amglad1 28.02.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 cześć Luka, dzień dobry:D u nas przebija się słonko.. zaraz ruszam do boju, a co, wszystkie macie jakieś wojenki, to ja tez chcę... dzis mam kontrolę u ortodonty z synem, tym razem biorę jego aparat... miłego dnia dziewczyny Wam życzę... ja juz nie mogę się łykendu doczekać, jakaś zmęczona jestem jak diabli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.02.2013 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 cześć u nas dziś buro i ponuro:/ ja nie mam wojenki, ja mam plan - doczołgać się jakoś do piątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 28.02.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 jeju, wiesz co, ja też fatalnie się czuję....mimo tego, że słonko za oknem, jakoś sił mi brak....i chęci na cokolwiek.... a syf 'mam w domu taki, że masakra...i nie chce mi się ogarnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 28.02.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 cześć i dołączam do tych, co bez sił. jakoś ostatnio budzę się w środku nocy i nie mogę spać. a potem w dzień chodzę ledwo żywa. ale mam nadzieję, że słoneczny dzień mnie dobudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.02.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Luka, to może jakąś sałatkę pobudzającą i sok z cytrusów, i koniecznie spacer po lesie - na mnie to działa:) Deską się nie przejmuj, widocznie nie była Ci pisana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.02.2013 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Skończyłam uff ps. sałatkę chętnie o ile mi ktoś zrobi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.03.2013 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Witam w piątek - najpiękniejszy dzień tygodnia - zaraz po sobocie;) Wczorajsze sprawozdanie wysłałam, odetchnęłam z ulgą... I za pół godziny dostałam maila o treści: "Pani Joanno nie wiem, jak to się dzieje, ale arkusz, który dostałam, jest pusty (ma niewypełnione pola). Czy wysłała Pani właściwy? " Też nie wiem jak to się stało. NIGDZIE ten cholerny arkusz się nie zapisał:bash: Teraz piję spokojnie kawę i zaraz zabieram się od nowa... Wczoraj pojechałam uregulować fakturę za bezpieczniki. Na Wz miałam kwotę 1050 - finalnie zapłaciłam 800 - uwielbiam dostawać rabaty:):) Wokół domu mam straszne błocko - autem strach wjechać:/ chyba kostka to będzie nasz priorytet (już zaplanowałam że na kostkę i ogrodzenie frontowe pójdzie kasa którą dostaniemy za sprzedaż garażu - ciekawe czy wystarczy:D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.03.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Wczoraj pojechałam uregulować fakturę za bezpieczniki. Na Wz miałam kwotę 1050 - finalnie zapłaciłam 800 - uwielbiam dostawać rabaty:):) Wokół domu mam straszne błocko - autem strach wjechać:/ chyba kostka to będzie nasz priorytet (już zaplanowałam że na kostkę i ogrodzenie frontowe pójdzie kasa którą dostaniemy za sprzedaż garażu - ciekawe czy wystarczy:D ) a ile m2 kostki wychodzi...? no i ile zakładacie za garaż..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.03.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Luka a ty garaż masz 200 m2?? taki żarcik na miły początek piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.03.2013 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Kostki jakieś 100-120 (nie jest to ostateczna wielkość ale na pewno przed garażem 80m2) a za garaż około 27 tys;)Nie wiem jaka kostka jeszcze, tzn kolorystycznie mniej więcej - a firma nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.03.2013 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Luka a ty garaż masz 200 m2?? taki żarcik na miły początek piątku no patrz jak mnie rozbawiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.03.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 a bo ja głupia myślałam,że Ty o blaszaku budowlany mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.03.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Kostki jakieś 100-120 (nie jest to ostateczna wielkość ale na pewno przed garażem 80m2) a za garaż około 27 tys;) Nie wiem jaka kostka jeszcze, tzn kolorystycznie mniej więcej - a firma nie mam pojęcia. no więc kolorystycznie jaka...? my kupiliśmy w promocji semmelrock - bruk klasyczny: http://www.semmelrock.pl/produkty/kostka_brukowa/pid/kostka_brukowa/kostka-brukowa-bruk-klasyczny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.03.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 no dobra, my tu pitu, pitu a marzec się rozpoczął... jakieś ruchy na budowie Luka...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.03.2013 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Kolorystycznie pokażę w domu bo na kompie domowym zdjęcie mam:) A na budowie nic się nie zmieniło od zeszłego tygodnia kiedy to mnie o to pytałeś I planów żadnych też nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.03.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Wszyscy mają więcej kostki ode mnie i dobrze, bo mniej wydam;) Ja będę miała ok. 60 - 65m. Teraz są spore promocje na kostkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.03.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 my będziemy mieli gdzieś 110m2 ale z tarasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.03.2013 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 U nas dużo będzie przed garażem bo tam nie będzie ogrodzenia - będą natomiast 3 miejsca parkingowe (+/- 8m x 10m)Plus opaska i jakaś ścieżka do smietnika.Plus moze jakaś ścieżka w ogrodzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.03.2013 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 A w kolor taki będę celować (mniej więcej;) )http://img138.imageshack.us/img138/6408/10libetdeccoakropolwkol.jpg Uploaded with ImageShack.us żeby mi się nie gryzł z moim kasztanowym dachem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.03.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Wszyscy mają więcej kostki ode mnie i dobrze, bo mniej wydam;) Ja będę miała ok. 60 - 65m. Teraz są spore promocje na kostkę. a wcale,że nie u mnie wychodzi ok 58 m2, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts