Lukarna 02.03.2013 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Cześć U nas dziś od rana cudne słońce! Aż się chce wstawać Wczoraj przyjechał mój regał, zaraz przyjdzie mój ojciec go skręcić i w końcu w dokumentach zapanuje porządek:) Jeszcze tylko te chodniki takie zapiaszczone i trawniki po stopnieniu śniegu odkryły coroczną pozimową rzeczywistość: przemarznięta trawa a pośród niej mnóstwo psich kup:sick: Ale jeszcze trochę i będzie pieknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 02.03.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 i teraz całować proszę ciocię Anię za tą wiosnę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wave: a tyle było sarkazmu , tyle śmiechu, jak ciocia ania zaklinała wiosnę i ja się pytam grzecznie - co teraz?????? Łyso Wam???????????????????????????????????????????????????????????????????/ buziaki:hug: p.s. u nas tyz piknie, aż się zyc chce:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.03.2013 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Ok włażę pod stół i odszczekuję:D:D Dzięki Ci o Bogini:) Teraz już pójdzie z górki... oby A wieczorem idę ze starą kumpelą na piwo - ale się cieszę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 02.03.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Ok włażę pod stół i odszczekuję:D:D Dzięki Ci o Bogini:) Teraz już pójdzie z górki... oby A wieczorem idę ze starą kumpelą na piwo - ale się cieszę:) ooo tak, tak do mnie mów..... wybaczam łaskawie...... wszystkie złośliwe przytyki...:D:D fajnie masz, my mielismy wczoraj gości, dziś - ogólne sprzątanie... i spacer do lasu;) białas tak się cieszy, że wiosna, że do domu nie chce wracać... siedzi sobie na tarasie i obserwuje przedpole....godzinami http://img9.imageshack.us/img9/3263/02032013911.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 02.03.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 cześć i czołem. u nas dziś pięknie świeci słońce i aż trudno uwierzyć, że tak szybko znika śnieg. wprawdzie mocno dziś pizga, że tak brzydko powiem, ale podobno od poniedziałku już będzie ciepło. a poza tym może szybciej wysuszy się błoto. pogodowa wróżko (czy może czarownico:D) całuję za wiosnę. widoki u Ciebie cudne, to się nie dziwię, że białas taki zapatrzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 02.03.2013 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 amglad, u mnie też wiosnę czuć! masz niezły zasięg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 02.03.2013 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 http://www.abramakabra.pun.pl/_fora/abramakabra/smilies/[modli] http://www.abramakabra.pun.pl/_fora/abramakabra/smilies/[modli] dziekujemy Ci ciociu Aniu za wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.03.2013 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 i teraz całować proszę ciocię Anię za tą wiosnę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wave: a tyle było sarkazmu , tyle śmiechu, jak ciocia ania zaklinała wiosnę i ja się pytam grzecznie - co teraz?????? Łyso Wam???????????????????????????????????????????????????????????????????/ buziaki:hug: p.s. u nas tyz piknie, aż się zyc chce:D Uwierzę jak zobaczę U mnie mroźno i śnieg prószy.... Fajnie chociaż na fotkach popatrzeć na słoneczko. Wcale się psu nie dziwię, że do domu nie chce wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 03.03.2013 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 amglad, u mnie też wiosnę czuć! masz niezły zasięg lubię Was, to sieję po całości tą wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 03.03.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 http://www.abramakabra.pun.pl/_fora/abramakabra/smilies/[modli] http://www.abramakabra.pun.pl/_fora/abramakabra/smilies/[modli] dziekujemy Ci ciociu Aniu za wiosnę hehhe świetne te emotikony:) nieżle mi na razie wyszło, nie?????????:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 03.03.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Luka, żyjesz? wróciłaś z imprezki????:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.03.2013 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Cześć Żyję żyje:) Co prawda pospałabym chociaż godzinę dłużej ale Najmłodszy zdecydował inaczej, wrrr Wczoraj było bardzo fajnie, wróciłam do domu grubo po 2;) trochę się nagadałyśmy ale to wszystko mało mało mało... Mamy mocne postanowienie spotykać się częściej. Wczoraj był w ogóle zwariowany dzień Ojciec skręcił mi mój nowy regał. Zaraz stwierdziłam że przydałyby mi się takie przegródki na gazety, jakieś pudła czy coś... Obudziłam Najstarszą, szybka decyzja i za godzinę juz bylismy całą czwórką (dzieciaki i ja) w drodze do miasta wojewódzkiego:D Mały dostał buty wiosenne i klapki na basen, Średnia czapkę i chustkę wiosenną, Najstarsza hmm bieliznę - mocno wiosenną bo nic a nic ja nie ogrzeje;) Jak zaklinać wiosne to pełna parą A resztę dnia spedzilismy w Ike zw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.03.2013 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Już jestem:) Jak się pewnie domyślacie, resztę popołudnia spędziliśmy w Ikei:) Mali trochę na placu zabaw trochę z nami ale zachowywali się grzecznie więc nie było źle;) Poogladałyśmy z Wiką wszystko co nas interesowało dokładnie, pomarzyłyśmy jak to fajnie bedzie w końcu przyjechać i kupować Kupiłam sobie wazon na tulipany, żółte i zielone serwetki i parę innych drobiazgów - ale byłam zadowolona:) I cały dzień to piekne słońce:) Miłej niedzieli dziewczyny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 03.03.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Już jestem:) Jak się pewnie domyślacie, resztę popołudnia spędziliśmy w Ikei:) Mali trochę na placu zabaw trochę z nami ale zachowywali się grzecznie więc nie było źle;) Poogladałyśmy z Wiką wszystko co nas interesowało dokładnie, pomarzyłyśmy jak to fajnie bedzie w końcu przyjechać i kupować Kupiłam sobie wazon na tulipany, żółte i zielone serwetki i parę innych drobiazgów - ale byłam zadowolona:) I cały dzień to piekne słońce:) Miłej niedzieli dziewczyny:) LUKA, ja tylko chciałam Ci pokazać, co ja kupiłam razem z nilsami w ajkija....))) my chyba z jednego rocznika jesteśmy Kochana:D http://img152.imageshack.us/img152/1530/03032013916.jpg :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 03.03.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Hej Luka, fajne zakupy, w sensie że wiosenne, dalej zaklinamy wiosnę, żeby nie była taka nieśmiała i wparowała do nas na pełnych obrotach Nieśmiało się przypominam, czy policzyłaś swoje obwody??? znaczy się elektryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.03.2013 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Amglad no dokładnie te same:D A jeszcze zapomniałam napisać, że przymierzałam się do nilsów i powiem tak: sa baaardzo wygodne i brałabym je w ciemno do się. Ale jest druga strona medalu: ja mam bardzo mało miejsca na stół - jest taki wciśnięty w kąt trochę: http://img98.imageshack.us/img98/2120/20342821.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img838.imageshack.us/img838/566/97808701.jpg Uploaded with ImageShack.us I niestety mogą się nilsy nie zmieścić Cronin, pamietam - niestety nie mam projektu w domu - jest na budowie. Jak tylko dostanę go w ręce to Ci napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 03.03.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 fajniusi masz ten projekt salonu.... podoba mi się pomysł dwóch sofek a nie rogówki, u mnie niestety za mało na to miejsca i musi być rogówka...ale fakt, może być problem ze zmieszczeniem nilsów.... myslę, że na spokojnie, jak już będziesz miała stół to możesz poprzymierzać...albo szukać krzeseł w sensie krzesła a nie foteliki Luka, a na kiedy Ty planujesz przeprowadzkę? ten rok czy następny? u nas wciąż piździ, ale słonko świeci i czuć wiosenkę... ktos mówił, że od środy plus 14 ma być... pewnie znowu w okolicach wrocka.... a tak w ogóle jest ślicznie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 03.03.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 A no to poczekam, chce zobaczyć ile jest normalnie, bo muszę się ograniczyć. Ci z Wrocka zawsze zawyżają średnią temperatur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.03.2013 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 U mnie też miejsca mało ale się na 2 sofy uparłam bo sadzę ze tak lepiej - chociażby na możliwość przestawienia, manewru... Na razie pójdzie z nami stary stół z krzesłami (chociaz prawie codziennie modlę się żeby się rozwalił ) więc czasu do namysłu mam sporo:/ Przeprowadzić się musimy w tym roku - plan jest na przełom lata i jesieni a co z tego wyjdzie? To chyba tylko na górze wiedzą 14 stopni... ale się rozmarzyłam... Wczoraj w tym słońcu a samochodzie miałam upał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 03.03.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 U mnie też ciasnawo w salonie, 2 sofy to na wcisk. Stół stoi przy schodach, tam leci górny bieg więc jakoś krzesła wchodzą. Ale wielki wygodny narożnik odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts