Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

cześć Luka, dzień dobry:D

u nas przebija się słonko..:cool:

zaraz ruszam do boju, a co, wszystkie macie jakieś wojenki, to ja tez chcę...:eek:

dzis mam kontrolę u ortodonty z synem, tym razem biorę jego aparat...;)

miłego dnia dziewczyny Wam życzę...

ja juz nie mogę się łykendu doczekać, jakaś zmęczona jestem jak diabli...

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam w piątek - najpiękniejszy dzień tygodnia - zaraz po sobocie;)

Wczorajsze sprawozdanie wysłałam, odetchnęłam z ulgą... I za pół godziny dostałam maila o treści: "Pani Joanno nie wiem, jak to się dzieje, ale arkusz, który dostałam, jest pusty (ma niewypełnione pola). Czy wysłała Pani właściwy? "

Też nie wiem jak to się stało. NIGDZIE ten cholerny arkusz się nie zapisał:bash::bash::bash:

Teraz piję spokojnie kawę i zaraz zabieram się od nowa...

Wczoraj pojechałam uregulować fakturę za bezpieczniki. Na Wz miałam kwotę 1050 - finalnie zapłaciłam 800 - uwielbiam dostawać rabaty:):):)

Wokół domu mam straszne błocko - autem strach wjechać:/ chyba kostka to będzie nasz priorytet (już zaplanowałam że na kostkę i ogrodzenie frontowe pójdzie kasa którą dostaniemy za sprzedaż garażu - ciekawe czy wystarczy:D )

Wczoraj pojechałam uregulować fakturę za bezpieczniki. Na Wz miałam kwotę 1050 - finalnie zapłaciłam 800 - uwielbiam dostawać rabaty:):):)

Wokół domu mam straszne błocko - autem strach wjechać:/ chyba kostka to będzie nasz priorytet (już zaplanowałam że na kostkę i ogrodzenie frontowe pójdzie kasa którą dostaniemy za sprzedaż garażu - ciekawe czy wystarczy:D )

a ile m2 kostki wychodzi...? no i ile zakładacie za garaż..?

Kostki jakieś 100-120 (nie jest to ostateczna wielkość ale na pewno przed garażem 80m2) a za garaż około 27 tys;)

Nie wiem jaka kostka jeszcze, tzn kolorystycznie mniej więcej - a firma nie mam pojęcia.

no więc kolorystycznie jaka...?

my kupiliśmy w promocji semmelrock - bruk klasyczny:

http://www.semmelrock.pl/produkty/kostka_brukowa/pid/kostka_brukowa/kostka-brukowa-bruk-klasyczny.html

Wszyscy mają więcej kostki ode mnie i dobrze, bo mniej wydam;) Ja będę miała ok. 60 - 65m. Teraz są spore promocje na kostkę.

a wcale,że nie :lol2:

u mnie wychodzi ok 58 m2, :)