Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

Cześć:)

U nas dziś od rana cudne słońce! Aż się chce wstawać:)

Wczoraj przyjechał mój regał, zaraz przyjdzie mój ojciec go skręcić i w końcu w dokumentach zapanuje porządek:)

Jeszcze tylko te chodniki takie zapiaszczone i trawniki po stopnieniu śniegu odkryły coroczną pozimową rzeczywistość: przemarznięta trawa a pośród niej mnóstwo psich kup:sick:

Ale jeszcze trochę i będzie pieknie:)

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

i teraz całować proszę ciocię Anię za tą wiosnę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:wave::wave::wave:

a tyle było sarkazmu ;), tyle śmiechu, jak ciocia ania zaklinała wiosnę i ja się pytam grzecznie - co teraz??????

Łyso Wam???????????????????????????????????????????????????????????????????/

buziaki:hug:

p.s. u nas tyz piknie, aż się zyc chce:D

Ok włażę pod stół i odszczekuję:D:D:D

Dzięki Ci o Bogini:):)

Teraz już pójdzie z górki... oby

A wieczorem idę ze starą kumpelą na piwo - ale się cieszę:):):)

ooo tak, tak do mnie mów..... wybaczam łaskawie...... wszystkie złośliwe przytyki...:D:D:D

fajnie masz, my mielismy wczoraj gości, dziś - ogólne sprzątanie... i spacer do lasu;)

białas tak się cieszy, że wiosna, że do domu nie chce wracać... siedzi sobie na tarasie i obserwuje przedpole....godzinami

http://img9.imageshack.us/img9/3263/02032013911.jpg

cześć i czołem.

u nas dziś pięknie świeci słońce i aż trudno uwierzyć, że tak szybko znika śnieg.:wave:

wprawdzie mocno dziś pizga, że tak brzydko powiem, ale podobno od poniedziałku już będzie ciepło. a poza tym może szybciej wysuszy się błoto.

pogodowa wróżko (czy może czarownico:D) całuję za wiosnę.:hug:

widoki u Ciebie cudne, to się nie dziwię, że białas taki zapatrzony.

i teraz całować proszę ciocię Anię za tą wiosnę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:wave::wave::wave:

a tyle było sarkazmu ;), tyle śmiechu, jak ciocia ania zaklinała wiosnę i ja się pytam grzecznie - co teraz??????

Łyso Wam???????????????????????????????????????????????????????????????????/

buziaki:hug:

p.s. u nas tyz piknie, aż się zyc chce:D

Uwierzę jak zobaczę ;) U mnie mroźno i śnieg prószy....

Fajnie chociaż na fotkach popatrzeć na słoneczko. Wcale się psu nie dziwię, że do domu nie chce wracać :cool:

Cześć:) Żyję żyje:)

Co prawda pospałabym chociaż godzinę dłużej ale Najmłodszy zdecydował inaczej, wrrr

Wczoraj było bardzo fajnie, wróciłam do domu grubo po 2;) trochę się nagadałyśmy ale to wszystko mało mało mało... Mamy mocne postanowienie spotykać się częściej.

Wczoraj był w ogóle zwariowany dzień:) Ojciec skręcił mi mój nowy regał. Zaraz stwierdziłam że przydałyby mi się takie przegródki na gazety, jakieś pudła czy coś... Obudziłam Najstarszą, szybka decyzja i za godzinę juz bylismy całą czwórką (dzieciaki i ja) w drodze do miasta wojewódzkiego:D

Mały dostał buty wiosenne i klapki na basen, Średnia czapkę i chustkę wiosenną, Najstarsza hmm bieliznę - mocno wiosenną bo nic a nic ja nie ogrzeje;)

Jak zaklinać wiosne to pełna parą:D

A resztę dnia spedzilismy w Ike

zw

Już jestem:)

Jak się pewnie domyślacie, resztę popołudnia spędziliśmy w Ikei:)

Mali trochę na placu zabaw trochę z nami ale zachowywali się grzecznie więc nie było źle;) Poogladałyśmy z Wiką wszystko co nas interesowało dokładnie, pomarzyłyśmy jak to fajnie bedzie w końcu przyjechać i kupować;)

Kupiłam sobie wazon na tulipany, żółte i zielone serwetki i parę innych drobiazgów - ale byłam zadowolona:)

I cały dzień to piekne słońce:)

Miłej niedzieli dziewczyny:)

Już jestem:)

Jak się pewnie domyślacie, resztę popołudnia spędziliśmy w Ikei:)

Mali trochę na placu zabaw trochę z nami ale zachowywali się grzecznie więc nie było źle;) Poogladałyśmy z Wiką wszystko co nas interesowało dokładnie, pomarzyłyśmy jak to fajnie bedzie w końcu przyjechać i kupować;)

Kupiłam sobie wazon na tulipany, żółte i zielone serwetki i parę innych drobiazgów - ale byłam zadowolona:)

I cały dzień to piekne słońce:)

Miłej niedzieli dziewczyny:)

LUKA,

ja tylko chciałam Ci pokazać, co ja kupiłam razem z nilsami w ajkija....:))))

my chyba z jednego rocznika jesteśmy Kochana:D

http://img152.imageshack.us/img152/1530/03032013916.jpg

:hug::hug::hug:

Amglad no dokładnie te same:D

A jeszcze zapomniałam napisać, że przymierzałam się do nilsów i powiem tak: sa baaardzo wygodne i brałabym je w ciemno do się. Ale jest druga strona medalu: ja mam bardzo mało miejsca na stół - jest taki wciśnięty w kąt trochę:

http://img98.imageshack.us/img98/2120/20342821.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img838.imageshack.us/img838/566/97808701.jpg

Uploaded with ImageShack.us

I niestety mogą się nilsy nie zmieścić:(

Cronin, pamietam - niestety nie mam projektu w domu - jest na budowie. Jak tylko dostanę go w ręce to Ci napiszę:yes:

fajniusi masz ten projekt salonu.... podoba mi się pomysł dwóch sofek a nie rogówki, u mnie niestety za mało na to miejsca i musi być rogówka...ale fakt, może być problem ze zmieszczeniem nilsów.... myslę, że na spokojnie, jak już będziesz miała stół to możesz poprzymierzać...albo szukać krzeseł w sensie krzesła a nie foteliki

Luka, a na kiedy Ty planujesz przeprowadzkę? ten rok czy następny?

u nas wciąż piździ, ale słonko świeci i czuć wiosenkę... ktos mówił, że od środy plus 14 ma być... pewnie znowu w okolicach wrocka....

a tak w ogóle jest ślicznie..:D

U mnie też miejsca mało ale się na 2 sofy uparłam bo sadzę ze tak lepiej - chociażby na możliwość przestawienia, manewru...

Na razie pójdzie z nami stary stół z krzesłami (chociaz prawie codziennie modlę się żeby się rozwalił;) ) więc czasu do namysłu mam sporo:/

Przeprowadzić się musimy w tym roku - plan jest na przełom lata i jesieni a co z tego wyjdzie? To chyba tylko na górze wiedzą:(

14 stopni... ale się rozmarzyłam...

Wczoraj w tym słońcu a samochodzie miałam upał:)