dużą masz już córkę?? to ile Ty masz lat?:D

Kotek fajny jest ale dwie jej koleżanki przed nią wybrały - my jak zwykle na ostatnią chwilę;)

Cześć wszystkim:)

Kawa?

Pani w US Ci pozaznaczała?

Przedni pomysł:D:D:D

Dla Ciebie super ułatwienie - nie mówiąc już o Pani:):)

Ciocia (taka przyszywana, ale ciocia) pracowała w US i ma znajomości.. więc udało się skorzystać.. także nie musiałam ślęczeć nad internetem, tymi pkwiu.. i całą resztą:)

u mnie też sypie...brrrry, ale młode się cieszy -ferie -więc niech mu będzie :)

A teraz lecem, bo mi magik dzwonił ,że chce kotłownię robić....juuuupiiiii:lol:

a zwrot vatu mi księgowa robiła :oops:

Cześć

Zima zima. Cóż, brr

Znalazłam mapki z wrysowanymi blokami które mają obok mnie budować. Wszystko ok oprócz jednego - w najsmętniejszych nastrojach nie pomyślałam że mogą postawić jeden z bloków zaraz obok mojego domu. Dosłownie przez 5 m ulicę będziemy sąsiadować: o zachodnim słonku w kuchni, salonie i pokojach dziewczyn mogę zapomnieć:cry::cry::cry:

Kurde tam taka skarpa jest, była przekonana że pojadą z blokami dookoła a tu masz ci los:mad::mad::mad:

Jedyne pocieszenie takie że sądząc po tym jak wyobrażam sobie usytuowanie budynków na podstawie rysunków - taras powinien być akurat w "przeswicie"

Do dupy to wszystko.

Jak dobrze że nie dałam się namówić na taras dookoła domu z wyjściem również z kuchni - zupełnie bym z niego nie korzystała pewnie.

Ja wiem, że chciałam w mieście - mam w mieście. Tylko ten jeden cholerny budynek....:(

ps. z tych smętów zapomniałam napisać : Malka, wiesz jak się cieszę z kotłowni Twojej???? Bardzo bardzo:)

Cześć

Zima zima. Cóż, brr

Znalazłam mapki z wrysowanymi blokami które mają obok mnie budować. Wszystko ok oprócz jednego - w najsmętniejszych nastrojach nie pomyślałam że mogą postawić jeden z bloków zaraz obok mojego domu. Dosłownie przez 5 m ulicę będziemy sąsiadować: o zachodnim słonku w kuchni, salonie i pokojach dziewczyn mogę zapomnieć:cry::cry::cry:

Kurde tam taka skarpa jest, była przekonana że pojadą z blokami dookoła a tu masz ci los:mad::mad::mad:

Jedyne pocieszenie takie że sądząc po tym jak wyobrażam sobie usytuowanie budynków na podstawie rysunków - taras powinien być akurat w "przeswicie"

Do dupy to wszystko.

Jak dobrze że nie dałam się namówić na taras dookoła domu z wyjściem również z kuchni - zupełnie bym z niego nie korzystała pewnie.

Ja wiem, że chciałam w mieście - mam w mieście. Tylko ten jeden cholerny budynek....:(

ps. z tych smętów zapomniałam napisać : Malka, wiesz jak się cieszę z kotłowni Twojej???? Bardzo bardzo:)

zakop w miejscu gdzie ma być ten blok, jakieś kości i wezwij archeologów, budowa przedłuży się sporo... ;)

Tooo jest myśl!

Dzięki Esiak w końcu się dziś uśmiechnęłam:)

Tego przeszkadzającego mi na razie budować nie będą. Teraz jest przetarg na wybudowanie 3 innych. Mają być oddane około czerwca 2014 i pewnie wtedy dopiero zaczną działać z kolejnymi. Czyli co najmniej jedno lato mam uratowane;)