malka 21.03.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Nie mówiłaś. Możesz powtórzyć?? Luka !!!!! Jak ja się cieszę,że jesteś jak cholera się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.03.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 A jak ja się cieszę, że jesteś lepiej mi dźwigać z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.03.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 (edytowane) No cieszę się z dziewczynami, że Luka wróciłaś !!!!! W kupie raźniej:) Edytowane 21 Marca 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.03.2013 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 No i teraz nie wiem co mam powiedzieć - musiałybyście widzieć mój uśmiech - cholera jestem zbyt sentymentalna i tyle bo ryczec mi się chce. I macie rację - razem raźniej:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.03.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Przynoszę http://image.ceneo.pl/data/products/13971684/f-chusteczki-higieniczne-regina-60szt-looney-tunes-summer-mix-karton.jpg bo się zasmarkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.03.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 No i teraz nie wiem co mam powiedzieć - musiałybyście widzieć mój uśmiech - cholera jestem zbyt sentymentalna i tyle bo ryczec mi się chce. I macie rację - razem raźniej:hug::hug: Nie rycz, bo Ci sie mejkap rozjedzie;) Kawę jakąs postaw, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.03.2013 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Malka Donald na mnie działa zawsze rozluźniająco - dzięki;) Kawa - bardzo proszę chociaż nie mogę wkleić nic na szybko, ale sobie ją wyobraźcie, dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.03.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 i herbatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.03.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 dobra, koniec tych tkliwości...! czas do roboty się zabrać, dużo czasu do przeprowadzki nie pozostało, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.03.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Kawa - bardzo proszę chociaż nie mogę wkleić nic na szybko, ale sobie ją wyobraźcie, dobra? Pychota, taka jak lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.03.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 dobra, koniec tych tkliwości...! czas do roboty się zabrać, dużo czasu do przeprowadzki nie pozostało, prawda? Daj spokój zima jezd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.03.2013 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 i herbatę Przepraszam, o jak mi głupio... oczywiście i herbatę dobra, koniec tych tkliwości...! czas do roboty się zabrać, dużo czasu do przeprowadzki nie pozostało, prawda? A wiesz że nawet miałam pisać, że zaraz Esiak tu wpadnie i pozamiata;) ale czekałam aż sam się odezwiesz:) Nie ma żadnej roboty, a przeprowadzka? Jaka przeprowadzka? Pychota, taka jak lubię Aga bogata wyobraźnia to czasami podstawa, nie? Daj spokój zima jezd No własnie - zima;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.03.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Aga, a Ty czasem nie pijesz z mojego kubka? hę???? Bo moja też pyszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.03.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 zima na zewnątrz, wiosna wewnątrz... coś można przecież robić jak dach nad głową jest, nie...?Luka, umowę z gazownią załatwiłaś..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 21.03.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 cieszę się ogromnie, że wylazłaś spod koca. przytuliłabym Cię, ale jestem chora i nie chcę zarazić. no ale wirtualnie to chyba mogę.:hug: może razem jakoś tą wiosnę przywołamy. tak siłą woli. w końcu nie byle jakie z nas czarownice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 21.03.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 a no i herbatką też się poczęstuję, jak można. najchętniej malinową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.03.2013 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Esiak nic nie załatwiłam na razie. Ale jak w końcu cokolwiek załatwię to się niezwłocznie pochwalę... Cześć Kasiu Bardzo proszę - malinowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 21.03.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 A można coś na drugie śniadanie ? Bo herbatkę już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.03.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 dobra, koniec tych tkliwości...! czas do roboty się zabrać, dużo czasu do przeprowadzki nie pozostało, prawda? I mówi to ten, co na moj wpis nie odpowiedział od 2 tygodni:P Aga, a Ty czasem nie pijesz z mojego kubka? hę???? Bo moja też pyszna No patrz, dobra kawa, ale kubek jeden:D A można coś na drugie śniadanie ? Bo herbatkę już mam To juz lancz chyba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.03.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 bo u nas nic się nie zmieniło na razie... czekamy na dodatnie temp. aby w końcu kostkę ułożyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts