cronin 22.02.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 No podwyżki nie dostałam, topór nie spadł, ale dobrze nie jest, chyba trzasnę co nieco na rozluźnienie jak dotrę do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.02.2013 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Kurcze no widziałam i nawet ich nie skomplementowałam:bash: Widzisz kurde jak xle wychowana jestem... Bo naprawdę piekne są Może zacznę wypatrywac wiosny jak Ty, jak nas więcej tak zacznie to może się zlituje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 22.02.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 trzaśnij sobie, trzaśnij.... jak wrócę z fikołków to włączę sobie jakis film w tv przy którym nie trzeba myśleć, naleję sobie 100 gram wina i trzasnę z Tobą do towarzystwa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.02.2013 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 No podwyżki nie dostałam, topór nie spadł, ale dobrze nie jest, chyba trzasnę co nieco na rozluźnienie jak dotrę do domu... Oo to ja mogę z Tobą chętnie. Mąż zmęczony to jak przyjdzie z pracy to padnie a ja będę miała wolny wieczór;) ps. najgorsze takie w niepewności zycie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 22.02.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Kurcze no widziałam i nawet ich nie skomplementowałam:bash: Widzisz kurde jak xle wychowana jestem... Bo naprawdę piekne są Może zacznę wypatrywac wiosny jak Ty, jak nas więcej tak zacznie to może się zlituje?? może....może to jest metoda, Luka... napisałam u Agi, coby z tej hameryki z wiosną w walizce wracała, bo mnie zlinczujecie już wkrótce, jak nic sie nie zmieni... ja szykuje się mentalnie na fikołki, puściłam sobie ramsteina:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.02.2013 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 trzaśnij sobie, trzaśnij.... jak wrócę z fikołków to włączę sobie jakis film w tv przy którym nie trzeba myśleć, naleję sobie 100 gram wina i trzasnę z Tobą do towarzystwa:D Impreza się szykuje. Amglad obiecuje przybycie. Jak nic, o 22 wszystkie bedziemy w łózkach śniąc o wiośnie:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 22.02.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Impreza się szykuje. Amglad obiecuje przybycie. Jak nic, o 22 wszystkie bedziemy w łózkach śniąc o wiośnie:lol2::lol2: \hahaha jak w zeszłym tygodniu!!!! popiję, pospiewam i odpadnę przed 22.. no taka ze mnie imprezowiczka:D zawsze tak miałam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.02.2013 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Kurde ja byłam w środę. I dzisiaj dopiero odczuwam pełne skutki, ojej jak boli... pocieszam się że to mija;)Ale mój "klub" zmienił lokal. I nie wyszło im to na dobre, sala mała z jakims dziwnym wielkim słupem na środku... a najgorsze jest to że przez jedno okno widac nas z ulicy - dosyć mocno uczęszczanej;) No cóż, lubię tą instruktorkę więc zostaje tam - o własnie muszę się zapisac na kwiecień bo u niej się cholernie szybko miejsca kończą:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 22.02.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 ja też w środe, ale mnie już tylko w czwartek rano bolało... ja dzisiaj robię debiut z zumbą... mój mąz peka ze śmiechu jak słyszy tą nazwę, dziewczyny z fikołków mówiły, że sa mokre do gaci, no jak one sa mokre, to ja rozpłyne się chyba... trochę sie martwie, bo ja nie mam poczucia rytmu i nie bardzo lubię tańczyć, chodzi mi tylko o spalenie kalorii...mam nadzieję, że dam radę wrażenia przedstawię, jak wrócę... a tak w ogóle to poniewaz na fikołkach mi coraz lepiej idzie i nie musze sie juz tak intensywnie skupiać na ruchu, zaczęłam przygladac się ludziom wokół... i tak pacze i pacze, a wiekszość dziewczyn z fikołków ma nienaganne figury...mamusiu, ja tam troszke jak słonik wygladam (przesadzam) ale dziewuchy chude jak patyki...i pytam sie, po kiego licha one tam chodzą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.02.2013 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 A widzisz ja mam takie same odczucia. Wiekszość to szczupłe laski o nienagannej figurze. Mało tego to doskonale im idzie opanowanie tych arcytrudnych układów - jakby czytały w myslach instruktorce... Mało tego - jest kilka Pań DUZO starszych ode mnie i one śmigaja aż miło... Pocieszam się, że jak będę chodzić regularnie to ogarne to jakoś Chciałabym jeszcze na basen ale kurde nie mam za bardzo kiedy... zastanawiam się nad tym czy by nie chodzić na 7 rano i potem 1,5 godz za to dłużej w pracy zostawać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.02.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Hej dziewczyny. Mam przerwę na kawę więc zagladam, ale nie dam rady nadążyć Zazdroszczę, że u Was już weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.02.2013 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Aga nic nie straciłaś, serio:)To ja chyba ta kawę z Tobą jak ma być impreza całonocna dzisiaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.02.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Czyli jest szansa, ze po pracy z Wami pogadam, skoro do rana imprezujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.02.2013 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Tak ale nic o tym Amglad nie mów dobra??:lol2: Bo zapeszy:D ps. tak na serio to ja ostatnio też wymiękłam więc nie powinnam z niej drwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.02.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Tak ale nic o tym Amglad nie mów dobra??:lol2: Bo zapeszy:D ps. tak na serio to ja ostatnio też wymiękłam więc nie powinnam z niej drwić Ok, nie powiem;) Kurcze, ale żeby Wam dorównać i Was zrozumieć to bede musiala litra na raz wypic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.02.2013 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Się zobaczy:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 22.02.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 jestem! jestem! gdzie impreza????? wróciłam z fikołków i jedno wiem - zumba to nie mój klimat..... no ale trzeba było pójśc, żeby sie przekonać...generalnie to świetne zajęcia i wyszłam mokra (jak zwykle) ale to zajecia dla osób lubiących taniec, majacych lekkośc ruchu i grację poruszania, a ja nie posiadam żadnej z tych rzeczy...no ja z tańczenia to najbardziej lubię pic wino, także....lipa:( całe szczęście że mój małżonek także drewniany i tak samo jak ja 'uwielbia' tańczyc.... i po tej całej zumbie głodna jestem...ale pocieszam się, że nie tylko mi nie szło, tylko jedna laseczka (50 kilo żywej wagi, 170 wzrostu) dawała radę, ale jak patrzyłam na instruktorke, to az jej zazdrościłam tej gibkości, zwinności, poczucia rytmu i ciała, o matko jakie ona ma ciało, same mięśnie, grama tłuszczu, mimo że malutka jest to az miło na nią patrzec...wyobrażam sobie, co się dzieje na plazy, jak ona na kocyk wychodzi.... ja z tego powodu - z powodu ułomnego dość ciała i odwrotnej proporcji miesni do tłuszczu wybieram raczej ustronne plaże...po co ludzie maja po greenpeace dzwonic, ze wieloryba na brzeg wyrzuciło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.02.2013 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Spoko Amglad czekam az dziecki usną na dobre bo mnie wołają co chwila i nie mogę spokojnie się zrelaksować Ja uwielbiam tańczyć, no kocham normalnie... kiedyś chodziłam na salsę - uwielbiałam te zajęcia... Może bym sie i na tą zumbę skusiła... idę zobaczyć o której i w jakie dni u mnie jest. ps. na aero zapisałam się do końca maja - a co tam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 22.02.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 taa i pewno z dzieciaczkami juz usnęłaś jak lubisz dansowac, to zapisuj się na zumbe w ciemno... ja ide spłukać pot z mego boskiego ciała:D:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 22.02.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Piszcie kochane więcej o fikołkach i basenach, to w końcu ruszę za tłumem i wyciągnę ten mój karnet na basen, co go połowa niewykorzystana kurzy się od jesieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts